Re: Drejt apo Gabim si thote njeri "jo" pushimeve Kafsha me e madhe tokesore eshte Elefanti Afrikan
A antip Primus registratum 9 Feb 2008 #11,421 Re: Drejt apo Gabim si thote njeri "jo" pushimeve /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif Kafsha me e madhe tokesore eshte Elefanti Afrikan
Re: Drejt apo Gabim si thote njeri "jo" pushimeve /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif Kafsha me e madhe tokesore eshte Elefanti Afrikan
A aristokratja Forumium praecox 9 Feb 2008 #11,422 Re: Drejt apo Gabim Drejt (kot po e them, se nuk ia kam idene) Ti shetit shume (Ajo foto e Lures me pelqeu shume meqe ra fjala)
Re: Drejt apo Gabim Drejt (kot po e them, se nuk ia kam idene) Ti shetit shume (Ajo foto e Lures me pelqeu shume meqe ra fjala)
A antip Primus registratum 9 Feb 2008 #11,423 Re: Drejt apo Gabim Sakte (brenda javes kam qene ne 3 vende jashte Tiranes) Ty te pelqen puna e zyres
Re: Drejt apo Gabim Sakte (brenda javes kam qene ne 3 vende jashte Tiranes) Ty te pelqen puna e zyres
A aristokratja Forumium praecox 9 Feb 2008 #11,424 Re: Drejt apo Gabim Drejt, por i kam te kombinuara te dyja. Tirana perfundimisht te mbyt.
A aristokratja Forumium praecox 9 Feb 2008 #11,426 Re: Drejt apo Gabim Si gjenerator. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif Lexon mjaftueshem, ne menyre te moderuar.
Re: Drejt apo Gabim Si gjenerator. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif Lexon mjaftueshem, ne menyre te moderuar.
N nirvana_m Primus registratum 9 Feb 2008 #11,427 Re: Drejt apo Gabim drejt te vjen inat qe e ke gjoksin e vogel
M marina s. Forumium maestatis 9 Feb 2008 #11,428 Re: Drejt apo Gabim hyj te mesatarja, nuk qahem per at' pune Ti nuk je racist
M marina s. Forumium maestatis 9 Feb 2008 #11,430 Re: Drejt apo Gabim uff! nuk e shef qe edhe leckat e trupit i kam shit vetem per te ble dozen e radhes /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif te pelqesh veten nuk do te thote se je mendjemadh
Re: Drejt apo Gabim uff! nuk e shef qe edhe leckat e trupit i kam shit vetem per te ble dozen e radhes /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif te pelqesh veten nuk do te thote se je mendjemadh
M marina s. Forumium maestatis 9 Feb 2008 #11,432 Re: Drejt apo Gabim gabim, kam nja 6 €. (une e pelqej veten time psh, por nuk jam mendjemadhe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/shrug.gif ) ti jeton ne shqiperi
Re: Drejt apo Gabim gabim, kam nja 6 €. (une e pelqej veten time psh, por nuk jam mendjemadhe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/shrug.gif ) ti jeton ne shqiperi
M marina s. Forumium maestatis 9 Feb 2008 #11,434 Re: Drejt apo Gabim kshu ne AF ee? si me qen gjyshi im te njof /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif ti s'me njeh mua
Re: Drejt apo Gabim kshu ne AF ee? si me qen gjyshi im te njof /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif ti s'me njeh mua
GJYSHI Gjyshi 9 Feb 2008 #11,435 Re: Drejt apo Gabim si me qen mbesa ime do i besh dhurate gjyshit per shen valentin
M marina s. Forumium maestatis 9 Feb 2008 #11,436 Re: Drejt apo Gabim ehe, me thuaj ca do se ta bej po me dukesh qefli ti gjysho /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
Re: Drejt apo Gabim ehe, me thuaj ca do se ta bej po me dukesh qefli ti gjysho /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
GJYSHI Gjyshi 9 Feb 2008 #11,437 Re: Drejt apo Gabim Drejt (gjyshi qefli) me perfytyron shume te vjeter
M marina s. Forumium maestatis 9 Feb 2008 #11,438 Re: Drejt apo Gabim gabim, thjesht te perfytyroj te martum /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif gjyshi king (po te bej qejfin /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif )
Re: Drejt apo Gabim gabim, thjesht te perfytyroj te martum /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif gjyshi king (po te bej qejfin /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif )
dahlia Grupi i të çmëndurve! 9 Feb 2008 #11,440 Re: Drejt apo Gabim e drejte kam pas dhe kam plot...numrin s'po e them se s'du te trembet asnjeri /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif kur s'ke pune leviz deren...
Re: Drejt apo Gabim e drejte kam pas dhe kam plot...numrin s'po e them se s'du te trembet asnjeri /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif kur s'ke pune leviz deren...