Du nuse!!!

OROSHI

Primus registratum
Re: Du nuse!!!

Fillimisht postuar nga Blendi@:<br />[qb] Orosh!
ik dacht dat jij een mooie en geile meid aan het zoeken was /pf/images/graemlins/tongue.gif
Blijf zoeken maat,als jij iets gevonden hebt,laat maar weten /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Hahahahaha,we gaan een triotje doen jongen /pf/images/graemlins/wink.gif .
Roz,a kje tuj u rrzu prej shkamit aa /pf/images/graemlins/laugh.gif ,shif njat Taraboshin mas meje ti iher se c'mallesh.
Ska tre muj qe i kam ba njata foto :tipsy: a nuk e shef qe asht hala ngjyra e re a? :devil:

Kusho kam nevoj per nji maune me qu do grun per Kelmend se kan met njerzit pa buk mor /pf/images/graemlins/laugh.gif

SkenderbegaS

Primus registratum

N DISPOZICION KUSHO , KUR T' DUSH :wink: UN KUJTOVA SE NA DUHET PER KRUSHQT HE BURR ...maunja :lol:
------

ROZ .....PO UN JAM LESHG-JAT MAJ , SE LESH SHKURT E METALIST .......s'ka /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

OROSHI

Primus registratum

Kusho,jan do krushq te bardh e t'zi,do te ngri e do te pa ngri /pf/images/graemlins/wink.gif .
Roz,qysh dje ne oren 21.38 qe u rrzove prej shkamit,a nuk je qu hala a? :devil: Qoju moj se u shkri bora knej.

He mor,a jeni tuj ma gjet noj nuse,sa nuk me ka ndrru menja /pf/images/graemlins/laugh.gif

ShkodraniNY

Primus registratum

Ah fotojaaa !!!

Te interesuarit vijne ta marrin /pf/images/graemlins/laugh.gif

A asht tu majt ma tela aaa /pf/images/graemlins/smile.gif

Princesha

Primus registratum

orosh ti pse po ma njall te ramen prej shkamit, flej maj naqe ne uj se ktu ku jam ska shkama,eh kam pshtu e sme kap nama jote /pf/images/graemlins/laugh.gif

me fal qe ta nxorra namin e keq, o kandidate hajdeni se oroshi ka dal dje ne foto, biles me dal neser del edhe ma bukur /pf/images/graemlins/wink.gif

he si tu duk, a po me con dasmareshe tash /pf/images/graemlins/smile.gif

OROSHI

Primus registratum

Roz,me duket se me shef avatarin ti mu /pf/images/graemlins/wink.gif ,nuk ka randsi se kur kam dal ne foto,randsi ka qe nuk jane per ty :goofy: ,mos jau prej hovin te tjerave /pf/images/graemlins/laugh.gif ,ti mos luj prej shkamit Rozo!

Kusho,po na sulmojn,mir qe kena njat Tarabosh mas shpinet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga IRON MAN:
[qb] thuhet krushk maj naqe , hajt mas u xej edhe ti ma /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol: he se te xej mir un ty, u bane ti /pf/images/graemlins/tongue.gif

rosho, po me mu ca ke, un tu ti afru kandidatet isha, manej as un fotot e mija si kam ba per ty, na edhe nji kshu /pf/images/graemlins/tongue.gif edhe ti baj 2 /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Orosh akoma asgjo n'vije ... ?

icon20.gif

ELVIS KELMENDI

Primus registratum

Orosh!
Un tash po mes beqar tan jeten me c'a po shof vehten.
pse?
A i pe ca kishin shkrujt per Bajraktart ata
mercenaret e shpifun?
nejse po doli gja knej ka kjo ane me co fjale
se nuse po kerkoj.
Hajt forca he Sokol Malit
He ty tu prift sahati i hajrit.

OROSHI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb] Orosh akoma asgjo n'vije ... ?

icon20.gif
[/qb]
"i duruari i fituari" /pf/images/graemlins/wink.gif .

ELVIS,po e hangra un,te jap kunaten ta hash edhe ti /pf/images/graemlins/laugh.gif .

He mor pipell,ka iken nuset?Apo asht ba jasht modet me u martu?

@d@

Primus registratum

orosh mos u merzit hey burr, se ty do te bjeri nusja nga qielli :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif

OROSHI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Nevee:
[qb] orosh mos u merzit hey burr, se ty do te bjeri nusja nga qielli :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Nevee,te bjere nga qielli,se prape qiell do ta gjeje tek une /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rambo

Primus registratum

Orosh kam pa naj dy dyqone un ktu, pagu 50 euro e merr me vete dhe fryhet ajo dhe merr formen e nuses, ja ve dhe emrin si te duash ti , sta kthe kurr fjalen e bo ca t dush ti

Princesha

Primus registratum

:lol:

po oroshi e provoi ashtu po s'doli gja, e tash e don prejmendshit /pf/images/graemlins/laugh.gif

OROSHI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rambo:
[qb] Orosh kam pa naj dy dyqone un ktu, pagu 50 euro e merr me vete dhe fryhet ajo dhe merr formen e nuses, ja ve dhe emrin si te duash ti , sta kthe kurr fjalen e bo ca t dush ti [/qb]
Eeeeee,sa kam divorcu un njashtu kukllash /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Tani e du pe se velteti :devil:

OROSHI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] :lol:

po oroshi e provoi ashtu po s'doli gja, e tash e don prejmendshit /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Me doli e c'fryme /pf/images/graemlins/laugh.gif

ELVIS KELMENDI

Primus registratum

EH TE MJERET NE QE NUK KEMI AS ATO TE GOMES..
MOS TI QAJM HALLIN OROSHIT SE AI JA BAN DERMANIN
VEHTIT. APO JO OROSH?
ROZALINA MOJ TY TR RAFT E MIRA TE RAFT PO CA ME BANE
A E DIN QE ME KE NDA ME INDIANEN TEME MOJ?

FORCA OROSH HE SOKOL MALIT
HE TY TU PRIFT SAHATI I HAJRIT