Jeni agjensi martesash eeSi è don??? Jo per gjo po do ta bej me porosisi ta doj shpirti do ta gjej !!!

Jeni agjensi martesash eeSi è don??? Jo per gjo po do ta bej me porosisi ta doj shpirti do ta gjej !!!
Ne fene islame eshte 7 shokuVallai se di me fe islame eshte 4 nejse po i trajtove njelloj mbaj sa te kesh qejf po sbesoj se ka ndonje aq te afte deri ne dy di raste une
Te bukur ja ka qejfi ja ka,por s'qenka i zoti ta mbanka se ja merrkan cunat e lagjes
Po Frika Ben Te Veten Se Si Kan Vajtur Punet Tani Te Marrin Djemt E Fshatit E Jo Me Lacot E LagjesTe bukur ja ka qejfi ja ka,por s'qenka i zoti ta mbanka se ja merrkan cunat e lagjes![]()
![]()
4 me kuran shoku ska 7 e ke marre gabim infon ...Ne fene islame eshte 7 shoku![]()
Ne kaq kohe e di 7,por nuk ngul kemb,ndoshta keni ju te drejt4 me kuran shoku ska 7 e ke marre gabim infon ...
6 gra dhe 1 dylber e bahen 7.kam njerez qe merren me fene islame dhe e di sigurte kete qe them ama thelbi eshte te trajtohen baraz
Me shaka, per ate qe vuri temen e thashe edhe uneore nje nuse gjentet per te gjithe po qe a eshte meartuar ky qe ka hap temen![]()
Qa t duhet ai sport mo shoku, nusja te plak, te lodh, te ben te harrosh vehten..... Jeto lirine se eshte e cmueshme....Me shaka, per ate qe vuri temen e thashe edhe uneTani... c'eshte e verteta edhe une dua nuse, por s'e jap veten. Jam burre me namus. Nuk e them dhe nuk e them.
![]()
edhe pse ti ke shum te drejte prap se prap nje nuse duhetQa t duhet ai sport mo shoku, nusja te plak, te lodh, te ben te harrosh vehten..... Jeto lirine se eshte e cmueshme....
Per me ber qobane...edhe pse ti ke shum te drejte prap se prap nje nuse duhet![]()
![]()
![]()
![]()