I love new york
Primus registratum
Re: *dua burre* (edhe gra)
po ka nevoje per ajrosje tjetera more, ua ky /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:
po ka nevoje per ajrosje tjetera more, ua ky /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:
Ty tash po ta tregoj kur te takohemi per ndeshjen /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] Princesha.........c`fare gjete ti mi![]()
sa kurioze jam ne una :smash: [/qb]
:thumbsup: /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Princesha:
[qb]Ty tash po ta tregoj kur te takohemi per ndeshjen /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] Princesha.........c`fare gjete ti mi![]()
sa kurioze jam ne una :smash: [/qb]
:lol: :lol:Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] ehe una po ngjoj muzik ka inati juj :tipsy: [/qb]
Ca u bo me Me shenja surratit u bo e .Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] u bo Tedo u bo /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil: [/qb]
Une Vallahi me Shenja Ala Sjom I Parrujt jom Per momentin Por Prape Sumpatik m thone ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] :lol: ....pse mo ka plas kanibalizmi e:devil: [/qb]
nji ktu ma bone qejfin /pf/images/graemlins/laugh.gif hec mthuj tashti kur o neshja /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga Princesha:
[qb]:lol: :lol:Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] ehe una po ngjoj muzik ka inati juj :tipsy: [/qb]
Kurse ty tash po ta tregoj ne vesh nqs vjen knej ka danimarka, hajde edhe ti per ndeshje, nji rrug e dy pune merre edhe sandrin, hajdeni cift /pf/images/graemlins/laugh.gif . [/qb]
jajajaja jo me shenja ne surrat, me shenja ne qafe /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]Ca u bo me Me shenja surratit u bo e . [/qb]Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] u bo Tedo u bo /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil: [/qb]