I love new york
Primus registratum
Re: *dua burre* (edhe gra)
qyqe qyqe jajajajajajajajaja
mos e boj ate gafe, me nigjo mu :devil: :devil:
qyqe qyqe jajajajajajajajaja
mos e boj ate gafe, me nigjo mu :devil: :devil:
eh mo zeqo, ashtu eshte ke te drejte , mishi me behet me puckurriza kur lexoj ate firmen tate, po nuk jane ashtu lloji qe mendon ti!!!Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-LoGeL-Sa1GoGeL:
[qb] NiCe e pe mee HeLenaaaaa e hodhi per vete me spond gjoja me do per mamin sa tme coj ne shpi ka hall ajo /pf/images/graemlins/wink.gif
Pastaj ti nic mos bej gjoja qe kur lexon firmen time ste behet mishi puckuriza puckuriza leri ato ti se si ha HeLena ato Koce Ulliri :smash: [/qb]

:kiss: he pra po te gjej une ty :kiss:
Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-LoGeL-Sa1GoGeL:
[QB] dolce_vita po per ku je ti mi per nga komshiaaaa apo e ke ne menyr tjeter![]()
se per shpi marin sherbetore ne :tipsy:
per dolce_vita :kiss: :kiss:
:lol: :lol: c`paske qene mo Zeqo. E gjejme nje menyre tjeter ne edhe po nuk pati /pf/images/graemlins/laugh.gif

apo .................. /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga Belinea:
[qb] edhe ti robo /pf/images/graemlins/laugh.gif
jam e mire se shkruaj mire apo ? :tipsy:[/qb]
hoto ke iant ti miiiiii?Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] pupupupu ky zeqo gjith lajka.. :devil: [/qb]

pse mi edhe ay ka probleme me ujin...une e shkreta ndrihem qe ne 6 te mjesit per nje dush te qelbet... nejse hoto si shkon gjetja e burrave ketej e grave ketej...ke bo ndonje sondash...Ho pra nxirr perfundimet e punes sate qe e ke bo me djersen e ...ballit...je e kenaqur me konkluzionin??? :wave:Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] zeqo..hik amon se jam pa la /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
HoTo ta dhash tani moj iku ajo pun dha dhe urdher dolce_vita prandaj ska gje mend per her tjeteter tani :tipsy:Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] zeqo..hik amon se jam pa la /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]