Drejt apo Gabim

alinos

Forumium maestatis
Re: Drejt, gabim, ndoshta...

ndoshta. Kam filluar ta ve ne dyshim ekzistencen e te vertetes objektive, jo se nuk ekziston, por sepse nuk aplikohet dhe njihet si e tille.

relativizmi te can menderen.

Qerratai

Primus registratum

Drejt. Relativitet hesapi.

Buzeqeshja eshte nje dhurate shume e madhe... por shpesh here e nenfleftesuar.

alinos

Forumium maestatis

gabim. Eshte vetem nje element komercial.

lodhesh me shume duke mos bere asgje.

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> Relativizmi eshte shpesh hipokrizi, i perdorur si i tille nga njerezit.

Drejt, me lodh gjendja e te mosberit asgje.

Edhe puna ka kufijte e vet. </font>

bebi

Primus registratum

gabim, varet nga kush asht buzeqeshja.

sa here qe je ne trafik enderron ... qe do te jepet mundesia ndonje dite te besh ndryshime rregullash trafiku /pf/images/graemlins/laugh.gif e t'i evitosh acarim nervash 10000000000000000 njerezve

alinos

Forumium maestatis

SB: Amen! Kur nuk merr me kenaqesi, kthehet ne detyrim.

Diamant i Cmendur: as e marr mundimin. Mjafton te gjej nje rruge shkurt per vete. Nese ata miliona rrine te presin, eshte problemi i tyre!!!

Jeta merr fund kur nuk ndjek me endrrat e tua!

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> Jeta merr fund kur nuk ke me endrra.

S'kam mendime te tilla ne trafik.

Shpeshhere s'e kupton ne je ti qe ndjek endrrat apo endrrat ty.
</font>

bebi

Primus registratum

ndoshta, se kam ba prov' mos me i ndjek.

alinos, pse kaq altruiste me mendon mu? /pf/images/graemlins/lol.gif un' kam hallin tem moj goc /pf/images/graemlins/laugh.gif se jetoj ne qytet yyyyyyyyy /pf/images/graemlins/laugh.gif ishte me sarkazem nervi i te tjerve,po nejse, mir' q1 merrem per altruiste e madhe /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe pse s'do t'ishte keq q1 me i rruge e dy pune me u gzu un' edhe poplli... se u aja me gjoba shpejtsije /pf/images/graemlins/cry.gif

ti je person "pesante".

eniad

Forumium maestatis

<font color="black">Hmmm, s'e besoj, thjesht, s'ka blere ndonjehere dorashka (that's why I like her).

Jo cdo gjeje mund t'i gjehet nje arsye.

</font>

bebi

Primus registratum

drejt, cdo gja MBInjerezore dhe cdo gja qe nuk shihet e preket. per te tjerat ka gjithmone arsye.

ti e di se nje objekt per vizatim ne mes te salles, shihet nga kende te ndryshme (dhe te njejte) ne menyra te ndryshme (perfshi permasat, ngjyrat, format)... gjithsesi vetem gjeniu gets it right (?)

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> Were it so, we'd all be geniuses. Derisa shume kendveshtrime ekzistojne, atehere jane edhe te drejta respektivisht ne lidhje me objektin.

Shpeshhere s'e kupton pse duhet t'i besh gjerat drejt.
</font>

bebi

Primus registratum

gabim, kur s'kuptoj dicka ndalem, dhe s'veproj pa e zgjidh.

ma siper: gabim. only one gets it right. ne te kundert kam frike se nuk e ke lexu me vemendje ate ma siper, perfshi brenda kllapave.

ti e din se ca asht " an ellipse". ok, le te themi se dikush e mban ne dore. e ke parasysh se ca shef ti, po t'a kete ne "eye height" /pf/images/graemlins/smile.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> Drejt e di c'eshte elipsi, por nuk e besoj se te jap dot nje pergjigje per pjesen tjeter.

Per pohimin me siper, e pashe ne nje kend te ndryshem nga i yti, pasi ne ate fushe s'jap dot mendime; jam amatore. /pf/images/graemlins/shrug.gif

Ti i do te gjitha ngjyrat. </font>

bebi

Primus registratum

drejt, te buta edhe te forta.

te pelqejne edhe ty, edhe pse ndodh t'i ngatrrosh emrin /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/tipsy.gif

ps: sa per ellipse, ndrroji pocizionin dhe do mundesh te me japesh pergjigje /pf/images/graemlins/tonguee.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> Drejt, me pelqejne.

Ti i ke qejf kontrastet e forta.
</font>

bebi

Primus registratum

gabim, perkundrazi. ke ate ide se nuk njeh "doren" teme.
kam pershtypjen se po te shifsh mir', ven re se m'pelqejne "kendet" dhe "detajet".

kur shef vecse me sy, humb detajet e "vogla".

antip

Primus registratum

S'na le 1her me thon gabim... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Seksi i tepert te len me pasoja /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

....Shume drejte... ti me dukesh shume normal mua ...dhe marshalla /pf/images/graemlins/laugh.gif

sy per sy e dhemb per dhemb /pf/images/graemlins/laugh.gif