*dua burre* (edhe gra)

I love new york

Primus registratum
Re: *dua burre* (edhe gra)

wicky dmth qenka ne fazen e perkedhelive, kur te ferkohet mbas trupit dhe karrikes, nuk i ka nxjerre thonjte akoma :devil: :devil:

kujdes mos i japesh birren tende qe po pi aty se iku per lesh macoku :lol:

it's me

Primus registratum

:lol: :lol: :lol: une spara pi birre rrusho . Me pelqen vera e bardhe dhe si per inat ne shtepi kam vetem te kuqe. Megjithate nje birre tirana do e pija me kenaqesi po ku ta gjej :shrug: /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

e di qe birra tirana ka dale ketu ne New York /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:

e kam blere vete ketu ne supermarket :devil:

it's me

Primus registratum

seriozisht e ke ti :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif Moj me duket se do shperngulem fare qe ketu. Do vi te kerkoj azil politik ne usa :devil:

I love new york

Primus registratum

seriozisht dhe ta vertetoj po deshe, ta dergoj shishen qe ketej nga USA.

ehhhhhhh hajde hajde se nuk do behesh pishman, Amerika eshte vendi i oportuniteteve /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

it's me

Primus registratum

Lere lere. Kur te me thone me cfare arsye kam ardhur te them qe ne tregun belg s'shitet birre tirana. /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

he mi je duke e diskutu ne tavoline te rrumbullaket eeee /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif apo t'u prish menja :idea: :book: /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

:lol: qyqeeeeeeeee direkte po vjen eeeee :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

po macokun mi ku do e lesh

dale te therras nje limo te te presi ne aeroport te pakten /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

ec ne Amerike dhe ka sexy single males sa te dush ketu, mjafton te dush ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

po ajkoma nuk u martove ti mi rrusho, gjithe kjo goc :devil: :devil:
hey me ka pyt njoni per ty :tipsy:

Sallaku

Primus registratum

Kerkoj grua,jam pa pretendime vetem te marre fryme dhe eshte ne rregull per mua /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga it's me:
[qb] pa he njehere cfare te kane pyetur? :confused: /pf/images/graemlins/blush.gif [/qb]
po ja para ca ditesh kisha nje si tip party ke shpia ime dhe nja une u shkeputa nje moment per te pare se c;behej nga grupi kur dy miqte e mi erdhen ke dhoma dhe donin te shihnin fotot e grupit.
kur arriti ke e jotja me thane
uuuu Helena sa kinge e paske ket shoqen :devil: :devil:

it's me

Primus registratum

shi robo. Kam une nje komshie, si ndihet zeri i gojes vetem kur e kapin krizat. Fryme merr rregullisht. Thone qe eshte pak e vonet po s'eshte ndonje problem i madh besoj robo /pf/images/graemlins/laugh.gif