po mos e co rrugen dem..meqe more mundimin me ardh deri ktu mere ene nji burre "per shpi" :lol: :lol:Fillimisht postuar nga kasandra:
[qb] sdua burre /pf/images/graemlins/tongue.gifpppppppp jam rehat kshu beqare bej cte dua fare ; )))))))) [/qb]
po agjencia me kliniken jan afer fare..blendin e nxjerrim te shoqeruar kur te niset per ne pune..edhe prap e shoqerojme kur te kthehet ne klinike..Fillimisht postuar nga it's me:
[qb] Blendin pergjegjes e veme mi ne vend. Po doli ai nga rehabilitimi apo do ti nxjerrim ndonje raport me mik /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
bela,mashkull.Ta perjashtojme fare nga agjensia per menimin timFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] cin te perjashtojme me peshko?? :smash: [/qb]
Jam plotesisht dakort me menimin tuujjj /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] eheeeeeeeeeeeeeeee..
:lol: :lol: :lol: le ta fusim ke magazina se e kontrollo blendi :lol: :lol: [/qb]
PO ti spo te marohet Bari e qe u thu atyre ta pijne sa me shpejt Apo ke gjet nai tjeter ...Duhet Pa kjo pune ...Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] He ju te dyja,jepini,bejeni si burrat,pijeni me fund! [/qb]
epo.. e kam qefin qefin tiiiiiiiimmmmm /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: :smash:Fillimisht postuar nga it's me:
[qb] une dakord jam poo cdo thone bota[/qb]
e pse dashke me na vdek ti neve gja????? :smash: :smash:Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] He ju te dyja,jepini,bejeni si burrat,pijeni me fund! [/qb]
c'te ka bere moj e zeze /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] blendi deshe te me ndash gje?? kshu ma shperblen dashurine time ndaj teje mua e??
turp te te vije :cry: :cry: :cry: :smash: :smash[/qb]