/pf/images/graemlins/laugh.gifNa ban sikur edhe din per dashni demek /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] shi..mo na lej kshu kurioze mi ti..
oj kjo..
mesiguri anej ka dashnia do kem qon..se anej co ku shes men un /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ne fakt Avaloni qe po interesohesha duhet te jete ne Danimarke (besoj se eshte disko po sjam i sigurt)Fillimisht postuar nga LA DOUCE:
[qb] flobo "avaloni" eshte hotel ne los angeles, (beverly hills) dhe para disa javesh u hap dhe nje night club, po ne beverly hills me te njejtin emer.
nuk e di ku e ke lexuar ti, por ndoshta egziston dhe ndonje i tille ne evrope ose gjetke /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
po me sa po lexoj nga juve me duket se eshte kompani (hotelesh, diskosh...) internacionale si puna Hiltonit etj...eee kshu me tha njona tekstualisht: hajde te Avaloni se do ngrofemi me njoni-tjetrin duke kercyer...po ronshem fare se :devil: pranej dhe une e mora per disko ket Av :shrug:Fillimisht postuar nga ^HELEN OF TROY:
[qb] paskan plas planet per jete nate ne Avalon ketej aeeeee :devil: :devil: [/qb]
he se ktu ka te drejte Ducja :thumbsup: duhet te mesojme nga me te medhenjte Princesha :book: /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Princesha:
[qb]Papapapa filloi me u be serioze njena /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]Fillimisht postuar nga LA DOUCE:
[qb] ktu jane te gjithe per muhabet, sepse muhabeti ben te njiheni me njeri-tjetrin e te vendosni a shkoni mire, per t'krijuar nje cift :devil: [/qb]
:lol: me knaqe Princesha...me pelqen kur ben xhelozen se e din shume mire qe nuk mund te te tradhetoj une tyFillimisht postuar nga Princesha:
[qb]Baaaaaah, s'ban njeriu me te lan nji nate vetem edhe shife ca ban /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb]po te ishe ajo qe pashe une ne foto poooooFillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] pse me deshe per grua e :tipsy: [/qb][/qb]
megjithese edhe ti duhet ta konfirmosh statusin tend civil... /pf/images/graemlins/wink.gif ashtu posi... po e kalon proven per agjente e CIA-s me sukses :thumbsup: /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe maje men: nje agjent i CIA-s duhet te shuhet bashke me sekretin :devil:Fillimisht postuar nga Princesha:
[qb]
Asht top secret /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]