dolce_vita
Primus registratum
Re: *dua burre* (edhe gra)
epo mire....fusim shkuesi per njona-tjetren /pf/images/graemlins/wink.gif
epo mire....fusim shkuesi per njona-tjetren /pf/images/graemlins/wink.gif
epo ti je nga ana tjeter dmth qe mund te ike njera nga radha!!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif hoto!!!!! :thumbsup: :thumbsup: une!!!Fillimisht postuar nga PLATIUMsw8:
[qb] Paska rradhe te madhe ketu :cry: [/qb]
Amon mo Plase ene Njele Tu Ndru kong Nejse Ju Vashat e Vogla i kong t njigjoni thoni ajo o NJishi ... Nuk maheni si ne T Vjetrit Me nje Kenge i Plotesojme te gjitha ...Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] firmat e mija jan perhere song-e..
My immortal-evanescence...
plasa tuj e ndigju..po me qetso shpirtin nfakt [/qb]
Amon mi Amon ajo i zgjedh kenget me Ankand se di ti e ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga LA DOUCE:
[qb] hoto po ku mi gjen kto kenge te trishtuara per ti vene neper firma aman?
e kishe mire ate "e luj luj luj" sounds happy dhe te shkon me shume e qeshura ty :kiss:
dil anej ka yahoo, se t'kam thone kam i muhabet me ty :smash: [/qb]
eh..cti bej ketyre te dyve une..se te ishte per mua eeee?Fillimisht postuar nga ANGEL DEVILED:
[qb]epo ti je nga ana tjeter dmth qe mund te ike njera nga radha!!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif hoto!!!!! :thumbsup: :thumbsup: une!!! [/qb]Fillimisht postuar nga PLATIUMsw8:
[qb] Paska rradhe te madhe ketu :cry: [/qb]
jaja..du akallore :goofy:Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] Frediiiiiiiiii bej gati cokollatat dhe sheqerkat se vje Shota per vizite /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pra kutu ke muve qe shko deri n 16 grade si i bi me qen Ekuador e ...Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] jo mi..ktu ka una osht nroft.. ke -7 shkon..
osht nroft ee /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]