Du nuse!!!

epiphany

Primus registratum
Re: Du nuse!!!

po tani ti edhe kerkon dhe kur te vijne ofertat te dera si do.une timen e bera... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

AnaBlue

Forumium maestatis

Zgjedh shume ky djale prandaj ka ngel pa martu. Plot me vajza ju mbush tema, por nuk shef hic! Hiqi mor syzet e diellit! :cool:

OROSHI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga AnaBlue:
[qb] Zgjedh shume ky djale prandaj ka ngel pa martu. Plot me vajza ju mbush tema, por nuk shef hic! Hiqi mor syzet e diellit! :cool: [/qb]
Kete te mir ka beqarlleku:munesh me zgjedh e me seleksionu /pf/images/graemlins/wink.gif .
Kur te martohesh ske qa me ba ma naze,e para qe te vijn kape /pf/images/graemlins/laugh.gif .
AnaBlue,un po shoh vetem vajza qe po rreshqasin si njalat :eek: ,spo munem me kap asnjenen!
Normal qe asht mush tema me vajza,un po kerkoj nuse e jo burre /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Orosh ,po te bien pretendimet me duket :tipsy: ...Mbahu he burre ,mos u tut ... :devil: E mira vjen kur s'e pret ,te keqen e kerkon vete.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une e dhashe ndihmen time :goofy: jam e ftuar ne dasem... :rockband:

@d@

Primus registratum

oroskopi i oroshit per diten e sotshme e merkur 05.05.05 /pf/images/graemlins/tongue.gif
Nen ndikim e jupiterit do te arrish sot nje sukses te pritur prej kohesh.Djeset e rrjedhura curk dhe Mundi i harxhuar nga ju kohet e fundit do te kurorsohet me KUROREN e dashuris. Hena nga ana e saj eshte perqendruan ne hemisferen e brendshme, zemer, melci dhe pankreas. Mos u alarmo.Prezenca e ketyre dy planeteve ben akoma dhe me te zjarr situaten ne te cilen ndodhesh.
... te tjerat ti them neser /pf/images/graemlins/laugh.gif

OROSHI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] Orosh ,po te bien pretendimet me duket :tipsy: ...Mbahu he burre ,mos u tut ... :devil: E mira vjen kur s'e pret ,te keqen e kerkon vete.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une e dhashe ndihmen time :goofy: jam e ftuar ne dasem... :rockband: [/qb]
Moira,ke dhan nje ndihme ma shum se disa ketu,por kjo sdo te thot qe ke dhan maksimumin /pf/images/graemlins/wink.gif ,mundesh me shume ti ma merr mendja /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Pretendimet sa vijne e rriten prandaj shpejt kete jave qe jane solden,se me vone ben nje veze me shum se nje pule /pf/images/graemlins/laugh.gif .

egg4.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif Nga e dije qe mund te ndihmoja akoma... :devil:
Akoma mund te zgjedhesh /pf/images/graemlins/tongue.gif
cheggs2.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Moira, si gjithmone ne ndihme te popullit!!!!.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Moira, pershendetje naqe.... /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup:

OROSHI

Primus registratum

MOIRA-hahahahah,ku i gje kto gjona moj aman /pf/images/graemlins/laugh.gif (qa kam qesh).

p.s ke munsi ke ti /pf/images/graemlins/wink.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif Orosh ,po nuk e gjete veten as me keto te dyja ,une s'kam c'a te bej me shume :devil: ,e kupton po rezikoj dhe torten e dasmes tende me sinqeritetin tim.. :devil:
Shqiptare.. :wave: te bejme dhe nje mbledhje tjeter ne te dyja ,ne ndihme te popullit...?? /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Moira...me trego ne vesh, cila eshte pika e rendit te dites, se mbledhjes qe propozon, nese pajtohem, s'ka problem, ne te kunderten....e le per me tutje.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S. (kerkoj falje per chit-chatin..) /pf/images/graemlins/smile.gif

OROSHI

Primus registratum

Pershnetje Shqiptarja :wave: .(mos i ngaterro temat /pf/images/graemlins/wink.gif ,ketu jemi miq ne /pf/images/graemlins/laugh.gif ).

OROSHI

Primus registratum

Moira,c me sjell zogj mu moj?Me sill moj ndonje PULE ne tavoline,se kam oreks te madh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

OROSH< mos u merr me ne mer, hajde luj pak venit e na gjej noi nuse sa me shpejte. Ti tuj i pa postimet tona.....eheee iken peshku! /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif Shqiptare pa problem fare .I keshillojme Oroshit te blej kete liber
0789410605.jpg
Keshtu ai do t'a dije kur i vjen peshku afer ...
:devil: Orosh ,si fillim duhet t'a ndash muhabetin ,mos e lesh as mish as peshk :tipsy:

OROSHI

Primus registratum

Moira,ky libri eshte se sa do kesh jete,kur do semuresh,sa femije do kesh,do jesh i pasur apo i varfer.........
opo une dua nuseeeee mi!!!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

OROSHI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] OROSH< mos u merr me ne mer, hajde luj pak venit e na gjej noi nuse sa me shpejte. Ti tuj i pa postimet tona.....eheee iken peshku! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Shqiptarja,po te mos merrem me ju me ke do merrem une?
Ju jeni shpresa e fundit per mua :cry: :goofy:

helibak mucogllava

Primus registratum

0ROSH te hap dhe uen nje tem te till
do me vi na njera ca mendimi ke ti
si me shm eksperienc /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po pse o Zeqo nuk e mesove akoma ti ...-Ja hap nje teme si kjo e kapardisu per 7 pale qefe si Oroshi... :lol:
coccodrillone.gif

............dhe nusja vjen vete :tipsy: