buona seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeraaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga it's me:
[qb] edhe une nga inati sdu fare me ardh me ty. Do shkoj me ke te me doje qefi mua /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] it's me harrove ti qe do nisemi un ti ne helena per ne jamaica e??!! [/qb]
cuno kishe naj gjo me Helenen ti???? ene kujdes icik me fjalorin rrusho.........Fillimisht postuar nga Kollarja:
[qb] Ka ca vryma me teper se ç'duhet por hosh yll amon, pa hile.
Pa drita hesapi, ne turru yrysh tre-kater prej hiheres, ç'a me bo? [/qb]
he pra goce po te pres une ty, e preve bileten e avjonit ti??? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] jaja!! do nisemi vetem neve te 3-ja!! tashti po pati qef ene yuki... :wink: [/qb]
Peshko, yllo puna qendro se ti vlla do shume kunguj nen nje sqetull, do ihere me mu ene me hotin ene me it's meFillimisht postuar nga Peshkatari 27:
[qb] Ok pra un po iki me pushime me kurtizanet e mia.S'ju marr ju me vete fare.Na plasni kaq ta boni dhembin,shkoni me kta mistrecet.[/qb]
po mi ti..e kena lon kshu: un ene it's me-ja do takohena ne aeroportin e londres fillimisht ene masnej na ka qellu te dyjave me nji avjon,kshu qe ene rruges nuk merzitemi /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb]he pra goce po te pres une ty, e preve bileten e avjonit ti??? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] jaja!! do nisemi vetem neve te 3-ja!! tashti po pati qef ene yuki... :wink: [/qb]
jo per gje po po pergatis valixhet une dalkadale... [/qb]