edhe une.
princ Valoris scriptorum 2 Jul 2013 #1,624 Amour said: He gjetet nuse mo? Duam llokume ne Click to expand... llokum me qfar
Aquarius Valoris scriptorum 2 Jul 2013 #1,625 princ said: llokum me qfar Click to expand... a e gjete ti nusen?
Amour Valoris scriptorum 2 Jul 2013 #1,626 princ said: llokum me qfar Click to expand... Me arra se jane me te shijshme
dr love Locus omnem 3 Jul 2013 #1,628 joetisti_ said: Une prandaj s'po e marr nusen. Se s'kam leke per llokume Click to expand... Vetem gjeje ti.pa llokumet ti sjellim nga Turqia
joetisti_ said: Une prandaj s'po e marr nusen. Se s'kam leke per llokume Click to expand... Vetem gjeje ti.pa llokumet ti sjellim nga Turqia
Sinner Gentleman 3 Jul 2013 #1,634 dr love said: Ashtu mbaje..kujdes mizat Click to expand... hahahahah .. Nuk i kam kaluar akoma kufinjte, ktej neper bregdetin shqiptar kam qene duke marr pak rreze e vezhguar me kujdes bikinit qe jan ne mode
dr love said: Ashtu mbaje..kujdes mizat Click to expand... hahahahah .. Nuk i kam kaluar akoma kufinjte, ktej neper bregdetin shqiptar kam qene duke marr pak rreze e vezhguar me kujdes bikinit qe jan ne mode
Sinner Gentleman 3 Jul 2013 #1,636 2 1soj nuk i sheh.. ngjyrat e ndezura mbizoterojne sigurisht .. po ama kush e kishte mendjen aty thuaaajjjjj
2 1soj nuk i sheh.. ngjyrat e ndezura mbizoterojne sigurisht .. po ama kush e kishte mendjen aty thuaaajjjjj
dr love Locus omnem 3 Jul 2013 #1,637 Ku e kishe mor i zi? Sa mire me ngjyra..une i kam te zeza do bikam ne sy
dr love Locus omnem 3 Jul 2013 #1,639 Sinner said: po vrisja mendjen cfare fshihnin nga brenda .. do bish do bish Click to expand... Jo mo se mahem para se te bi cfar mendon se fshehin?apo ishte plazh travestitesh hahahaaa..
Sinner said: po vrisja mendjen cfare fshihnin nga brenda .. do bish do bish Click to expand... Jo mo se mahem para se te bi cfar mendon se fshehin?apo ishte plazh travestitesh hahahaaa..
Sinner Gentleman 3 Jul 2013 #1,640 gunga skishin shyqyr zotit me pak fjale do doja ta shihja tgjithen