Du nuse!!!

Daniel H

Primus registratum
Re: Du nuse!!!

Po per paje thashe moj e uruar.
Pastaj presim oferte tjeter, nese eshte dikush me lart, e rrisim prape ne, per kete pune quhet ankand! /pf/images/graemlins/laugh.gif

jona20

big bum bam...

meqe dole nga rreshti EBM, kjo jo per faj tat, por nena natyre nuk ti ka dhene kushtet e duhura,
une them te bejme nje thirrje per Ebm: te mbledhim ca leke per ta ndihmuar ne dite te hallit djalin e pafat.

Daniel H

Primus registratum

Po une me 100 mije pound ble 10 gra ne Tirane, ose 1500 gra ne periferi me zemer. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ere

Primus registratum

.......si9 s'kuptove gje o i uruar ankandi i vertet jeni ju ketu.....

Daniel H

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
meqe dole nga rreshti EBM, kjo jo per faj tat, por nena natyre nuk ti ka dhene kushtet e duhura,
une them te bejme nje thirrje per Ebm: te mbledhim ca leke per ta ndihmuar ne dite te hallit djalin e pafat.

[/ QUOTE ]
Zevzeke pranoj dhe ne natyre une /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

Po une me 100 mije pound ble 10 gra ne Tirane, ose 1500 gra ne periferi me zemer. /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

e ça lloj grsh jan ato qe bekan 10 ose 15 vetem 100 mile pound???
edhe po na flet per amortizimin e prettyt ti...
ik mbushu aty...

Ruri

Primus registratum

ebm ske ce do saine po cilesine them une keshtu qe me mire bli nje e te hajrit

ere

Primus registratum

ebm ske ce do saine po cilesine them une keshtu qe me mire bli nje e te hajrit

[/ QUOTE ]

po ku di gje ai nga keto gjera /pf/images/graemlins/smirk.gif..po s'pati ty ai ta mesosh..mori fund /pf/images/graemlins/winkwink.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

mqse kete ankand e fillova un ...
mendoj se me bie mua te vendos se kur mbyllet...
dmth kur ta shikoj un te arsyshme do ta mbyll...per moemntin nuk jan te gjith forumistat...ndaj ankandi eshte gjithmon i hapur

Daniel H

Primus registratum

[/ QUOTE ]

ik mbushu aty...

[/ QUOTE ]
Ka ca femra moj pinky qe s'kane pare piken e diellit, jane si i ka prodhuar fabrika me qese /pf/images/graemlins/laugh.gif, e qe mund t'i blesh me nje xhiro me makine dhe nje kostum 50 mije lekesh, e jo me te kaloj milionshin?
Kot thua qe je albaneze, te mungon totalisht informacioni nga Shqiperi /pf/images/graemlins/goofy.gif

ere

Primus registratum

Kur mbaron ankandi ta dij une?

[/ QUOTE ]

s'po te durohet derisa te me kesh ne dore e? prandaj do te mi ulesh vlerat e?....i poshter /pf/images/graemlins/madie.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

[/ QUOTE ]

ik mbushu aty...

[/ QUOTE ]
Ka ca femra moj pinky qe s'kane pare piken e diellit, jane si i ka prodhuar fabrika me qese /pf/images/graemlins/laugh.gif, e qe mund t'i blesh me nje xhiro me makine dhe nje kostum 50 mije lekesh, e jo me te kaloj milionshin?
Kot thua qe je albaneze, te mungon totalisht informacioni nga Shqiperi /pf/images/graemlins/goofy.gif

[/ QUOTE ]

i dashur EBM nuk kemi te njejtat frekuentime prandaj ....
s'para merrem me Bad gamme un...ndaj nuk ja kam idene...
/pf/images/graemlins/shrug.gif

Daniel H

Primus registratum

Po mqse jam oferta e vetme, i bie qe te behesh direkt e imja.
C'faj kam une qe s'kane ardhur robt ne ankand, lajmerimi u eshte bere. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dhe une s'mund t'i bllokoj paret per nje afat te pacaktuar.
Hajde venoseni se perndryshe do terhiqem dhe une nga ankandi, e pasatj do katandiset kaposhi nje thele /pf/images/graemlins/laugh.gif

ere

Primus registratum

jo-jo si permbush kerkesat e mia....ankandi do qendroj hapur deri sa te gjehet 1 kanditat i mudshem ose nqs nuk gjehet ..une mbetem keshtu si jam...

jona20

big bum bam...

[/ QUOTE ]
Zevzeke pranoj dhe ne natyre une /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

po ti na kishe pretendime motori, tani na pranoke edhe ne natyre /pf/images/graemlins/laugh.gif

Daniel H

Primus registratum

Leqe kot ngaterrohem une, ju po kerkoni nuse dhe une syplasuri nuk e shoh se ku e keni shpall ankandin ju?

Ika ika, me fal se ishte nje keqkuptim. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pazar te mbare!