Du nuse!!!

Princesha

Primus registratum
Re: Du nuse!!!

/pf/images/graemlins/laugh.gif elvis ca te bana un mar, se mos kam ardh me te nda un atje, manej ti mu ankove vet /pf/images/graemlins/smile.gif

OROSHI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif elvis ca te bana un mar, se mos kam ardh me te nda un atje, manej ti mu ankove vet /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Po po Rozalin,e ndave djalin prej asaj sojnikes Indiane /pf/images/graemlins/laugh.gif ,rregulloje punen prap tash!

Ku asht nusja??? :idea:

Princesha

Primus registratum

Elvis nqs je i gatshem me jetu nen kambt e indianes shko moj naqe jeto, ban ca te thot ajo se noshta te del ma mire, ti s'ja shifshe hajrin prape se prape se vec ne internet te mbate tan kohen, ajo keka mesu me lujt me meshkuj...e kur gjen pse jo :wink: ... hallall i kjoft

ELVIS KELMENDI

Primus registratum

ROZALINA.

Nigjo ca te thot Elvisi jot!
Ajo cuca apo sojnikja , qe Oroshi i Ndritur e quan,ka me me kujtua tan jeten...biles asht tu me telefonue per me dal me pi nje kafe , dhe ti e din mire se ca don me than'me pi kafe' ne boten e qyteteruar, nqs nuk e din Oroshi besoj mund te bajn ket sacrifice per mua dhe ta tregoje . Por gjithsesi un te thom qe vajzat mas termit 'kafe'
(qe turqit e perdornin si karrem per konkubinat e tyre)fshehin 1000 e 1 enderrime ku mes tyre eshte dhe 'shtrati' ne kuptimin e funksionit te vertete qe ka!

Por me mesimen qe Nana Parti jep un jam vigjilent
ndaj perpjekjeve te agresorit per te me pushtuar
territorin e bekuar tim. Un sakrifikoj shum per mos
me ra nen perpjekjet e deshperuara te indianes per
te me indianizuar.

P.s Forca Orosh he sokol malit
he ty tu prift sahati i hajrit.

Princesha

Primus registratum

Me pyt oroshin se ca dmth "me pi kafe"?
naqe as oroshi nuk e din se nuk e pin kafen per vedi /pf/images/graemlins/laugh.gif , po un skam lind dje mar Elvis bukuroshi :wink:

Po mire mor Elvis ca vlejne kujtimet kur ath kur njeriu e pati mundesine e nuk veprovi, nuk asht ndonje gja me e vleresu dicka kur te ik, por ath kur e ke prezent.
E ajo po mundohet te joshi prape, varet sa i perballon ti...

Manej nqs te duket se jam tu te dhan noj mendim te keq, nuk ke pse me i ndjek ti...

dhe per temen, a ja ka gjet nojkush nusen ala, se as un skam gjet gja per roshin /pf/images/graemlins/laugh.gif

OROSHI

Primus registratum

Hahahahahahahaahahahahah,indianja ta lusin zotin ishalla i ndrrohet menja Elvisit e po e pin noj "kafe" me te /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Ka kafe te madhe,e kafe te vogel,ka edhe kafe me bisht,ka edhe kafe nen kam...uuuuhhhaaaa sa llojet e kafes jane :devil: .
Rozalin,as ti nuk gjete gja moj?
Aha,meta beqo un.... :cry: .
Prap me shku lule n'lule un? /pf/images/graemlins/wink.gif

ELVIS KELMENDI

Primus registratum

ROZALINE MOJ BIJE!

A e shef qe nuk u gabova kur te thashe qe
Oroshi i Ndritur mund te te shpjegoje dicka. bilse e ka shpjegua ne nje menyre shkencore dhe historike, me kete rast me lejo Orosh te te bej komplimentat e rastit.

Sot asht 23 maj edhe shum gjana kan ndoll, nje nder keto gjana ashtt se te shtunen ne darke mas 'kuvendit' i vazdume bisedimet me dyer te mbyllura (indianet e veriut i pelqejne bisedimet me dyer te mbyllura...) .

HEY nuk u viktimizova, as u indianizova , por thashe hajt te bajme paqe.

Princesha

Primus registratum

Elvis mor bir /pf/images/graemlins/laugh.gif

elvis te paska rru kjoft largu edhe ty e /pf/images/graemlins/laugh.gif

a te leshunen forcat a...aha kurgja puna jote...me ba burri ashtu skam pa /pf/images/graemlins/laugh.gif

manej ti me habit kur thu se "me pi kafe" perfshika edhe krevatin aty mren, nuk e di se ne cil fjalor e ke lexu kyt domethanje :confused:

se jo tana vajzat menojn qe "me pi kafe" don me than ma shum se vec me pi kafe e me ba muhabet.

kshu qe kujdes kur te delsh me pi kafe me noj tjeter, se mos i turresh vetem se te ka than se don "me pi kafe" me ty :eek:

OROSHI

Primus registratum

Mu ma kan pas pru kafen ne shtrat,nji her e nji kohe :sleep: .
tash edhe me e blu duhet me e blu vete!
/pf/images/graemlins/laugh.gif

