Du nuse!!!

pinkparadise

Forumium maestatis
Re: Du nuse!!!

iiiiiii kete e quaj thik ne zemer, don me me bo keq ...??? ti ??? mua??? /pf/images/graemlins/cry.gif
ça skandali me ta fut edhe gruja jote sa krahu pas shpine /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

jo mrapa po para shpinet /pf/images/graemlins/laugh.gif

mos kjaj mos kjaj se t'kam si shpilt /pf/images/graemlins/kiss.gif

Ergler

Primus registratum

Ore me kete thirrje e di si te imagjinoj?
Sikur ata malesoret qe lajmeronin njeri tjetrin maje gerxheve me doren mbrapa veshit duke gerthitur Du nuseeeeeeeeeeeeee. /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

we_dont_play

Primus registratum

ore piskuriq shiko punen tende pastaj ato qe thua ti jan labe jo malesore dhe fusin edhe giishtin ne vesh kur gerrthasin! /pf/images/graemlins/smile.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

hahahhahahahah /pf/images/graemlins/lol.gif
pu si e imagjinoj kete skemen : we dont play, i veshur me kostum tradicjonal, me qeleshe, me nje sopat ne krah, ne majen e nje mali, me gishtin ne vesh, duke thirrurrrrrrr... /pf/images/graemlins/lol.gif

Ergler

Primus registratum

faleminderit,per fjalen piskuriq,por nuk jam aq i vogel sa ta meritoj.Do me pelqente.Kete fjale e perdorim vetem na.E dekonspirove veten me duket.Me vone do te ytregoje nje histori me Du nuse........
Si thua pink tja tregoj? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ergler

Primus registratum

Me qe pink te ka zemer atehere po ta tregoj se je edhe joni.
Ne fshatin Drashovice nja 10 km nga Vlora jetonte nje djale i cili kerkonte nuse.Nje dite i tha te vellait;
1)Du nuse
2)E du si tenden
3)E du pa rroba
4)Dhe e dua sonte dhe tundete kembet.
Qe atehere ne Vlore thone per ndonjerin qe s'eshte i zoti
te gjej nuse.Mos e do gje si drashovicioti? /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

Princesha

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
kush me thirri ...??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

po ti paske burra shume moj, nji anej e nji knej, nji te th&amp;th e nji te "anetaret e forumit" /pf/images/graemlins/laugh.gif

kurse nuse ke vetem nji, edhe ke fillu me e imagjinu si burr /pf/images/graemlins/tongue.gif...mir mir se kam me gjet nuse tjeter un, ose burr /pf/images/graemlins/devil.gif

elektricist c'kemi? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ergler

Primus registratum

Ku je ken deri tash moj burrnesh?Mire jam.Faleminderes!A jam tuj fol pak shkodrance Roza? /pf/images/graemlins/wave.gif

TEDI

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
"lypa faqen e zez ka por s'te le pa gja"!
Tedo,m'duket se na e kapen mer plak,na kan lan pa gja?

[/ QUOTE ]

E Bab Ne ti KUr Del ka MIniera e Valiasit Laje Surratin t mos duket E Zez ... MAsnej Lypja ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

roza veç ty te kam gru /pf/images/graemlins/laugh.gif
betohem para gjith AF qe eshte e vertete /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ergler

Primus registratum

Hi Pink.Ju betuar shume rende dhe do te besojme patjeter.
Moj po sa eshte ora aty ku juve gjendeni se nuk i marre vesh kete oret e AF.Tani ketu ne Greenuich eshte 12:12. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ergler

Primus registratum

Te lutem pinki shkruama emrin mire e bukur se do t'ju le pa drita.Ketu eshte nje ore mbrapa dhe eshte njesoj si minuta,por shikoj ne disa shkrime qe ndryshon shume. /pf/images/graemlins/smile.gif