Du nuse!!!

pinkparadise

Forumium maestatis
Re: Du nuse!!!

un me tedin ??? asigjo

un me ty e kam /pf/images/graemlins/laugh.gif

po ti ke noj gjo kondra per kete pune ??? /pf/images/graemlins/lol.gif

S

Scorpion

Guest

Orosh kam degju per ty se ke ba kete propozim i femre ne maje te shtegut te malit, i ke zbrit malit, i ke derdh kusine me uje djalit e i ke than vashes, "Oj fisnike a i bashkojme bashke pshurrcat" /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me korigjo nqs e kam gabim /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

OROSHI

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
un me tedin ??? asigjo

un me ty e kam /pf/images/graemlins/laugh.gif

po ti ke noj gjo kondra per kete pune ??? /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

pritezot me pas gja kontra une...Po Tedit Si Tja Bojme /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif....ke t'i ngelim ne dere? /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

OROSHI

Primus registratum

Orosh kam degju per ty se ke ba kete propozim i femre ne maje te shtegut te malit, i ke zbrit malit, i ke derdh kusine me uje djalit e i ke than vashes, "Oj fisnike a i bashkojme bashke pshurrcat" /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me korigjo nqs e kam gabim /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Sa i ngatrro birat mer cun,megjithse afer jane....po ti hapi icik syt /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

hahahahaha /pf/images/graemlins/lol.gif
lene tedin se merret me telekomanden e vete /pf/images/graemlins/lol.gif

OROSHI

Primus registratum

tedit ja gjej un

ti e gzosh pinkun

[/ QUOTE ]

Rozo..a po ma jep a?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

u pa he gruje ....
po me jep a po me shet...
???

*orosh, po ja lyp nga kina me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif

hells_kitchen

Forumium praecox

/pf/images/graemlins/tonguee.gif Lum si OROSHI... je dhe shume larg mer ne krahine .. merditore si do ta moresh nesen apo me teleferik.. /pf/images/graemlins/tonguee.gif Maj men kur kom shku i here anej ... oj none oj none... si me qene ke qafa krrabes .. /pf/images/graemlins/tonguee.gif

OROSHI

Primus registratum

Ti ke ngatrru adres plako,se Mirdita i ka fushat shum pjellore /pf/images/graemlins/laugh.gif,teleferikun vec ta lidhesh deg fiku e m'deg fiku /pf/images/graemlins/devil.gif

OROSHI

Primus registratum

Gjygjin e divorcit jau paguaj une /pf/images/graemlins/laugh.gif

"te moren o Pinki te moren,te mori beu per nje cope toke" /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

*orosh, po ja lyp nga kina me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif

un gru meqe kam pa gatishmerine tane patjeter qe do t'jap meqe ti kshu ndihesh ma e lumtun, po kjo sdo te thot qe komplet, dmth ti do t'metesh gruja jeme prap...oroshin e ke per kur t'merzitena /pf/images/graemlins/laugh.gif

orosh po ta jap, je dakort me kushtet?

At cop tok, sjam tu e pa kerkund /pf/images/graemlins/devil.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

vetem 1 cop toke /pf/images/graemlins/cry.gif
thashe se vleja diçka me shume, se per i cop buke vallaj nuk du me u shit /pf/images/graemlins/laugh.gif

hells_kitchen

Forumium praecox

Orosh ... tashi sdi ca te them mos ma merr me te keq amon... se per ate pune shqiperia dallohet per krahine malesore... po qe nuk jane dhe aq shume fusha andej e kam pare dhe vete .. se duke filluar nga rresheni dhe deri atje ... ke ajo ura a zogut ku fillon ajo rruga... mu me ka pare syri vetem male.. megjithate ti i njef me mire mund te gabohem se ka shume kohe qe nuk kam shkuar me.. /pf/images/graemlins/smile.gif