*dua burre* (edhe gra)

djal

Primus registratum
Re: *dua burre* (edhe gra)

Mirsejugjeta te Gjithve /pf/images/graemlins/smile.gif
HOTGIRL: te them te Drejten qe pritova mej Lexu nga fillimi te gjitha Mesazhet por kur pash qe kerkoje Burre thash te hyj ne une ne rrall kot ste ka marr njeri akoma na thuj te pakten se cfcar Pretendimesh kerkon /pf/images/graemlins/smile.gif

hot

Hotgirl

aaaaaa..paskan plas kerkesat knej..tgjith si agjenci ina te mbet ne dere,kapish ti? :tipsy:
hajde mer nojnji se plasen tgjithe burra e gra ktu..
mer dolce viten psh /pf/images/graemlins/tongue.gif :wave:

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Kollarja:
[qb] ku e ke mesu ket ti, qe bektashite qenkerkan Chang Fu fe, dhe jo musliman? [/qb][/QUOTE

e kom msu nga Bab Reshat Bardhi (mos gaboj) po e njofte (baba e baktashijve ne te gjithe boten) selia qendrore eshte ne Shqiperi sa per informacion. Muslimanet i kemi kusherinj /pf/images/graemlins/smile.gif
ate chanf fu fene nuk e njof /pf/images/graemlins/tongue.gif

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] mos e na boni temen diskutim teologjie amon /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
jam dakort, une thjesht e permenda fene per te justifikuar kerkesen e 7 grave /pf/images/graemlins/wink.gif

Florus

Forumium maestatis

[qb]
Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb]
[qb]
do qe te behesh ti e 3-ta gje :confused: ka me shume favorizime per 3 te parat :thumbsup: [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif
asnjehere nuk me ka pelqyer numri 3 :confused:
edhe kur merja ndonje 3-sh ne shkolle me vinte :mad: [/qb]
cudi pastaj qe thone e treta e verteta, mund te ishe ti... peccato. E ca numri te pelqen ty atehere (deri te 7 ok!)
iiiii ca nxenese e keqeee qe paske qene! /pf/images/graemlins/smile.gif

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]
[qb]
[qb]
[qb]
[qb]
[qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
aaa..una te qis mallin..ti po tjesh i zoti kape qy ne ajer /pf/images/graemlins/laugh.gif
:wave: [/qb]
ok dakort jam una /pf/images/graemlins/smile.gif ti ke me propozon p.sh?
p.s. kerkoj keshillen tende se je me me eksperience se te tjerat (ne forum kuptohet) /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
mthuj si e do,te te qis emrat :tipsy: [/qb]
po tani si e dua... eshte pak e veshtire si e dua une po hajt mo po e provojme iher:
1. studente (edhe matricola)
2. te flet rrjedhshem dy gjuhe (perfshi shqipen)
3. jo me e gjate se mu
4. peshe e arsyeshme /pf/images/graemlins/smile.gif
5. etj etj
u se u ngatarrova kto ishin kushtet per sekretaren e re qe do na vije ket jave ne fakultet /pf/images/graemlins/wink.gif sa per grun e du si vetja (le te shofin mesazhet po deshen edhe te me njofin) perndryshe... aha

p.s. se desh harrova, VETEM MARREDHENIE VIRTUALE (te pakten ne fillim) pastaj tu pa tu bo... ciaoooo

dolce_vita

Primus registratum

c`kerkesash paska ky FloBo ....... /pf/images/graemlins/laugh.gif
not interested :shrug:

Florus

Forumium maestatis

[qb] c`kerkesash paska ky FloBo ....... /pf/images/graemlins/laugh.gif
not interested :shrug: [/qb]
e ne fakt jane ca te ekzagjeruara po mundet te negociohen ne raste te vecanta... /pf/images/graemlins/wink.gif pse ti ke nga ata kushtet me siper nuk ploteson? (mos me thuaj te 4 /pf/images/graemlins/smile.gif )

I love new york

Primus registratum

hello njerez ketej :wave:
shpresoj te rregulloheni e te bashkoheni e te ciftezoheni sa me shpejt dhe "hopefully" me ke te deshironi /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

doce una i pash nja dy foto..ne them se mos je ti..po se di pse nuk e qiskam dot linkun ktu :shrug:

dolce_vita

Primus registratum

nuk e di pse nuk nxirret link i vecante se as mua nuk me del. Por te gjithe jane shoqeria ime dmth eshte party- klasse disa jane bere tape......
Mua me siguri qe do me kesh gjet se dallohen fytyrat tona /pf/images/graemlins/laugh.gif