*dua burre* (edhe gra)

hot

Hotgirl
Re: *dua burre* (edhe gra)

/pf/images/graemlins/laugh.gif epo te pakten ti bojm qejfin vedit virtualisht /pf/images/graemlins/laugh.gif

tropikali a

Primus registratum

pershendetje HOT-GIRL si te kam sot si gjithmone ne forme /pf/images/graemlins/wink.gif sme ke thene kush je nga flet etj etj se shpejti /pf/images/graemlins/wink.gif

I love new york

Primus registratum

Shote thuj icik ktij Tropikalit ti iher: si e ke emrin, nonen baben si ta qujn, sa vjec je, a je e virgjer apo jo, e martume apo e trashegume, mbiemrin si e ke, ku e ke pas shpine ne Tirane etc etc se plasi ky mi shoqe. Vje tjetri me i fryme, ktu e ma te shkreten ene ti hic ti :devil:
ec pra shpejt nuk ka kohe me hum tjetri, do me da menjen :lol: :devil:

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] Shote thuj icik ktij Tropikalit ti iher: si e ke emrin, nonen baben si ta qujn, sa vjec je, a je e virgjer apo jo, e martume apo e trashegume, mbiemrin si e ke, ku e ke pas shpine ne Tirane etc etc se plasi ky mi shoqe. Vje tjetri me i fryme, ktu e ma te shkreten ene ti hic ti :devil:
ec pra shpejt nuk ka kohe me hum tjetri, do me da menjen :lol: :devil: [/qb]
una ee?? e martume e trashegume--kalamoj me cin skam bo..as vet si maj men kush o e kush s'o..po i kam da e i kam rreshtu..i them gjeni njoni tjetrin tashti /pf/images/graemlins/laugh.gif
emri shote "mka cu nana me la gojen" forumi :lol:
dallavere me breza..dmth e kam te trashegume!!! kerkoj burr!!! jam "ne moshe" :devil:

a do mo per belulin? /pf/images/graemlins/laugh.gif

tropikali a

Primus registratum

ej HOT-GIRL sa shpejt paske marre sekretare mi dreq kaq shume pune paske sa spo ju pergjigjesh vete pyetjeve por pergjigjet sekretarja. E shoh qenka nxeh mire helen troy me trojanet,po i bej nji nder po ja leshoj dhe njihere keta greket se bejne sevap ta BEKOJNE NJIHERE MBARE E PRAP siç e ka zakoni /pf/images/graemlins/wink.gif

tropikali a

Primus registratum

sa per kuriozitet se kerkoi njeri per grua HOTGIRL sa po shoh ketu ne foto e ka luajt aq shume belin sa i este konsumuar shume iriqiiiiiiiiiiii qe ka mes shaleve /pf/images/graemlins/wink.gif sorry HOTGIRL :kiss:

samanta

Primus registratum

Fillimisht postuar nga tropikali a:
[qb] Ej SAMANTA nga po flet ti /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Nga po flas une :lol: Une po shkruaj nga Belgjika :rolleyes:

hot

Hotgirl

[qb] sa per kuriozitet se kerkoi njeri per grua HOTGIRL sa po shoh ketu ne foto e ka luajt aq shume belin sa i este konsumuar shume iriqiiiiiiiiiiii qe ka mes shaleve /pf/images/graemlins/wink.gif sorry HOTGIRL :kiss: [/qb]
djale mua me eshte konsumuar ty te eshte thare..
ishalla ste ka shku drejt rrudhjes!!!..
sorry :devil:

platinumvl2000@yahoo.co.u

Primus registratum

:lol: :lol: sma ka heq njeri tullen kesaj rradhe akoma ashtu e kam, sic e kinie zakon te gjithe ju, te lini pa martu /pf/images/graemlins/wink.gif :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]
[qb] sa per kuriozitet se kerkoi njeri per grua HOTGIRL sa po shoh ketu ne foto e ka luajt aq shume belin sa i este konsumuar shume iriqiiiiiiiiiiii qe ka mes shaleve /pf/images/graemlins/wink.gif sorry HOTGIRL :kiss: [/qb]
djale mua me eshte konsumuar ty te eshte thare..
ishalla ste ka shku drejt rrudhjes!!!..
sorry :devil: [/qb]
SHOTE te eshte ber per tren moj gjynaf gjith kjo goce akoma e re /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

[qb] ej HOT-GIRL sa shpejt paske marre sekretare mi dreq kaq shume pune paske sa spo ju pergjigjesh vete pyetjeve por pergjigjet sekretarja. E shoh qenka nxeh mire helen troy me trojanet,po i bej nji nder po ja leshoj dhe njihere keta greket se bejne sevap ta BEKOJNE NJIHERE MBARE E PRAP siç e ka zakoni /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Tropikalo take a chill pill qe te ftofesh icik se je nxef shume andej nga tropiku :wink:
Mbare e prape mbase e kane zakon andej nga shpia jote t'ju bekojne s'e ne e kemi ndryshe : me ata qe n'a vergelijne shume nervat dhe i kalojne caqet sidomos kur s'njifesh i bejme mire Mbare e prape, thjesht sa per sevap. :wave:

tropikali a

Primus registratum

Ore ti, mbaje ate goje qe s'te vlen per asgje me edhe s'ke pune te merresh me mua, more vesh, mora thuaj

hot

Hotgirl

tropikalo xhane..ate soj fjalori kush ta ka mesuar??
ktu skemi nevoje per derr derr derr na tipa si puna jote, se sta kemi shume nevojen..!!
po di me bo muhabet si shumica ktu je i mirepritur..ne te kundert qerrohu qe ketej!!!