Du nuse!!!

pinkparadise

Forumium maestatis
Re: Du nuse!!!

hihihihihihih....
u ben ca çuna qe kerkojne nuse,
te pakten 3-4 jane...cool fare kemi 4 çuna edhe jemi 2 goca qe kerkojne burr...
hajt un po i marr dy e ja lej dy asaj perttit,
apo rozalina ja ke vene syrin kujt ti ???? /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Tedi?
Per nuse ti?
Qysh kur?
Pse Pinkyn? :=):=):=)

[/ QUOTE ]

T Hyna n Pjese ORosho ...

Masnej un ala se kom deklaru qe do martohem thjesht po bej i sondazh me gjet ate tamomcen se me tjetren qe isha m duket se jom nda ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

uuuuaaaaaa ...
mos u zini per mua çuna... /pf/images/graemlins/lol.gif
un skam probleme me poligamin... /pf/images/graemlins/laugh.gif
/pf/images/graemlins/wub.gif

OROSHI

Primus registratum

uuuuaaaaaa ...
mos u zini per mua çuna... /pf/images/graemlins/lol.gif
un skam probleme me poligamin... /pf/images/graemlins/laugh.gif
/pf/images/graemlins/wub.gif

[/ QUOTE ]
hahahahahahahahah...epo u zgjidh puna Tedo...
e more vesht mer...ishe nda apo jo nga ajo tjetra?? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

jimmy84

Primus registratum

E di ti qe edhe une ashtu them? Nuk eshte edhe aq e keqe ajo poligamia. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Biles nqs do behem ndonje dite besimtar do behem patjeter musliman.

pinkparadise

Forumium maestatis

si ça eshte....
eshte e kunderta e monogamis
dmth te kesh disa partener (te dashur/gra) ne te njejten kohe.
normalisht eshte e ndaluar dhe denohet me ligj ne vendet e civilizuara..por ne disa vende te tjera eshte gati gati e detyrushme te kesh 4-5 gra (ne te njejten shtepi biles).

jimmy84

Primus registratum

Pse budallenj kane qene keta qe e kane te detyrueshme monogamine? Jo mer jooo. Jane te qut /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pink. Gati jam per organizaten. Ty po te propozojme per kryetare. Une mjaftohem me titullin "Anetar Nderi" /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifBiles po deshe bejme edhe ndonje peticion qe te rikthehet poligamia. (Se me perpara ka qene po na e hoqen qafirat.)

pinkparadise

Forumium maestatis

un gjithmon gati jam per organizata, revolucjone, mbrojtejen e me te dobeve, JAM rob social...per te drejtate njeriut... /pf/images/graemlins/angel.gif
rrofsh qe do me me bo kryetare se edhe te drejtoj nje çik popullin e kam qef.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
kur te dush organizaten I am ready. /pf/images/graemlins/rockband.gif

TEDI

Valoris scriptorum

si ça eshte....
eshte e kunderta e monogamis
dmth te kesh disa partener (te dashur/gra) ne te njejten kohe.
normalisht eshte e ndaluar dhe denohet me ligj ne vendet e civilizuara..por ne disa vende te tjera eshte gati gati e detyrushme te kesh 4-5 gra (ne te njejten shtepi biles).

[/ QUOTE ]

Vetem me pas nai keshtjelle me 4 5 Kulla qe t shkosh ka ni pernot ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

UN 2 ahpia MEZI I BONA ne prap ma zun shpin qe kisha t lire ...

pinkparadise

Forumium maestatis

mouhahahahahahahah.....
eh ti mund te besh edhe disa kate ne te njejten nate po ta majti..ne fakt.
ose ça te them un bej shtepi perdhese qe mos lodhesh shum, a beje kullen me ashensor (hajt se ke pare ti...po bo sikur ske...)

TEDI

Valoris scriptorum

Robo shpiat i kom me Tapi un . Per Ato qe them 2 ... Un mund ta boj Gradacele masnej po puna o se bashkia ma pRish se m THote e KE pa SIguri kshu PA Leje ...

pinkparadise

Forumium maestatis

lene lene ti qeke per monogami pra se as shanci e as bashkia nuk te lej me u bo poligam.
ngushellime, mendoja se do te behej por ..aha...

pinkparadise

Forumium maestatis

qe te ishe OK per poligamine pra...e ke lexu fillimin e bisedes???ti oroshi edhe un...ketu ishte i gjith muhabeti...po ska pbm, oroshi me mjafton dhe me tepron, kur ti rregullosh punet me bashkin boj i zile ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Se KOm NR Tat e PAra ... E Dyta se kom lexu Fillimin e BIsedes me mjafto me mor vesh Fundin e Treta me Bashkin kom fut MIk shoferin e Edi Rames se e kom ne KOmshi... NE Funit ta thash ne mo Para jom Injoront mos m fol me Terma shkencore po perktheje miligami poligami etc ... JEna rob t thjesht ne pa shkolle ...