ne ate tbosh ti /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] une nuk po zgjedh!!! [/qb]
Hoti i do kepucet apo jo?Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] Hi hoti :wave:
Do me gjesh edhe mua nje burre mi? :thumbsup:
Do te blej nje pale kepuce po me gjete nje :thumbsup: , e dua me sy blu, edhe jeshile i pranojme ska gje. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Si goce pa pretendime qe jam nuk po zgjatem me. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
aeeee kjo qeka na neeeeeeFillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb]Hoti i do kepucet apo jo?Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] Hi hoti :wave:
Do me gjesh edhe mua nje burre mi?
Do te blej nje pale kepuce po me gjete nje , e dua me sy blu, edhe jeshile i pranojme ska gje. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Si goce pa pretendime qe jam nuk po zgjatem me. [/qb]
++ exklusiv gåvå från.... :wave: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol: :lol: moj ke lexuar Homerin keto kohet e fundit ti ?? :kiss:Fillimisht postuar nga it's me:
[qb] menelau eshte nje nga burrat qe ka patur helena ne kohen e lashtesise e tani na eshte ngjallur dhe ai me duket :tipsy: [/qb]
jo mi une nigjova qe ai jeto ktu po ka ndermen me levix ne Belgjike se eshte klima me e mire /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe do me shku ne pishinaFillimisht postuar nga it's me:
[qb] eeeeeh ka edhe me. Menelau me duket se jeton dhe ai ne NYC. Shife kur ti beje prite ai ndonje dite helenes :devil: [/qb]
Kte e zura une e para /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] po kyyyyy??!![/qb]![]()