Drejt apo Gabim

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re: Drejt apo Gabim

ndoshta...une vlerat e mia i di..

ti do te thush qe shumica e njerezve vene ne pune vetem 5% te trurit... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Hellena

Primus registratum

per pjesen tjeter jam kurjoze ... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Une jam goc e mire .. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

ALTIN

Primus registratum

Aty afer /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Ty te pelqen te puthesh /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

KoDoShi

Primus registratum

pak a shum do thoja...sepse n'ket tok marrin frymm lloj-lloj tipe njerzish...e nuk e mendojn si ty apo si mua.

prekesh sh shpejt...

ALTIN

Primus registratum

Ndoshta /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Qan shpesh /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

eniad

Forumium maestatis

Varet si eshte i drejtuar, por duhet kontrolluar, natyrisht.

Nje njeri i ndjeshem eshte edhe njeri i forte.

KoDoShi

Primus registratum

varet nga ndjeshmeria e personit ne fjal, sepse nji person shuuum i ndjeshem nuk mund te jet kurrsesi i fort...nuk merr nji vendim sic duhet, sepse udh'hiqet perher nga ndjenja qe i bllokojn trunin...

ti je tip qe dhe pse inati t'vlon perbrenda e mban, nuk e shfaq kurr edhe ndonjiher duhet shfaqur...

eniad

Forumium maestatis

Drejt, ne shumicen e rasteve me duhet vetekontroll i forte. Per pjesen e dyte, ndoshta; kur e sheh se shaqja e inatit nuk te sjell deme te pariparueshme.

Njerezit e ndjeshem marrin vendime qe jane shume here me te mira sesa ca te tjera qe mund te merren nga njerez te tjere. Ideja ketu nuk eshte per njerezit qe nuk kontrollojne dot ndjenjat e tyre; ka nje dallim shume te madh.

Ti mendon se njeriu duhet te jete spontan.

KoDoShi

Primus registratum

-pfff, pak a shum do t'thoja, jo gjithmon...

-Ok, tani e kuptova shkrimin tend me siper, dhe esht shum e vertet ajo qe thua ti...qe njerzit e ndjeshem jane ato t'cilet marrin vendime ndonjeher shummm te drejta sepse ndodh qe e mendojn dicka me shume se te pakten 10 her...

-ndodh qe kur jemi t'lumtur, harrojm qe t'tjer rrotull nesh e hudhin veshtrimin tek ne, e duket sikur presin dicka , dhe ne pa dashje i lendojm ato por kjo nuk ndodh sepse ne e duam k'te gje por ndodh sepse tregohemi te pakujdeseshem ndaj tyre, ndaj situates qe na esht krijuar...

eniad

Forumium maestatis

Pohimi me siper, ka disa pohime brenda qe nuk duan te njejten pergjigje. S'te pergjigjem dot thjesht me drejt apo gabim.

Ti mendon se nuk ka gje qe nuk arrihet.

KoDoShi

Primus registratum

sigurisht, mjafton te kesh kurajo dhe deshir t'madhe per t'arritur ate qe don...

Per te arritur dicka qe ke perzemer shuuum(ndonjeher) del dhe nga vetja, nuk je me SATIN BLACK(behesh tjeter njeri)...

eniad

Forumium maestatis

Jo, nuk mundem. Ndonjehere, eshte pikerisht ky problemi im per te arritur dicka.

Ty te acarohen nervat kur degjon te thone "he se keshtu ndodh gjithnje" .

I love new york

Primus registratum

po mi me ngrihem se pergjijgja ime eshte "po une s'jam te gjithe" /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
ku je ti mi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_think.gif

nuk besoni ne shprehjen "po te ra njehere me shpulle, ktheji faqen tjeter"

eniad

Forumium maestatis

Ca thu mi shoqe, po faqes sime masnej, kush t'ia kthej faqen eeeeee? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Ktu mi jom /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pickellonja.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif. Thjesht po boj si rob zibzi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif .

Ti mendon se toleranca eshte e mire.