Du nuse!!!

Princesha

Primus registratum
Re: Du nuse!!!

doni me perfitu n'kurriz t'oroshit ju e?

mlk, po ty ca t'duhet maska /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Maska me duhet qe te mos me dallojn qysh ne fillim, me t'kallzu q1 eshte mlk-ja /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

don me m'kap pinkun ti mu e mlk?

ka burr t'fort pinku /pf/images/graemlins/winkwink.gif(se kam fjalen per oroshin /pf/images/graemlins/laugh.gif)

MLK

Primus registratum

E kush tha se une jam i dobet /pf/images/graemlins/laugh.gif nejse po ka bo me me kerku divorcin ajo do tja jap firmen u pa puna /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

ore do qetesohen ju ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif

mlk po ti burr i dheut kaq i shumtut je qe kujton se do me besh frik e ndaj ve mask eeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif ska gjo, bukuria e brendeshme eshte me e rendesishme, por çe do qe ti nuk futesh tek lista ime e "te tjereve" qe po thoja /pf/images/graemlins/lol.gif

roza, me mbro nje çik mi se e di un qe ty te kam sa per 100 burra /pf/images/graemlins/laugh.gif

tushi

Valoris scriptorum

O Roze po ti q1 po i del kaq zot grus a din me na than se ku e ke itash /pf/images/graemlins/laugh.gif

ma hodhi sa paska ardhe /pf/images/graemlins/tipsy.gif

ps meqi erdha a keni ndoj nevoje ju çifti bashkeshortor /pf/images/graemlins/idea.gif ????

nuk e di
me ju ferku shpinen kur te laheni, ndoj masazh, me ju kreh floket, me ju vesh ose zhvesh e ku di une /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

MLK

Primus registratum

Ok pra, po qe Roza sa per 100 burra pse nuk kap Rozen ti po dashke 100 te tjeret! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une nuk hyj te te tjeret mij se jom burri me dokumenta /pf/images/graemlins/laugh.gif keshtu qe mos ma dridh poshte e perpjete /pf/images/graemlins/smash.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

un ta kam dredh me kohe e me vakt po ti ske pa gjo /pf/images/graemlins/laugh.gif
edhe rozen e kam kap kur qesh me ty hala /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe vallaj te ka zevendesu me se miri /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif mlk rri ne pune ti dite e nate se gruja t'asht martu prap /pf/images/graemlins/laugh.gif

nejse mlk mire ke ba, se ti se meritojshe /pf/images/graemlins/grin.gif

tush, pyt iher pinkun se ajo asht pak demele, me myti tu m'thirr me e la, e ka msu mlk-ja keq me duket /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

MLK

Primus registratum

Normal, ne keto raste burri e mer vesh i funit, pa mire von se kurre /pf/images/graemlins/frown.gif Po me vje plasje qe dyqonet e armeve jane te myllme tani, po kisha qef me e vu i here ne shenje veten /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

mlk, mos u merzit me mu kush e ka fat /pf/images/graemlins/laugh.gif

jemi apo sjemi perfekt... pinku brune un bjonde /pf/images/graemlins/cool.gif

MLK

Primus registratum

Kallaçi ka nom te keq nuk ma ma se e kom frike, po du me e vra me llastik ma mire se eshte ma soft /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

po deshe e shkrep un ne ven tat kallashin, se keshtu si e paske ti ske me e vra kurr veten /pf/images/graemlins/laugh.gif
qeke me keq se femrat ti ore, un nuk e disha qe kisha marr per burr nje travesti /pf/images/graemlins/laugh.gif do kem qene e pishme kur vura firmen e marteses /pf/images/graemlins/laugh.gif ose do te kem pare me ate pa xham /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif he mos na e ul aq shum mlk-ne tashi se fundi i fundit ate makinen qe ma bane dhurat mu, mlk-ja e blevi /pf/images/graemlins/laugh.gif