Re: Drejt apo Gabim gabim, e teproj me birre je me mire sot
E Erind Forumium maestatis 24 Apr 2007 #10,501 Re: Drejt apo Gabim gabim, e teproj me birre je me mire sot
^^MIA^^ Forumium maestatis 24 Apr 2007 #10,502 Re: Drejt apo Gabim pak fare me mire.. ti ke vene bark per shkak te birres.
dahlia Grupi i të çmëndurve! 24 Apr 2007 #10,503 Re: Drejt apo Gabim e drejte...mire jam...po s'kam qene e semure ...jo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif kur vepron i/ e nisur vetem nga inati...shpeshhere te bie ne kurriz sjellja e mbajtur...
Re: Drejt apo Gabim e drejte...mire jam...po s'kam qene e semure ...jo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif kur vepron i/ e nisur vetem nga inati...shpeshhere te bie ne kurriz sjellja e mbajtur...
P pinkparadise Forumium maestatis 24 Apr 2007 #10,504 Re: Drejt apo Gabim ..varet...nga inati.... sb...eeeeeeeee..... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif si eshte ajo shprehja: me thuaj me ke rri te them cili je.... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
Re: Drejt apo Gabim ..varet...nga inati.... sb...eeeeeeeee..... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif si eshte ajo shprehja: me thuaj me ke rri te them cili je.... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
^^MIA^^ Forumium maestatis 24 Apr 2007 #10,505 Re: Drejt apo Gabim Drejt Dahlia Po,pink ashtu eshte dhe shprehja. Ty kane nisur te te besdisin shume njerez kto kohe.
Re: Drejt apo Gabim Drejt Dahlia Po,pink ashtu eshte dhe shprehja. Ty kane nisur te te besdisin shume njerez kto kohe.
P pinkparadise Forumium maestatis 24 Apr 2007 #10,506 Re: Drejt apo Gabim ...varet, ca po ca jo.... gjithshka eshte nje ceshtje percepsioni te jetes....
dahlia Grupi i të çmëndurve! 24 Apr 2007 #10,507 Re: Drejt apo Gabim pfff ndoshta...ato qe dun me me bezdis...nuk i llogaris me... shoqeria e vertete eshte ajo qe nuk te harron ne momente te veshtira...
Re: Drejt apo Gabim pfff ndoshta...ato qe dun me me bezdis...nuk i llogaris me... shoqeria e vertete eshte ajo qe nuk te harron ne momente te veshtira...
^^MIA^^ Forumium maestatis 24 Apr 2007 #10,508 Re: Drejt apo Gabim Drejt Dahlia Varet Pink,jane ca gjera qe jane njesoj te pranueshme nga te gjithe pavarsisht percepsionit. Ti mendon se gjerat ne grup behen me efektive
Re: Drejt apo Gabim Drejt Dahlia Varet Pink,jane ca gjera qe jane njesoj te pranueshme nga te gjithe pavarsisht percepsionit. Ti mendon se gjerat ne grup behen me efektive
E Erind Forumium maestatis 24 Apr 2007 #10,509 Re: Drejt apo Gabim nese ka organizim, po ke prirje te punosh ne grup ps. nje /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif buzeqeshje per dahlia
Re: Drejt apo Gabim nese ka organizim, po ke prirje te punosh ne grup ps. nje /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif buzeqeshje per dahlia
^^MIA^^ Forumium maestatis 24 Apr 2007 #10,510 Re: Drejt apo Gabim kam prirje te punoj edhe ne grup. Ti ke shume vullnet si njeri
E Erind Forumium maestatis 24 Apr 2007 #10,511 Re: Drejt apo Gabim nuk i perkufizoj dot disa veti nje liber i bukur duket qe nga kopertina
E eniad Forumium maestatis 24 Apr 2007 #10,512 Re: Drejt apo Gabim Drejt. Per fat te keq, nuk eshte keshtu (jo ne te shumten e rasteve, te pakten) Vullneti eshte element i pandashem drejt suksesit. PS.Pinko, tamom e ke thon /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif .
Re: Drejt apo Gabim Drejt. Per fat te keq, nuk eshte keshtu (jo ne te shumten e rasteve, te pakten) Vullneti eshte element i pandashem drejt suksesit. PS.Pinko, tamom e ke thon /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif .
E Erind Forumium maestatis 24 Apr 2007 #10,513 Re: Drejt apo Gabim ndoshta suksesi, duhet te kete gjithmon "peshe"
^^MIA^^ Forumium maestatis 24 Apr 2007 #10,514 Re: Drejt apo Gabim Ersi ,mua me ka ndodhur shpesh e kunderta,por varet cfare percepton si kopertina te bukura e cfare perceptoj une. SB ,Drejt. Njeriu i suksseshem shfrytezon cdo informacion,qofte dhe te panevojshem ne dukje.
Re: Drejt apo Gabim Ersi ,mua me ka ndodhur shpesh e kunderta,por varet cfare percepton si kopertina te bukura e cfare perceptoj une. SB ,Drejt. Njeriu i suksseshem shfrytezon cdo informacion,qofte dhe te panevojshem ne dukje.
E eniad Forumium maestatis 24 Apr 2007 #10,515 Re: Drejt apo Gabim Suksesi ka peshen qe i jep gjithesecili prej nesh. Shume drejt Lips, informacioni eshte pushtet. Juve ju pelqjne librat e vjeter me ato faqet e verdha.
Re: Drejt apo Gabim Suksesi ka peshen qe i jep gjithesecili prej nesh. Shume drejt Lips, informacioni eshte pushtet. Juve ju pelqjne librat e vjeter me ato faqet e verdha.
E Erind Forumium maestatis 24 Apr 2007 #10,516 Re: Drejt apo Gabim si kam parasysh ke mbajtur ditar deri vone
P pinkparadise Forumium maestatis 24 Apr 2007 #10,517 Re: Drejt apo Gabim ...jo jo...ka kalu nanjoni edhe ka derdh coca-colen siper edhe ja faqet e verdha /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif o zyshe, pres note kaluse per ket vite...eee....mos me zhgenje ...
Re: Drejt apo Gabim ...jo jo...ka kalu nanjoni edhe ka derdh coca-colen siper edhe ja faqet e verdha /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif o zyshe, pres note kaluse per ket vite...eee....mos me zhgenje ...
E eniad Forumium maestatis 24 Apr 2007 #10,518 Re: Drejt apo Gabim Jo, gabim. Kam mbajtur ditar per shume pak kohe ne adoleshence. Tashi ti goce, t'shof iher sa ke msu /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif , kshu me hater s'ka /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_naughty.gif . Ti ke msu shum /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif .
Re: Drejt apo Gabim Jo, gabim. Kam mbajtur ditar per shume pak kohe ne adoleshence. Tashi ti goce, t'shof iher sa ke msu /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif , kshu me hater s'ka /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_naughty.gif . Ti ke msu shum /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif .
P pinkparadise Forumium maestatis 24 Apr 2007 #10,519 Re: Drejt apo Gabim ...un fjalen mesim...e kam vetem me te degjuar... e pse bo kshu ti...??? :smash: inteligjencat natyrale nuk duan tru me zore /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
Re: Drejt apo Gabim ...un fjalen mesim...e kam vetem me te degjuar... e pse bo kshu ti...??? :smash: inteligjencat natyrale nuk duan tru me zore /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
E eniad Forumium maestatis 24 Apr 2007 #10,520 Re: Drejt apo Gabim Nese natyrorja nuk kultivohet, mbetet thjesht lende e pare /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif dhe i kufizohen funksionet. Ti je shuuuum dakord me mu /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif .
Re: Drejt apo Gabim Nese natyrorja nuk kultivohet, mbetet thjesht lende e pare /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif dhe i kufizohen funksionet. Ti je shuuuum dakord me mu /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif .