*dua burre* (edhe gra)

Sallaku

Primus registratum
Re: *dua burre* (edhe gra)

kush eshte ky se nuk merr pjese ne organizaten time /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ^HELEN OF TROY:
[qb] poune nuk ju shava, mua m'u be qejfi qe putheni ne vend qe te beni llafe :shrug: [/qb]
Jo moj shpirt, se pata me ty e pata me kete pafillen, kete la douce /pf/images/graemlins/laugh.gif (edhe si thote a kshu doni me gjet burre a :lol: )

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LA DOUCE:
[qb] ktu jane te gjithe per muhabet, sepse muhabeti ben te njiheni me njeri-tjetrin e te vendosni a shkoni mire, per t'krijuar nje cift :devil: [/qb]
Papapapa filloi me u be serioze njena /pf/images/graemlins/tongue.gif

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb]
Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] pse me deshe per grua e :tipsy: [/qb]
po te ishe ajo qe pashe une ne foto pooooo :wub: [/qb]
Baaaaaah, s'ban njeriu me te lan nji nate vetem edhe shife ca ban /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

O dolce ku e ke foton ti moj, ktu ne albforum? Se nuk e kam pare, se pastaj te gjej un se cila je ti /pf/images/graemlins/wink.gif (po ishe ti aty ne foto dihet).

Princesha

Primus registratum

Jen ba lamsh me keto fotot,s'ban dikush me i permend sulen tan, jan ba si voji i ullinit ne kohen e partise. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

ti shote ska 1 jave i bone 10000 mesazhe, tashi po arrin 12000. une kam 4 muj ktu, s'kam bo 1000. dallavere modhe je mo :smash:

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga LA DOUCE:
[qb] ti shote ska 1 jave i bone 10000 mesazhe, tashi po arrin 12000. une kam 4 muj ktu, s'kam bo 1000. dallavere modhe je mo :smash: [/qb]
cti boj una kur m'gerrmoni ju /pf/images/graemlins/blush.gif

princeshe..qite foton ne mos baj numra /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]
princeshe..qite foton ne mos baj numra /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kush tha gja per foton teme, ne po flisnim per dolce viten, pastaj ke ardh me pa foto a me gjet burr ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif