*dua burre* (edhe gra)

assassino26

Primus registratum
Re: *dua burre* (edhe gra)

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] by the way ca smunje ka sanija me?? :confused: [/qb]
Ho mi edhe ti si do me ja ngec robve Sanijen me zor.SAnija,ka majasille,njishtas.Oshte bionde e lyme,dyshtaz.I ikin syte shtremet,treshtaz.
edhe s'ka gjoks fare e funit.
Kurse ti robo,mos ja ul vlerat,se gjysma e qytetit se ka provu jo.Un,Tedi,per Blendin sdi gjo vallai edhe Cereku i meshkujve kinez ne moshe mallore

Sallaku

Primus registratum

Po pse nuk e thoni shkurt fare*Na ka ngelur ne dere aman merreni se po e deshet bjonde e bejme dmth sipas kerkesave*Po ja beni si puna e Burbuqes:Goc me te mire uk ka eshte e sjellshme e bukuretj,etj vetem se eshte pak shtatzene
E ku do me merrni ne qafe juve /pf/images/graemlins/frown.gif
Amani se jam çun i mire fare,çun per dhome miqsh jam /pf/images/graemlins/wink.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga Peshkatari 27:
[qb]
Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] by the way ca smunje ka sanija me?? :confused: [/qb]
Ho mi edhe ti si do me ja ngec robve Sanijen me zor.SAnija,ka majasille,njishtas.Oshte bionde e lyme,dyshtaz.I ikin syte shtremet,treshtaz.
edhe s'ka gjoks fare e funit.
Kurse ti robo,mos ja ul vlerat,se gjysma e qytetit se ka provu jo.Un,Tedi,per Blendin sdi gjo vallai edhe Cereku i meshkujve kinez ne moshe mallore [/qb]
ke hall se ta morin e??!!
robo cin beson ti lale??!! muve qe jam kapo e agjencise apo kta barbonat qe dun kaj pjese per vedi ne sja kan haber fare!!
po qe puna shtu mer sosen!! bjonde po ashtu!! natyrale dmth..goc e mir shembullore

Sallaku

Primus registratum

Kur do ma prezantosh?Edhe sonte po deshe se kam kohe(E kam keput gjumin sot)

Sallaku

Primus registratum

Aman se lujte mendsh fare(edhe pse s'kam gje)ma sqaro mire ket muhabet qe te fle gjume rehat

Rambla

Primus registratum

Shi shi paskeni dash me me martu pa deshiren time /pf/images/graemlins/laugh.gif , mgjth shyqyr qekam akoma single... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ej, po ç'eshte ky muhabet keshtu me nick-un tim, me duket se kuptohet qe jam femer...rambla mbaron me A, dhe shumicen e rasteve emrat qe perfundojne me A jane femrash...eshte "elementare"...u kuptuam?ok! ciao ciao