Drejt apo Gabim

bebi

Primus registratum
Re: Drejt, gabim, ndoshta...

gabim, injorance totale /pf/images/graemlins/laugh.gif !

fizikisht tregon ma pak vite nga c'ke.

ps: oo tjeta jote ... si s'di ca me ba, ca asht ky pohim /pf/images/graemlins/grin.gif

Qerratai

Primus registratum

Fizikisht tregoj me teper nga c'kam.

Ibanez pordhon kitarra /pf/images/graemlins/laugh.gif

Miqesia eshte raporti me i vyer qe ekziston.

Kondrapedali

Kondrapedali

Sigurisht.

Tjeta Blue /pf/images/graemlins/kiss.gif. Mu ba qefi q! ishe mir me tana /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Shpesh shkruani sepse ju ka mbetur një moment bosh

bebi

Primus registratum

gabim kondre, s'me ka mbet durim me shkru ma pothujse kerkund, me asht maru boja neper shkolla /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif n'af shkruj her per mu shkput prej pune e her per fun (se met ndoj pun' pergjys /pf/images/graemlins/laugh.gif ).
tjeta iher /pf/images/graemlins/kiss.gif , mir jam, apo s'jam ba e mir' itesh /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

tonce, drejt, por ka edhe dashuri te tilla... /pf/images/graemlins/smile.gif

fruti jot i preferum asht moDHa /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Blue, foto, foto, foto /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Gabim. Fruti im i preferum metet qershia. Edhe portokalli. Edhe shalqini. Edhe pjeshka. Edhe molla. Edhe ftoi. Edhe mandarina. Edhe .... yyyyy sa shum.

Ty t'pëlqejn mollët starkinge.

bebi

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif auroraaa, shum' drejt ! jam tip korrekt, por per pun' orari pothujse asiher /pf/images/graemlins/shrug.gif dmth shkoj vone pothujse gjithmone, edhe kur jam heret, ndodh ndoj aksident ne rruge, ose kane mbyll njenen rruge se po bajne punime... dhe mbrrij gjithsesi vone.

kondre gabim, m'pelqejne frutat ma te langshme.

ti je koshiente qe je e mil e mil .

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> Perhaps, perhaps, perhaps /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Ne kemi shume gjera per te cilat, ndoshta, edhe s'jemi te ndergjegjshem.
</font>

pinkparadise

Forumium maestatis

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeen /pf/images/graemlins/laugh.gif tani ke fol si burrat /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> Denkju /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Sa t'bohet qejfi mi amon kur t'japin t'drejt /pf/images/graemlins/laugh.gif.

</font>

pinkparadise

Forumium maestatis

vdes fareeeeeeeeee miiiii...si pjesa me e modhe e robve /pf/images/graemlins/laugh.gif mos boj ne ti sikur sfutesh ne ket kallup....

edhe 1 ore e 5 min prezence fizike ne pune /pf/images/graemlins/laugh.gif (per mu t pakten /pf/images/graemlins/laugh.gif )

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> Jo mi, se mo siper e kisha me veten un, jo me ty /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif.

/pf/images/graemlins/eek.gif Goce, knej nga un punon ti miii? /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sot ke bere shume debate.</font>

Hellena

Primus registratum

Jo se skam takuar njeri /pf/images/graemlins/smile.gif

Ti ben gjithmone zgjedhje qe te dalin bllof

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> Gabim, jam shume me kembe ne toke kur bej zgjedhje. Kjo nuk perjashton bllofin, por nuk perben te gjithmonshmen, perben perjashtimin.

Ju mendoni ne menyra absolute.
</font>

Dotesa

Primus registratum

gabim...se jeta ne fund te fundit eshte si ushtrimi i matematikes.

passioni ringjall jeten

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> Si zysha do thuash ti, se ushtrimi nje rezultat te shkrete ka, problemi i zyshes qe s'e nxjerr njesoj /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Pasioni mban ne jete.

Kembengulja te dicka mund te mos jete gjithnje pozitive.
</font>

Dotesa

Primus registratum

gabim per mua. secili ka eksperiencat e veta dhe e vetmja qe mund te gjykoj eshte koha.

filozofi eshte bir i deshperimit