Du nuse!!!

Legjionixx

Forumium maestatis
Re: Du nuse!!!

ju beni qefin
tashe une filloj punen /pf/images/graemlins/mad.gif /pf/images/graemlins/mad.gif

tash fillon lufta ke une,
per dy ore nuk do me shkon mendja per Nuse /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif

TEDI

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
po me rozin ca keni ju? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

per inat tjerve gjun ti tedi a?

[/ QUOTE ]

MO po ti gjuj ca t dush ne sa t dush ...

Masnej mo i shkathti/a mo i shpejti/a ... n Rastin tat u shtojm ka i E para ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Hajt mar ORosh se ka per t gjithe Ktu ...Do ti e Lej un per Shoqnin ne bojm cdo gjo ...

TEDI

Valoris scriptorum

JO mi GOc Ca t Doni Ju o Kjo gjo jo neve ... Se po deshet Juve X apo Y Zeta ska cere me bo t hudhet perpjete po deshi ...

OROSHI

Primus registratum

Hajt mar ORosh se ka per t gjithe Ktu ...Do ti e Lej un per Shoqnin ne bojm cdo gjo ...

[/ QUOTE ]

Jo mer plak,pse ta lesh ti,ka edhe menyra te tjera:nje her une e nje her ti /pf/images/graemlins/laugh.gif
E ke pa ate filmin ku ajo goca donte dy cuna dhe i mbajti te dy /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
pytja osht:ka akoma kesi gocash?? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

alinos

Forumium maestatis

hala pa nuse ti?
po c'ben a i vrare se njerezia po festojne datelindjet e ciliminjve /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Princesha

Primus registratum

[/ QUOTE ]

Jo mer plak,pse ta lesh ti,ka edhe menyra te tjera:nje her une e nje her ti /pf/images/graemlins/laugh.gif
E ke pa ate filmin ku ajo goca donte dy cuna dhe i mbajti te dy /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
pytja osht:ka akoma kesi gocash?? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

[/ QUOTE ]

ka posi /pf/images/graemlins/cool.gif

pink un ta ka dham lejen, vec nqs te pyt kush thuj je nusja jeme, kurse per t'tjerat jena ne rregull /pf/images/graemlins/devil.gif

ah po se harrova edhe dicka piccolo krejt.. mos m'hajde n'shpi pa thesin me pare.

pun t'mar love /pf/images/graemlins/kiss.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

[/ QUOTE ]

[/ QUOTE ]
po mor orosh ka sa te dush, po ishe i interesum per kesi gjerash ti, ta gjejme zgjidhjen /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

hej rozalina, sa te rene e paske doren mi, sdo as çant me pare po e do thes /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

hej rozalina, sa te rene e paske doren mi, sdo as çant me pare po e do thes /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Po ti merr i thes me PAre po Fallco ne ja u zgjidh muhabeti ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

OROSHI

Primus registratum

Tedo,ajo puna e largesis i bo gjonat me te kollajshme,kur sje ti jam une dhe anasjelltas!
Rozalin,a do pare apo lek?

TEDI

Valoris scriptorum

Tedo,ajo puna e largesis i bo gjonat me te kollajshme,kur sje ti jam une dhe anasjelltas!
Rozalin,a do pare apo lek?

[/ QUOTE ]

MIr me mir po puna o PSh kur jena t Dy si do ja bojm ... Me radh e ??????

Knejna zihen me ke ose me ke jo mo me i koh ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ke Zgjodhe ti apo ala m Seleksionim ...

Princesha

Primus registratum

[/ QUOTE ]

Po ti merr i thes me PAre po Fallco ne ja u zgjidh muhabeti ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

shih shih si don me na prish martesen /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

orosh, un du paund.

s'merrem me lek une se nuk e kena pinkun "merre merre". /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif

po pra moj pink, po kta qenat ca me i ba /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

dojn me na prish marredheniet bashkshortore /pf/images/graemlins/laugh.gif

na per ty po munohna /pf/images/graemlins/cooli.gif