I love new york
Primus registratum
Re: *dua burre* (edhe gra)
robo ke ngec me i ven, jepi vaj motorrit pfffffffff
robo ke ngec me i ven, jepi vaj motorrit pfffffffff
po normal se ndryshe nuk shpjegojet gjithe kjo sjellje jote e nxire sterreFillimisht postuar nga ROBO-79:
[qb] E kam me qymyr /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Shpjegohet /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga *HELEN OF TROY:
[qb]po normal se ndryshe nuk shpjegojet gjithe kjo sjellje jote e nxire sterre [/qb]Fillimisht postuar nga ROBO-79:
[qb] E kam me qymyr /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
helen po ti ja nxike /pf/images/graemlins/laugh.gif jeten çunit mi gocFillimisht postuar nga *HELEN OF TROY:
[qb]po normal se ndryshe nuk shpjegojet gjithe kjo sjellje jote e nxire sterre [/qb]Fillimisht postuar nga ROBO-79:
Mire xemla do te mar parasysh keshillen tende :kiss:Fillimisht postuar nga Princesha:
[qb] O dolce o zemra, mos u merr me Flobon se ai e ka grun ne shpi /pf/images/graemlins/laugh.gif , edhe don gru edhe ne forum :smash: [/qb]
mizat e uflles po i ngave bin ere /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga *HELEN OF TROY:
[qb] une merzitem :lol: :lol:
Robo keto jane vetem si ato mizat e uthulles qe vine verdalle dhe shume shume i kap me dor dhe i shtyp, kshu eshte dhe merzia qe me shkakton AF, dhe sidomos kjo lloj [/qb]
sa formulsre duhen se i plotesoj una..me kenaqesine me te modhe???? :rockband:Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]e ke plotsu formularin ti ihere? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga **** Darlington Delarge:
[qb] Kurse una du i pun ke reparti ku provohen ato si jon ta pa shpume. Se me llafe ehuu gjith xhom thon. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]