*dua burre* (edhe gra)

kasandra

Primus registratum
Re: *dua burre* (edhe gra)

sdua burre /pf/images/graemlins/tongue.gifpppppppp jam rehat kshu beqare bej cte dua fare ; ))))))))

bela70

Primus registratum

jo valla kasandra nuk bon,një pa ta gjet nuk e lëm,deshte e sdeshte ti :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ma mir zgjidhe vet se :idea:

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga kasandra:
[qb] sdua burre /pf/images/graemlins/tongue.gifpppppppp jam rehat kshu beqare bej cte dua fare ; )))))))) [/qb]
po mos e co rrugen dem..meqe more mundimin me ardh deri ktu mere ene nji burre "per shpi" :lol: :lol:

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga it's me:
[qb] Blendin pergjegjes e veme mi ne vend. Po doli ai nga rehabilitimi apo do ti nxjerrim ndonje raport me mik /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po agjencia me kliniken jan afer fare..blendin e nxjerrim te shoqeruar kur te niset per ne pune..edhe prap e shoqerojme kur te kthehet ne klinike..
edhe puna si tip rehabilitimi esht :confused: :lol:

assassino26

Primus registratum

Cne bela,mashkull.Ta perjashtojme fare nga agjensia per menimin tim.Helena,salmonin me ullinj,vetem hap gojen edhe ne cast eshte gati...
Mos me kurse ylli,se me njelet hatri /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

eheeeeeeeeeeeeeeee..
:lol: :lol: :lol: le ta fusim ke magazina se e kontrollo blendi :lol: :lol:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] eheeeeeeeeeeeeeeee..
:lol: :lol: :lol: le ta fusim ke magazina se e kontrollo blendi :lol: :lol: [/qb]
Jam plotesisht dakort me menimin tuujjj /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

/pf/images/graemlins/laugh.gif po te tjeret a jan dakord?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

bota???????
te pime barin e miut qe te kenaqet bota
ok
1...2...3... pfffff palo burre /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
p.s filmi me i madh i te gjitha koherave

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] He ju te dyja,jepini,bejeni si burrat,pijeni me fund! [/qb]
PO ti spo te marohet Bari e qe u thu atyre ta pijne sa me shpejt Apo ke gjet nai tjeter ...Duhet Pa kjo pune ...

hot

Hotgirl

blendi deshe te me ndash gje?? kshu ma shperblen dashurine time ndaj teje mua e??
turp te te vije :cry: :cry: :cry: :smash: :smash: :wub:

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga it's me:
[qb] une dakord jam poo cdo thone bota :confused: [/qb]
epo.. e kam qefin qefin tiiiiiiiimmmmm /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: :smash:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] He ju te dyja,jepini,bejeni si burrat,pijeni me fund! [/qb]
e pse dashke me na vdek ti neve gja????? :smash: :smash:
it's me dhe ne te dyja nga inati t'a terbojme fare kete hajde ikim ne disko sot bashke se Sandri eshte zhduk.
si mendon?????? po ti do vuash pa neve po vdiqem Blenduqeeeeeeeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] blendi deshe te me ndash gje?? kshu ma shperblen dashurine time ndaj teje mua e??
turp te te vije :cry: :cry: :cry: :smash: :smash[/qb]
c'te ka bere moj e zeze /pf/images/graemlins/laugh.gif
ia ka ngritur fustanin ndonjeres apo cfare, ah qafiri :smash: :smash:

hot

Hotgirl

ja ashtu do me me dhene edhe mua asolloji bar miu :cry: :cry: :cry:

ps:information per sandrin:
-eshte pare per here te fundit duke kalu kufirin per ne veri-lindje te norvegjise,objektivi: veri-lindja e suedise :confused: :lol: :lol: