Drejt apo Gabim

Erind

Forumium maestatis
Re: Drejt, gabim, ndoshta...

ncuq, jam kunder dhunes /pf/images/graemlins/laugh.gif

kohet e fundit ju shohin shpesh shtrember

I love new york

Primus registratum

** Lili - /pf/images/graemlins/lol.gif gabim, di judo /pf/images/graemlins/devil.gif
** ersi - gabim, perkundrazi kam filluar une te shoh me shtrember /pf/images/graemlins/laugh.gif

s'e kisha me juve mi xhada, juve jeni VELKOME /pf/images/graemlins/laugh.gif
e kisha ne pergjethsi, si retorike.... inspired nga filmi /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

ty te pelqen aktorja Virna Lisi

eniad

Forumium maestatis

<font color="black">Mu m'pelqe aktorja "una" /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif, masnej kalo dy hyrje ene ca apartamente (per t'mos fol per shkall /pf/images/graemlins/laugh.gif) ne vje Virna /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Ke fy xhad ti miiiii /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif, icik mo shum /pf/images/graemlins/lol.gif . Qe thu ti Lil, ia kom qa hallin Plluqit t'shkret /pf/images/graemlins/laugh.gif, se o ene i urt, s'i ka ngja hic Pllaqit /pf/images/graemlins/laugh.gif. Goce, ora e xhudos ka maru per sot /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Ju kap shpesh budallalliku /pf/images/graemlins/laugh.gif.

</font>

Dotesa

Primus registratum

yyyy... tani mu kujtu ene ai humori i tullacllikut dhe jam tu qesh me vete.
satin...po pra i shkreti plluq. po mire mire se i ka shtu forcat kohet e fundit dhe yhyyyy

ju keni dale ne ballkon dhe keni bertitur hiqma tullaclikun

I love new york

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif jo jo se s'kam shkallu akoma

pllaqi osht i urte po e kompenson Plluqi qe osht mistrec /pf/images/graemlins/lol.gif
budalliku kishte shume kohe pa m'kap, po m'kapi tashti ne telefon me nje shoqe t'vjeter qe ndenja 45 min edhe s'pushonim tu kujtu qyfyret e shkolles s'mesme /pf/images/graemlins/wub.gif edhe mezi e mbajshim t'qeshmen te dyja, dhe meno qe te dyja n'pune tu fol i gjuhe "t'cuditshme" /pf/images/graemlins/laugh.gif

liqeni te sjell nje ndjesi "uncomfortable"

eniad

Forumium maestatis

Ky i Tiranes jo iher /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Gjess tema /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Jeni akoma ne gjume, me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif.

bebi

Primus registratum

jooo, po un' po bahem gati per pyjamas /pf/images/graemlins/laugh.gif

ti e din australian cup...
sot ishte ktu te un' boooo, kan dal robt me pa garat me kuaj ne pike te diellit, ti shihje masdite ne restorante, kuq si spec edhe ato q1 kishin vu sunscreen... une fresh like a rose /pf/images/graemlins/laugh.gif se shkova per swim dhe ato garat i pashe ne tv, edhe pse i kisha less than 5min larg /pf/images/graemlins/laugh.gif kane blloku rrugen per me pru camels per $5 gjiron /pf/images/graemlins/laugh.gif

dhe te mendosh se asht vjeshte ketu...

as ti s'do ishe i/e marre me dal me u perzhit ne dill per me pa kuajt q1 vrapojne... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Qerratai

Primus registratum

Ke te drejte. Packa se cdo here qe kam mundesi shkoj te shoh Palio di Siena ne pike te gushtit ( ose shtator ).

Ti ke zgjedhur c'te besh me zjarrin.

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> Po ta kisha me pasion, pse jo.

Per ty ka qene fundjave shume e zene.
</font>

bebi

Primus registratum

drejt tonce, por nganjehere dhe ngaterrohem... /pf/images/graemlins/laugh.gif

drejt satin, its been so for a long time.

hey guys, i think i didnt explain myself : ju nuk e keni idene si behet, pothujse cdo njeri qe jeton ne kete qytet del ne ******* Cup, me fustane me kapela elegante dhe cunat me smoking ne pike te diellit nen nje temperature te tmerrshme. vajzat perfundojne e heqin kepucet me taka, dhe qajne themrat e gjakosura, cunave i shef floket kacurrel nga kostumet...
une vdes per kuaj, deri para dy viteve kam kalu kohe cdo jave ne pony range, i kam fotografuar, ushqyer, kaleruar, etj por ju nuk e keni provu diellin e australise... kto qe kane lind ketu dhe s'e durojne dot... por kjo puna e cup eshte si routine per ta...
une e festova ne darke, kur ra dielli... ku nuk rri ngjit me te tjere mes asaj vape te tmerrshme... dhe nuk te vrasin kepucet dhe kapela nuk te ben aspak vape /pf/images/graemlins/grin.gif dhe kur mund te pish ndoj got' /pf/images/graemlins/laugh.gif

pranvera rrugicave ne evrope eshte shume e gezueshme /pf/images/graemlins/smile.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> Nice picture Blue.

Ndoshta se ne Evrope dimri eshte ca i eger.

Kur ishit te vegjel, mezi prisnit pranveren per te hequr palltot.
</font>

Qerratai

Primus registratum

Drejt. Pranvera, ketu ku jetoj une te pakten, eshte e mrekullueshme. Me gjalleron nga ana shpirterore dhe fizike...

Imagjino ca duhet te thone ata finlandezet qe pasi bejne sauna, kridhen lakuriq ne debore /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sdq e kuptoj cfare do te thuash /pf/images/graemlins/smile.gif

Vendi me i bukur ne bote eshte Italia.

bebi

Primus registratum

Drejt Satin... une e hiqja e para rruges per ne shkolle, se per nga shpija s'ma mbante /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

tonce asht krejt ndryshe puna e te ftohtit. une kur kam jetu ne austri, kam kalu dimrin me t-shirt dhe ndojher e hidhja pallton kraheve. jam la ne liqen ne pike te dimrit kur bora ishte gjys metri (budallallek shoqeror ky, po nejse /pf/images/graemlins/laugh.gif ) i ftohti durohet, i nxehti jo, t'pakten un.

hmmm, ne disa pikepamje po, tonce.

ti ke qene te pakten njehere ne cortina d'ampezzo.

Qerratai

Primus registratum

Mai a Cortina. Una settimana a Sestrière, due all'Abetone. Nuk me pelqen as mali, as debora, edhe pse te besh ski eshte shume lezetshem... Nje vile tipike me oxhak, zjarrin bubulak, polenta, alkool dhe kitarre, kjo me ka shtyre te shkoj 3 here maleve si Velo partizani /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ke te drejte, te ftohtit ke c'ti besh... por mua personalisht, koha e ftohte apo me shi, apo me debore, me plogeshton komplet.

Ti nuk je person lunatik.

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> Nope /pf/images/graemlins/laugh.gif, just for a few minutes.

Ti nuk ke shume paragjykime per menyrat e veshjeve.
</font>

bebi

Primus registratum

as long as asht paster and smells delicious, and e hekurosur too nope. aaaaaaaaaand no sajime pls, as thjesht as possible.

por kuptohet qe menyra e te veshurit me thote dicka.. ashtu sic e folura, floket, dhembet, thonjte etc /pf/images/graemlins/laugh.gif

booo, paskam paragjykime me duket