*dua burre* (edhe gra)

ladouce2005

Primus registratum
Re: *dua burre* (edhe gra)

po tani ne per qejf u futem aty jo per me i tregu surratin gjith af :shrug:
une them qe kemi te drejte :thumbsup:

hot

Hotgirl

un e kom qit i bicim foto ke albumi af-se..po aty i shef gjith bota.. :shrug:
sdesha tbohej pazar me turinin tim masanej :shrug:
psshhh..kudish..

I love new york

Primus registratum

vajza mos u zini e mos u merzisni
vetem mendoni qe askush nuk na detyroi te bejme pjese ne grup, me koshience dhe deshire i vume fotot, ca hiqen ca rivihen ne varesi te kushteve, vec mos e lodhni koken, kemi ardh per qejf.
amani se pak kemi 100 mije gjiojna te tjera me e vra menjen in reality, le te jemi sa me open minded kur vje pune per qejf te pakten.

hot

Hotgirl

epo..!! u bom lomsh mo..mu per vete sme pelqyq "kundrrapergjigjet" mas asaj times :shrug:
..thjesht sbona zo..tashti mduket vetja sikur ju boj vape njerzve :shrug:

ladouce2005

Primus registratum

po mi helen po, po si thashe dhe tek mesazhi atje, t'ishte me i tregu surratin t'gjithve e perdorsha i foto per avatar dhe here you go, vete prezantohem me te gjithe :shrug:
mendova se ishit selcted people, prandaj, po s'kam noi deshire te madhe te behem e njoftme me disa personazhe qe s'du ti permen!!!! :rolleyes:

I love new york

Primus registratum

I completely understand vajza :thumbsup: I am in the same boat, don't get me wrong.
u be c'u be ok, cdo njeri ka argumentat e veta, une them le mos 'i thellojme gjerat gjithmone nese kemi deshire. deri diku eshte kind of hard, t'u vesh fre ca gjerave
where do u draw the line???? :shrug: /pf/images/graemlins/smile.gif

ladouce2005

Primus registratum

jo mi hon' ne s'po fajesojme njeri, po nqse grupi eshte publik, atehere zgjedhja ime eshte te mos kem foto aty, that's it. s'ka pune thellimi fare.
asnjeri nuk do te veri kufi, ok, une zgjedh kufijt e mi, apo s'jetoj dhe ne free country /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:

ladouce2005

Primus registratum

blendi ka heq dore, eshte tip "susceptible" qe preket shume shpejt dmth, dhe s'besoj se do na nderoje me ardhjen e vet deri sa ti bjeri inati /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:
blendo pa t'keq e, per gallate e kemi /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

ashtu osht megjithmen po ho..ta thot doktoresha /pf/images/graemlins/laugh.gif (e re kom klinik rehabilitimi,apo e harrut?!) :devil:

I love new york

Primus registratum

it's all about TONET dhe ngaqe na duket sikur e njohim njeri-tjetrin dhe mund te jemi shume te afert virtualisht (dhe ndonjehere pikerisht se jemi te tille themi gjera qe dhe miqve nuk ja themi dot, sepse kemi murin e madh te virtualitetit dhe mistrit qe na ndan) na duket edhe sikur e kuptojme ndonje here.
po eshte so funny, pikerisht ate qe e mendojme si gjene me te thjeshte pala tjeter e merr si me te komplikuaren.
keto jane disa nga te mirat & te kqeojat e virtualitetit. Trust me , e kam provuar me pare :shrug:

ladouce2005

Primus registratum

no actually, eshte right helena!!!
hajt mo, po se si me duket qe kemi kaq dite e harxhojme kohen tone, duke diskutuar rreth dickaje qe u hap per shkak te disa personave qe nuk e vlejne asnje sekond tonin, jo dite diskutimi per to :shrug:
te behet ca te behet, secili nga ne ka liri zgjedhjeje, sic ka dhe pronari liri veprimi tek grupi i vet. i ka bere gjerat reciproke, cun i zgjuar :thumbsup: , por te tere nuk po tregohemi te zgjuar duke e zgjat muhabetin kaq shume, sa rrezik te prishemi me njeri-tjetrin :smash: