Du nuse!!!

Re: Du nuse!!!

/pf/images/graemlins/laugh.gif C'a te shkruj ai ,nuk i ka lind akoma .... :tipsy:
Orosh a don nje karamele ,se nuse nuk po gjej dot as per vete :lol:

OROSHI

Primus registratum

Dikie Sheltono,thashe Tirane e lart por jo shum lart,ti na dole ne Lituani :smash: .
Moira,mos mi prish andrrat /pf/images/graemlins/wink.gif .
Rozalin,10 urdhnime jane,kush i tejkalon nuk i quhen /pf/images/graemlins/laugh.gif , sikur mos ti kishe tejkalu :confused: . /pf/images/graemlins/wink.gif

C,jane ato cmime femijesh,3000/5000eu,pse minorene do marr une?Nje nuse ben 50.000/100.000eu tani :idea:

epremte

Primus registratum

Fillimisht postuar nga OROSHI:
[qb]
C,jane ato cmime femijesh,3000/5000eu,pse minorene do marr une?Nje nuse ben 50.000/100.000eu tani :idea: [/qb]
I ka marre masat Orua. ti me qarin loz o burr 17-20 nuse i gjen.
recitoi cajupin seciles lal /pf/images/graemlins/wink.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Orosh ne fakt eshte mire t'parashtrosh nji 10-reshtç qe t'dime se ca ofro ti si fillim. Nuk mund t'hysh per tjetrin kshu si derri m'thes !

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Orosh..
Sa per kuriozizet,trego icik,sa afron me ket´shokun ketu..?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

114.jpg

OROSHI

Primus registratum

Fantazia,kujtova qe me e rendesishmja ishte karakteri e jo aparenca /pf/images/graemlins/wink.gif .Ne kemi mbaru edhe shkollen e Larte bashke mi?

Ore,mua po me digjet mjekrra e ju doni te ndizni cigaren :lol: :lol: do i leni fjalet e ejani me vepra konkrete e jo me fjale boshe.

Njeri me kerkoi qe te pershkruaja vedin
:wub: jam i turpshem e modest,nuk mund te flas per vehten,dikush tjeter qe me njeh le te flase(jo ata qe me kane inat /pf/images/graemlins/laugh.gif )se me late beqo.

Kusho,fole noj fjal te mir se t'i blej nji pal kpuce
/pf/images/graemlins/laugh.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Ncuq, kam vetem hallin e ngjyres se xhufkes /pf/images/graemlins/laugh.gif

Orosh, mos u anko se plot vajza te kam sjelle ketu per prezantim. Ti vec zgjidh :tipsy:

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga OROSHI:
[qb] Rozalin,10 urdhnime jane,kush i tejkalon nuk i quhen /pf/images/graemlins/laugh.gif , sikur mos ti kishe tejkalu :confused: . /pf/images/graemlins/wink.gif

[/qb]
shih shih si na ban si i veshtire (edhe i mire), manej ti je tu kerku un jo /pf/images/graemlins/wink.gif

nikson

Primus registratum

me sa duket ka ardhur puna qe forumi te shnderrohet ne gjetje nusesh e burrash.Me gjith mend kaq dobet qenkeni me goca e burra ju mer popull? :eek:

helibak mucogllava

Primus registratum

kush ehste me 88 postime ketu :confused:
LARA leri dallaveret ti per ke ke ardh ketu? per mua apo kete bandillin tjeter? /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

LARA pse ylli per te perkedhelurit ska nuse me? :cry:

ps:MOIRE ec jep shpjegime ti ketu se ti e ke fain qe me ke perkedhel me le beqar :kiss:

/pf/images/graemlins/laugh.gif Ja ketu e prish ti Zeqo ,Lara vjen e te afrohet e ti me therret mua .. :devil: Te kam thene :smash: muhabeti nuk nis gjithmone .. :book: -Sa dite e bukur sot ... !! /pf/images/graemlins/wink.gif
Ps.Zeqo mos iu ndaj Oroshit nga tema :devil: