Du nuse!!!

Legjionixx

Forumium maestatis
Re: Jam n'kerkim...

mos trazo gocat mer , /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
nuk ke turp, tregohu pak Kavaler e jo Ballkanas ? /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

hummer

1/carte banke
2/shopping
3/humor
4/mos u bej i bezdisshem

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

qeke i shumtut shum pra, se as pasuria nuk boka fajde me te sjell femrat afer /pf/images/graemlins/laugh.gif

(jok /pf/images/graemlins/kiss.gif )

marina s.

Forumium maestatis

nje paradite nuk futem une ne AF dhe ketu behte radha 1 Km per te gjet gru... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Legjionixx

Forumium maestatis

pinku
nuk te kerkon aq shume, HUMMER

e cfare duan ato qe njofe une, mua nganjehere me luan mendja,
e kur i pyes ato me thone , e don grua,don kalomoj edhe ate tre,
Ato
duan,Visa, Eurokard ,Amerikanexpress,Dieners, Barkly Card edhe ate te gjitha te Arta.
Duan dy sherbetore ne shtepi nje ti beje punet e shtepise e nje te kujdeset per kalamat. /pf/images/graemlins/wave.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

ore un nuk bera kerkes aty....
me pe gjo te thoja shif se ça dua ???

un po i shpjegova nje pikpamje /pf/images/graemlins/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

ça don me thane me kte ti??? qe ta kam nxi jeten une ty??? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

apo po i bien onash e onash per te thane qe je ndjere bosh nga mungesa ime??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mea

Primus registratum

Pinko, te nxjerr ate kerkesen e femrave une se cfare duan me shume ne jete? /pf/images/graemlins/wink.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

se ti je lezbike edhe vdes me mu torrovit i çik para mbarpa mua...kjo nuk eshte as puna ime, as problemi im...jetoje seksualitetin tend si ta ndiesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

qe ti me pin oksigjenin qe kam ne af ...kjo eshte e vertete /pf/images/graemlins/laugh.gif po doja me ta thon ne menyre delikate....

por gjithsesi arroganca jote eshte nje efekt specjal qe duhet studjuar...ndaj edhe te kam qef /pf/images/graemlins/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
se ti je lezbike edhe vdes me mu torrovit i çik para mbarpa mua...kjo nuk eshte as puna ime, as problemi im...jetoje seksualitetin tend si ta ndiesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

qe ti me pin oksigjenin qe kam ne af ...kjo eshte e vertete /pf/images/graemlins/laugh.gif po doja me ta thon ne menyre delikate....

por gjithsesi arroganca jote eshte nje efekt specjal qe duhet studjuar...ndaj edhe te kam qef /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

ke than gjithe keto fjale kot...i bije shkurt mi goc,ma thoje troç: Scept une s'jetoj dot pa ty! /pf/images/graemlins/laugh.gif

megjithate,duhet ta pranoj qe je mjaft romantike /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

MEA, gjithmon humor jashtokesor

o scepo...rri aman pash zotin se smerrem me ty un jo...kam probleme shm me te rendesishme per te zgjidhun ne keto momente

Mea

Primus registratum

Pink o zemer /pf/images/graemlins/laugh.gif
Humori yt me le pa fryme fare /pf/images/graemlins/tonguee.gif

marina s.

Forumium maestatis

e di une qe me mua e ke ti /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

HUMER

Primus registratum

qeke i shumtut shum pra, se as pasuria nuk boka fajde me te sjell femrat afer /pf/images/graemlins/laugh.gif

(jok /pf/images/graemlins/kiss.gif )

[/ QUOTE ]

edhe i shemtut jam aq sa kalamajt e lagjes kur me shohin ikin me vrap dhe duke qare nga frika /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

shuj se ta mshova /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

boll se ta llapangjesha /pf/images/graemlins/lol.gif

BabyLiCiOsS

Primus registratum
Re: Du nuse!!!

Si me ja ba?Ku me e gjet?