Du nuse!!!

S

Scorpion

Guest
Re: Du nuse!!!

Si ke pas mendime aq te mira jo, ndryshe nuk do nderroje mendje aq shpejt /pf/images/graemlins/winkwink.gif Ke pas mendime djallezore, sic ke avatarin...

Legjionixx

Forumium maestatis

pinko

po se gjeta deri me 20 gusht
prind ,do ma gjejne nje e deshta se deshta, /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

OROSHI

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Si ke pas mendime aq te mira jo, ndryshe nuk do nderroje mendje aq shpejt /pf/images/graemlins/winkwink.gif Ke pas mendime djallezore, sic ke avatarin...

[/ QUOTE ]

Epra,ka pas ndermend me te shfrytzu.... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

[/ QUOTE ]
me marsh te keqen e avatarit /pf/images/graemlins/mad.gif

S

Scorpion

Guest

Orosh mbase e ka ba me ty ate pune, une jam Tutor, shfrytezoj te tjeret /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

pinko

po se gjeta deri me 20 gusht
prind ,do ma gjejne nje e deshta se deshta, /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

[/ QUOTE ]
me vertet e ke eeee??? /pf/images/graemlins/crazy.gif
apo po ben hajgare ??? /pf/images/graemlins/crazy.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

Orosh mbase e ka ba me ty ate pune, une jam Tutor, shfrytezoj te tjeret /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
/pf/images/graemlins/mad.gif /pf/images/graemlins/mad.gif /pf/images/graemlins/mad.gif /pf/images/graemlins/mad.gif

S

Scorpion

Guest

Hajd naten se na late pa pune /pf/images/graemlins/wave.gif

pink futi nje caj kamomili se qetesohesh /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Legjionixx

Forumium maestatis

vertete ??

me dy gusht ne shtepi ,
me kater gusht ne dhermi ,kur te kthehem,
prind nusen ne thes,e dashta se dashta /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

revolucjon
mos prano
ik
nderro lagje qytet shtet
rrefuzo
te pret katastrofa... /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

ja ketu jam /pf/images/graemlins/laugh.gif
(e di vete ti, ose ke thashethemet ose ke erosi me ke ...ose tu bo luft ke teologjia /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Legjionixx

Forumium maestatis

pinko,
pa burrin tende ''rozen ''cfare me tha /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif