Du nuse!!!

@d@

Primus registratum
Re: Du nuse!!!

he re mos rrej /pf/images/graemlins/tipsy.gif Me angelinen ke fillu prap ti? lol

Ergler

Primus registratum

Tung Orosh.<<Jam i ri ketu por do te thosha se nuk ke me gjet dot nuse duke ba vjersha.Nuk e besoj se u prishet mendja aq lehte ketyne cikave te internetit tue kenu me cifteli>>.Duhet te ndjekesh tjeter strategji me ja dale mbane.Eshte koha per ndryshim apo jo?
Pershendetje miqesore!

Ergler

Primus registratum

Une jam njeri praktik dhe flas nga eksperienca.Nuk e di ku qendron helmi ketu.Mund te ma shpjegoni ju lutem.

OROSHI

Primus registratum

Ti na thuj noj fjal te mir mor burr,se fjal te kqija kena boll!Ktu qendron helmi! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ergler

Primus registratum

Me vjen keq Oroshi, por fjalet e mia te vendosura ne kllapa tregojne qe une i kam thene me shaka,ose si i thoni ju me ba hajgare.Me vjen keq qe edhe zonjusha i ka keqkuptuar theniet e mia.Per mua ju jeni nje djale simpatik dhe i kendshem me shpirt poeti.Une te vleresoj dhe te inkurajoj,por prape te them ndrro taktike.(beje shaka).
Besoj se me kupton.Nqse te kam prekur te kerkoj ndjese,por duhet te me kuptosh.
Faleminderit

pinkparadise

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
:lol: shyqyr qe s'esht pink ketej rrotull ...:p

[/ QUOTE ]

o bo bo, ja keta shyqyr qe sjam thot kjo......
po un ne mos nje dite nje tjeter do kthehesha dhe do ti merrja vesh te gjitha /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

kam me m'vra kur t'vijn /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

ne mendje kam ate kengen : tradheti tradheti, po vjen era tradheti /pf/images/graemlins/rockband.gif

o gruje po si ske turp aman /pf/images/graemlins/laugh.gif
1/ si me tradhetove... i here ... /pf/images/graemlins/cry.gif
2/ po si e the edhe ne mes te popullit albanez (apo s'jan edhe thashethemexhinj albanezat /pf/images/graemlins/laugh.gif, neser ka me e marr vesh gjith mehalla /pf/images/graemlins/cry.gif )
3/ ta nis divorcin apo ke ndermend te besh diçka per martesen tone ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

kam me m'vra kur t'vijn /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Ja dhe tradhtia e pare bashkeshortore e Rozes /pf/images/graemlins/laugh.gif.Pinki nuk i toleron tradhtite,banu gati per nji....."nuk e di se qa" te mire /pf/images/graemlins/laugh.gif.

[/ QUOTE ]

a po me ngushellon ti ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ajo qe mendon ti eshte "sy per sy e dhembe per dhembe" ja per ça te pergatitet rozalina /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

sa kthej shpinen un, vuuuuuuu planet dashakeqe qe i kurdis bashke me oroshin ti pink...kë ke burr mu apo oroshin /pf/images/graemlins/lol.gif...he fol? /pf/images/graemlins/laugh.gif

me e pa dasht aq shum oroshin, nuk m'kishe marr mu po atë, kjo i pasqyron te gjitha e dashur...dmth qe ti pa mu nuk ban. /pf/images/graemlins/cool.gif

shko shfryje inatin me oroshin, manej hajde n'shpi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

o tedo, per pinkun t'kam than asht e xanun, shko shiko nojkund tjeter /pf/images/graemlins/booki.gif

TEDI

Valoris scriptorum

KUsh PO Gju Pinkun mi ... UN e di qe ajo ka qen Xanun ala pa e njoft una ... UN po shof per NAi MIsh t Fresket ...

Princesha

Primus registratum

po ti m'pyte mu pra...un skam gjysen e forumit pron teme...dmth edhe mund ta kem po si tham kujt /pf/images/graemlins/devil.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

po mi roza po,
ti ma dredh me njonen... (qe as e njof fare biles... /pf/images/graemlins/confused.gif )
edhe un mos ta dredh me oroshin ton te perbashket /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: flm gruje per lejen qe me dhe me shku me te, ne shpi me krah hap do me presesh ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

me krah hap si jo moj /pf/images/graemlins/angel.gif

po oroshin kush t'tha qe e kena t'perbashkt? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

meqe thu ti spo ta prishi...po oroshi pranon e ke pyt? /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s un t'lejoj me oroshin se me oroshin nuk quhet mekat /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

oroshi gjithmon po thot /pf/images/graemlins/laugh.gif nuk eshte fare monogam /pf/images/graemlins/laugh.gif
hej pse me ate nuk eshte mekat mos eshte gje prift??? /pf/images/graemlins/lol.gif

po me te tjetert mundem ???

Princesha

Primus registratum

nqs do shkoshe me prifta, ath prift asht /pf/images/graemlins/laugh.gif

me te tjer, ke t'dush ti zemer, vetem ma trego mu se kush asht n'fillim, manej vazhdo /pf/images/graemlins/cooli.gif

jam apo sjam e mir /pf/images/graemlins/laugh.gif