*dua burre* (edhe gra)

sweet eda

Primus registratum
Re: *dua burre* (edhe gra)

hajde notere te mire qe i kemi keto anetaret e AF, dhe jo vetem notere, por te gjithanshem :tipsy: :tipsy: :tipsy:

I love new york

Primus registratum

pse gjasme ke qene edhe ti eeeee
kur te me cosh nje email ti mu me merin tat ne me foton tate ene sa vjec je atehere ta them une trajnerin.
kam pas 2 - nje femer dhe nje mashkull atehere tek pishinat ne tirane
kaq tashi :tipsy:

sweet eda

Primus registratum

amon kollare, pse bo sikur njef gjithe boten?!!! s'ka guxim njeriu me thon qe e kam shpine ktu apo aty, apo noi ven, kollarja do me dit, papappapa anetaret tane te gjithanshem thashe une!!!

Kordelja

Valoris scriptorum

Hmmmmmmmm, akoma nuk kam marre pergjigje :rolleyes:

Kollare nuku merrem me cobane une por merrem me gjujtsa /pf/images/graemlins/laugh.gif

Si enigme te duket eeeee, eh ja ta dhashe detyren e shtepise, mendohu dhe me kthej pergjigje /pf/images/graemlins/tongue.gif

Sa nga jugu me keni cuar ju te tjeret more :tipsy: ngjituni ca me lart, edhe icik, edhe icik atyyyyyyyyyyy jam una /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kollarja

Primus registratum

Jam shume konfuze, s'ma man me dhane ndonje opinjon, se kam frik se dal schifo. :tipsy: :wave:
Ne fillim menova se je pilote dhe ke bo xhiro me nje F-16-she, dhe dhe s'ka ven shum per manover ne Shqipri, dhe kshu ke dale ne terirorin grek gjate ktheses.

Belinea

Primus registratum

po zeqo ? /pf/images/graemlins/frown.gif
Apo zeqo ... te vdesi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Belinea

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ROBO-79:
[qb] Nuk eshte martu kush po dua te lidhem me Dolcen"nuk e di pse po une . ..." :wub: [/qb]
E do ?? :wub:
He mi dolce po ti e do cunin ? /pf/images/graemlins/smile.gif

Belinea

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *poeti*:
[qb] po ajo sikur ka zeqon apo e kom gabim?? :confused: [/qb]
Sma mer mendja . zeqos i ben vetem qejfin sic duket /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sallaku

Primus registratum

Une pres Dolcen,nuk e di po kam nje si zjarr perbrenda qe nuk e di si tja them DREQKES :kiss: