Du nuse!!!

dollibash

Primus registratum
Re: Du nuse!!!

postuar nga oroshi
hahahahahahahahaaahah,
te erdhi keq per Dullen mer??
Nuk e dija une,se do e kisha sha me keq!!
Degjo,keni mjaft figura te tjera qe mund te krenoheni:Kadarene,Kokalarajt etj etje.
Bejtet jane ma teper humoristike,nejse,ke kohe te mesosh,merre pak me bute [Wink]

ti shave Gjirokastren dhe jo dullen orosh prandaj me inatoset.Sa per dullen ai tregoi qarte se çfare mund te beje nje gjirokastrit me koke maloku(katastofi)

ELVIS KELMENDI

Primus registratum

Degjo dollash
Ti me sa duket nuk e kupton Zerin e Bekuar Gege, pasi veshet e tu llapushe nuk jane te krijuar nga zoti per te degjuar gjemimin e bubullimes se fjales Gege! Ketij difekti gjenetik i shtohet dhe fakti qe te ka ra nje kompjuter ne dore dhe ndoshta Qeverise Kristiane Shqiptare i ka ra dhime per nje islamiko-cam si ti dhe e kane pajisur me pashaporte Arberore!!!! Gabim i pafalshem i qeverise!!!

Tani te kalojme ne teme,
U mor vesht se nuk je Gjirokastrit , se ne i njohim dhe i respektojme gjirokastritet e vertete, por ta thote Bajraktari ty qe nje gjirokastrit i vertete nuk hyn aty ku nuk mundet me dale...nje , dhe e dyta nje gjirokastrit i vertete nuk flet si Kurvat ne rruget e Afganistanit ne nje nate me shi, Ti qe ta meritosh ate Albanian Pasport duhet te mesosh ne radhe te pare si te kercesh.... por jo te kercesh ashtu sic kercen ti me presh ne by... si i thojne fjales , por duhet te kercesh ne vallen
e shotes, shpatave, qe ti gjate qendrimit te perkohshem si emigrant ne Arberi do ti mesosh se ciles krahine i perkasin!!!!!!

Fakt tjeter qe na shqetson per shendetin tend eshte replikimi! po po replikimi!!

Kur te kalosh disa kohe dhe ti mesosh mire zakonet Arberore do te kuptosh qe replikimi apo
'KTHIMI I FJALES' ndaj Bajraktarit (te Kelmendit apo Mirdites nuk ka rendesi) perben veper penale e cila denohet me tredhje te koqeve dhe u zihen si ushqim per klientelen e Turkish-airlines, qe me sa besoj une me ate agjensi ke ardhe.... eshte krim te hash vetveten...!!!

Veni gishtin kokes te thot bajraktari ty or lale....!!

dollibash

Primus registratum

ev bajraktari ! qe je nje femij i lig kjo nuk ka asnje pike dyshim por me e keqja eshte se ti mer leksione nga njerez jo patriot dhe me ide te kufizuara ,Kush je ti mor idiot i lindur qe percakton kush eshte shqiptar ose jo.kush je ti more cop mish me dy sy qe flet per fe e zot,ti vet je i pa fe ,zagar!Une vertet jam nga prinderit e mi orthodoks por asnjehere nuk kam shprehur shperfillje ose injorim per fete e tjera ne shqiperi si mysliman e katolik,une i respektoj ato.per mua jane te ligj njerez te pafe si puna jote qe kerkojne percarje dhe jo bashkim ne memen Shqiperi.prandaj kur te shkruash heren tjeter mendohu me perpara idiot! Sa per kulturen e Mirdites dhe Kelmendit nuk eshte nevoja te na e thuash ti ,te gjithe e dime :wink:

dollibash

Primus registratum

le te futemi ne teme:
Orosh ke gjetur nuse apo jo akoma,se kemi ketej dhe virgjeresha dhe te çpuara,mos ki turp na thuaj hape zemren se ketu ne jemi per te ndihmuar :wave:

OROSHI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga dollibash:
[qb] le te futemi ne teme:
Orosh ke gjetur nuse apo jo akoma,se kemi ketej dhe virgjeresha dhe te çpuara,mos ki turp na thuaj hape zemren se ketu ne jemi per te ndihmuar :wave: [/qb]
Do dal ndonje dite andej nga Lazarati,se kam ca shoke andej,se mos me gjejne nje perri(ska randesi,e c'puar apo jo /pf/images/graemlins/wink.gif ).

Flm qe po ban te pamunduren qe te me heqesh turpin /pf/images/graemlins/wink.gif

dollibash

Primus registratum

postuar nga oroshi
Flm qe po ban te pamunduren qe te me heqesh turpin

s'ka përse ,bëj detyren time si patriot se ju ka zënë kyçi i dorës kallo :wave:

dollibash

Primus registratum

postuar nga orosh
Do dal ndonje dite andej nga Lazarati,se kam ca shoke andej,se mos me gjejne nje perri(ska randesi,e c'puar apo jo [Wink]

te dalesh e pse jo ,te jap vetem nje keshille me shume kujdes se me lazaratasit nuk ka shaka,do ta pesosh si te shkretet kolonjare qe vajten per p**th
e gjeten k***r :eek:

OROSHI

Primus registratum

Aha,nuk e dija qe edhe Lazaratasit i jane kthyer bithes :eek: ,te pakten ato qe njoh une jo.
Pastaj,po flasim per te gjet nuse,e jo dashnore,apo nuk ka ndonje ndryshim kjo andej nga ju??
Sa per kycin e dores.....te paska nxan dora lesh me duket :lol: :lol:

ELVIS KELMENDI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ELV BAJRAKTARI:
[qb] Degjo dollash
Ti me sa duket nuk e kupton Zerin e Bekuar Gege, pasi veshet e tu llapushe nuk jane te krijuar nga zoti per te degjuar gjemimin e bubullimes se fjales Gege! Ketij difekti gjenetik i shtohet dhe fakti qe te ka ra nje kompjuter ne dore dhe ndoshta Qeverise Kristiane Shqiptare i ka ra dhime per nje islamiko-cam si ti dhe e kane pajisur me pashaporte Arberore!!!! Gabim i pafalshem i qeverise!!!

Tani te kalojme ne teme,
U mor vesht se nuk je Gjirokastrit , se ne i njohim dhe i respektojme gjirokastritet e vertete, por ta thote Bajraktari ty qe nje gjirokastrit i vertete nuk hyn aty ku nuk mundet me dale...nje , dhe e dyta nje gjirokastrit i vertete nuk flet si Kurvat ne rruget e Afganistanit ne nje nate me shi, Ti qe ta meritosh ate Albanian Pasport duhet te mesosh ne radhe te pare si te kercesh.... por jo te kercesh ashtu sic kercen ti me presh ne by... si i thojne fjales , por duhet te kercesh ne vallen
e shotes, shpatave, qe ti gjate qendrimit te perkohshem si emigrant ne Arberi do ti mesosh se ciles krahine i perkasin!!!!!!

Fakt tjeter qe na shqetson per shendetin tend eshte replikimi! po po replikimi!!

Kur te kalosh disa kohe dhe ti mesosh mire zakonet Arberore do te kuptosh qe replikimi apo
'KTHIMI I FJALES' ndaj Bajraktarit (te Kelmendit apo Mirdites nuk ka rendesi) perben veper penale e cila denohet me tredhje te koqeve dhe u zihen si ushqim per klientelen e Turkish-airlines, qe me sa besoj une me ate agjensi ke ardhe.... eshte krim te hash vetveten...!!!

Veni gishtin kokes te thot bajraktari ty or lale....!! [/qb]

dollibash

Primus registratum

ok orosh nuk kisha qellim te ofendoja por ishte vetem nje shaka
paqe
vertet çfare behet me nusen je akoma duke e kerkuar ate?

dollibash

Primus registratum

...dhe ne qofte se e ke gjetur na e thuaj kur e ke dasmen qe ta pime ndonje dolli . :rockband:

Princesha

Primus registratum

he Elv, a ja ke gjet nusen oroshit, a ca je tuj ba mor burr, ti mos u sjell kot rrugash /pf/images/graemlins/smile.gif

dollibash

Primus registratum

elv bajraktari postoi:
TRAGJEDIA MA E MALLE PER NJE NJERI ESHTE
KUR I ZGJOHET INSTIKTI I DHIMBSHURISE DHE I PAQES!

nuk eshte tragjedi ,o trim ,per nje njeri kur i zgjohet instikti i dhemshurise dhe i paqes ,por eshte nje SUKSES dhe i madh bile.Prandaj te keshilloj te lexosh libra dashurie dhe jo me Tarzan e xhungla se po te iken rinia per lesh

ELVIS KELMENDI

Primus registratum

Orosh trimi m'ka cu fjal
gjall kineze s'du me marr
se kinezet more vlla
vec fmi po dun me ba
e ketu knej ne europe
kushton qumshti sa nje lope.

Rozaline une nuk sillem rrugash moj sokoleshe malit por kjesh tha per do uje e u ndala tek kroni me u freskua e hasa nje shtojzovalle qe mi ka marre ment e krese mi ka marre.

Dollibash hajt ta pime kaj gote raki se po bajme si shqiptaret , ti me fal per fjalet e mia masi kenke kristian.

OROSHI

Primus registratum

paqe/paqe/paqe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Elvisi me duket u mundu boll per mu e mezi e rregulloj per vedi /pf/images/graemlins/wink.gif ,po i vjen era konkurrenc ksaj pune /pf/images/graemlins/laugh.gif ,mos me bani se hoqa dor!!! :cool:

Lazarati m'ka que fjal:
Orosh djali faqebardh
dil nje her edhe nga ne
kemi goca me kope
jan te mira jan te c'muara,
ke te c'puara te pa c'puara
ka te mira dhe sakate,
(asnjeher si n'Rozafate)
por ti dil e zgjidhi vete,
me kemb n'tok apo perpjete
zgjidh e merr njeren nga t'dyja
fulikare mandej msyja
por kujdes e mos be lojra
del i skuqur me shum bojra /pf/images/graemlins/laugh.gif
pra mejtoje ti me mire,
e do me nje apo dy bire!
Kshtu me tha mu Lazarati,
por ma shum ai se zgjati,
se nji nat qa m'ndodhi mue:
neper terr un tuj kalue
nji zan malit n'qaf mu hodh,
e me tha:a je tuj u lodh,
vajza tjera tuj kerkue,
tuj me pas ti njitu mue,
a po don me t'perdhunue?
Mu te shkretin m'xu sevdaja,
thash se bash u ba hataja,
se nji her m'kan perdhunue,
disa vajza s'bashkut mue,
ohhh i mjeri qa kam hjek,
m'kan pas shky kemish e brek, /pf/images/graemlins/laugh.gif
edhe zvarr mu tuj m'terhjek,
deri sa u thash:un du me dek!
Se s'kam ftyr me shku te shpija,
po ma marrin vesht kojshija,
e po tallen,ahh,me mue,
tuj me than:t'kan perdhunue. :wave:

dollibash

Primus registratum

ç'paske hequr o orosh trimi sa dhe vjersha je duke bere,por s'ka gje do ta gjejme nje nuse te mire per ty,me prove :lol:

ELVIS KELMENDI

Primus registratum

Orosh une mendoj qe ti meriton penden e arte
se na e knaqe shpirtin me ato vargje te mahnitshme .
Ti Orosh i Ndritur ndoshta i ke shkruar per qyfyre ose si pjese humoristike, por shpirti jem ndjen kenaqesi mjeshterie letrare ne ne ato vargje shum shum shum te bukura.

Vargjet tuaja jane si rrufe qe na cajne naten e erret te mergimit dhe na kujtojne bukurine dhe forcen e fjales shqipe. Nderime

DOLLIBASH te pakten per respekt te fjales te kishe kthy pergjigje ,nuk ka rendesi se si por trimat luftojne por edhe i japin doren njari tjetrit kur ne mes hun feja e shenjte Kristiane. Asnjehere nuk i kisha shtri doren nje islamiku!!!

antares

Primus registratum

Ore Yrysh! Po kur kenke kthye nga Guantanamo mor tej mejk?
Ne te nisem si Al-Orosh e ti qenke bere bilbil gjyzar, c'ashtue!
Po ti bilbiloske me mire edhe se Elvisi, or tej!
Te lumt' pena hej lum mejku!

Princesha

Primus registratum

:lol:

ca jeni ba kshu ju, njeni ma BIR...shqipet se tjetri /pf/images/graemlins/laugh.gif