una ee?? e martume e trashegume--kalamoj me cin skam bo..as vet si maj men kush o e kush s'o..po i kam da e i kam rreshtu..i them gjeni njoni tjetrin tashti /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] Shote thuj icik ktij Tropikalit ti iher: si e ke emrin, nonen baben si ta qujn, sa vjec je, a je e virgjer apo jo, e martume apo e trashegume, mbiemrin si e ke, ku e ke pas shpine ne Tirane etc etc se plasi ky mi shoqe. Vje tjetri me i fryme, ktu e ma te shkreten ene ti hic ti :devil:
ec pra shpejt nuk ka kohe me hum tjetri, do me da menjen :lol: :devil: [/qb]
Nga po flas une :lol: Une po shkruaj nga BelgjikaFillimisht postuar nga tropikali a:
[qb] Ej SAMANTA nga po flet ti /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
djale mua me eshte konsumuar ty te eshte thare..Fillimisht postuar nga tropikali a:
[qb] sa per kuriozitet se kerkoi njeri per grua HOTGIRL sa po shoh ketu ne foto e ka luajt aq shume belin sa i este konsumuar shume iriqiiiiiiiiiiii qe ka mes shaleve /pf/images/graemlins/wink.gif sorry HOTGIRL :kiss: [/qb]
SHOTE te eshte ber per tren moj gjynaf gjith kjo goce akoma e re /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]djale mua me eshte konsumuar ty te eshte thare..Fillimisht postuar nga tropikali a:
[qb] sa per kuriozitet se kerkoi njeri per grua HOTGIRL sa po shoh ketu ne foto e ka luajt aq shume belin sa i este konsumuar shume iriqiiiiiiiiiiii qe ka mes shaleve /pf/images/graemlins/wink.gif sorry HOTGIRL :kiss: [/qb]
ishalla ste ka shku drejt rrudhjes!!!..
sorry :devil: [/qb]
Tropikalo take a chill pill qe te ftofesh icik se je nxef shume andej nga tropiku :wink:Fillimisht postuar nga tropikali a:
[qb] ej HOT-GIRL sa shpejt paske marre sekretare mi dreq kaq shume pune paske sa spo ju pergjigjesh vete pyetjeve por pergjigjet sekretarja. E shoh qenka nxeh mire helen troy me trojanet,po i bej nji nder po ja leshoj dhe njihere keta greket se bejne sevap ta BEKOJNE NJIHERE MBARE E PRAP siç e ka zakoni /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]