OROSHI

Primus registratum

[qb] aaaaaaa sulltani ti me kafe te kryti /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Epo,kur u ndam ito na ran,dikush ban kafen,dikush punon token /pf/images/graemlins/laugh.gif (kajher punon edhe token e kojshis :idea: ) :lol: .
Ka Bajraku jon jan te ndame punt,na e kan ba me hile ne burrave :cry:

Princesha

Primus registratum

po me punu token e kojshis ja djegu gjuhen ne kafe, e nuk mundet me fol ma manej :wink: /pf/images/graemlins/laugh.gif

OROSHI

Primus registratum

[qb] po me punu token e kojshis ja djegu gjuhen ne kafe, e nuk mundet me fol ma manej :wink: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Aiiiiiiiii,u pa puna duhet me marr nji shpi pa kojshi afer :wink: ,ose te pakten te mos kene toke /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Kondre,he mer plako,nuk ke noj nuse ti anej neperdore /pf/images/graemlins/laugh.gif

SkenderbegaS

Primus registratum

Mas ja djeg g-juhen ROZ po hedhi limontoz n kafe n ven t' sheqerit :lol: :lol:
-----
O ELVIS , kur ta pini kafen mas e laj filxhanin , SE DUHET ME E PA QA KA SHKRUUUU /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
------
HIII KUSHO , SA I VSHTIR PASKE KEN EJ , SPO MUNA MET RAHATU HE BURR , SA PRETENDIMET I PASKE :lol: :wave:

ELVIS KELMENDI

Primus registratum

IRON MAN O TRIM ME FLETE!
Ah si ma ke ate gjuhe te mprehte si thika me dy tehe, po po si thike me dy tehe...haahaa vecse ti nuk gabon asnjehere...

Rozaline oj ti
Mos me ban me ngjeshe patllaken e me dal ne sheshin 'Ling-haisen -chua' e me ba noj hata me ate cucen e shkrete. Un i vetem detyre bana... se i'a kishem borxh..nje kafe...!
A po vjen ta pijme nje bashke... vetem kafe pasha zoten vetem kafe!(lojna shoqnisht)
Ashtu sic na meson Oroshi i Ndritur ne burrave te bajrakut (edhe ne bajrak t'em) na ka taku per hise me vujt .. por sakrificat do te na shperblehen nje dite te afert, dhe liria do te na buzeqeshi.

O Orosh djali pasha Zotin qe asht ne qiell vec veshu e mbathu ne tirq e xhamadan e ngjeshe ate allti , ma ven ate qeleshe te bardhe mbi sy e mi lyj ato floke kacurrela me vaj , dhe merr aeroplanin e pare per singapor seketu ka sa te dush .... e dal une ne 'changi' aeroport, e te pres.

P.S (SERIOZISHT) vajzat asiane i kane fiksim djemet europjan dhe neve na identifikojne (therrasin) 'kaukaziane' vec me dale ne rruge dhe nuk ti ndajne syte se imagjinojne aktorat e filmave amerikane. ketu ne singapor ka tre raca 1 indiane te veriut -tamam si na biles ma te bukur (thojne qe arianet e kane origjinen nga ata) 2) kinezet , jane trupvogla por klas , dhe elegante.3)malajzianet- si spanjolle

OROSHI

Primus registratum

O Bajraktar,po vazhdove keshtu po na ban prejmend me ardh iher anej /pf/images/graemlins/laugh.gif

O kusho,e du per tan jeten mor,normal qe kam pretendime,po jam tuj pas pak municione me jau lyp,noshta duhet me gjet nji shkus,a po e vesh njat kostum e njat kravat e del iher knej e te merrna vesht me do njerez t'mir /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga IRON MAN:
[qb] Mas ja djeg g-juhen ROZ po hedhi limontoz n kafe n ven t' sheqerit :lol: :lol:
[/qb]
spjec djegs mar se limontozi s'ban derman /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ELV BAJRAKTARI:
[qb] Rozaline oj ti
Mos me ban me ngjeshe patllaken e me dal ne sheshin 'Ling-haisen -chua' e me ba noj hata me ate cucen e shkrete. Un i vetem detyre bana... se i'a kishem borxh..nje kafe...!
A po vjen ta pijme nje bashke... vetem kafe pasha zoten vetem kafe!(lojna shoqnisht)
[/qb]
kafe kafe, se s'guxon ma shum jo per gja /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

tushi

Valoris scriptorum

Orosh urime per temen iher se une ala s'ta paskam ba per hajr /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ishalla te vjen nji njashtu si e don ti :angel:

Mgjth nji kshille si shok
Mullages gjeji tren kukllash çaf çuf çaf çuf edhe i shishe raki e lene dikund n'nji qoshe se ti trem te tana pretendentet.

Gjynah si thu ti :shrug:

:wave: Suksese

ELVIS KELMENDI

Primus registratum

Rozi !
Mua nuk ma mban? puppupuuu jam apo s'jam bajraktar un oj ti? i kam mustaqet vesh me vesh , e synin xixe gati per pushke.shpatullat e gjana si brinje mali , un marr gjak ne vetull moj malsore! atehere ndasht nqs baba jot e kushrinjte e tu po dun me marr gjak , hic dert s'po kam!

Orosh kur po ja ban bam? ca pret ?