Drejt apo Gabim

ALTIN

Primus registratum
Re: Drejt apo Gabim

Flutur /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif jo zhapik /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Ti je bjonde /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

gabim, kam qene dikur
tani jam ligh brown almost caramel /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pickellonja.gif

ti je i shkurter /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

...po djelli /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

tu te ze gjumi i veshur nojhere...dhe te nesermen je deja gati /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

ps: /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif e interesuara i mori puthjet /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif e di vete ajo se kush eshte /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

eeeeeee...do t zej gjumi tu hec per ne provim pastaj /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

kshu o kur bo qef ter vitin, dhe ne fund pastaj kalon nete pa gjum :s

ana karenina

Primus registratum

jo mi ti se ky s'eshte fundi i fudit, ky nje cope 5 piksh i qelbet eshte. pffff, damn

"grand oral" eshte me vone /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

ti je shume e interesuar per international law dhe perkufizimin e konflikteve te armatosura

pinkparadise

Forumium maestatis

...po po sidomos qe me pik te mjesit.... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

"grand oral" do jete me jurin e madhe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

o yeah baby /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif shume e madhe madje /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

ti ca ben?

pinkparadise

Forumium maestatis

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

mes pergatitjeve te dosjeve shkollore :s...

paske menje t keqe qe me pik te mjesit ti /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

Jo jo, eshte muajin tjeter ky grandi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

mos me thuaj qe po merresh me aplikime

pinkparadise

Forumium maestatis

Po...
(normal, du dhe une nje jave pushim andej, 7ktej, 2andtej... kshu qe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif )...me kismet i here.....

nje moshe per gjithshka, e gjithshka ka nje moshe ....(???? :s )

pinkparadise

Forumium maestatis

ehe....po punon shteti per mua sot /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

evropa qendrore nuk te intereson ....(si vend pune/studimesh)

ana karenina

Primus registratum

ajo e dyta me intereson paksa vallaj, e para s'me intereson minimalisht dhe jo vetem e EQ po asgjekundi, ne Afrike ndoshta edhe mund te kem nai shkendije te befte interesi

ti di faqe interneti nga behen download filma

pinkparadise

Forumium maestatis

...spara shkarkoj...o e ndalume me ligj knej goce, plas gjoba qe te del shkarkimi hunesh...

ti luan shpesh lloto...

ana karenina

Primus registratum

tani qe ma thua do ta mendoj, s'me kishte vajtur ne mend... zakonisht me vjen fati pa e kerkuar shume /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

ti mos luan gje bixhoz?

pinkparadise

Forumium maestatis

...jo, spara harxhoj pare per kesi traplliqesh....por do filoj te luj euro milion apo kto gjojnat e tjera me shume zero /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

nese do ishe njera nga desperate housewives...cila do ishe nga ato te katerta ti ?

ana karenina

Primus registratum

cila do doja apo cila jam? me deshira do isha lineta te them te drejten, realisht ndjej qe kam nje empati te papare me ate budallacken, ate "shkrimtaren" qe eshte si e hallakatme gjithe kohen. si e ka emrin ajo?

ti them qe pelqen (pfff u harroj gjithmone emrat) gruan e Carlosit?!

pinkparadise

Forumium maestatis

Eva Langoria- Gabrielle....heheh...ncuq, edhe pse simpatizoj personazhin (dhe te dashurin e saj real /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif ), anoj me teper nga Susan....

te te them une ty bonne chance per provimin, edhe have a good day... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wave.gif rrofsh per mengjesin ne krevat talking "grand oral" /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif