Drejt apo Gabim

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Drejt, gabim, ndoshta...

Gabim. Në Vorë është e djathta /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Juve jeni të majtë /pf/images/graemlins/tonguee.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

drejte... jam dhe mengjarashe biles /pf/images/graemlins/grin.gif

ti je i djathte dhe me duket se je pak me nerva...

Qerratai

Primus registratum

Flm per respektin e shprehur me ane te "plurale maiestatis" Kondre. Po moj shoqe, te majte jemi /pf/images/graemlins/lol.gif

Ti do qash kur te shpallet humbja e PëDësë /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Gabim, ka që i pëlqejnë dackat.

Ti mendon shumë lart për veten /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Drejt.

Duhet me i fut n'rrug t'drejt ose me i çu ke Mali me Gropa /pf/images/graemlins/laugh.gif

pppppaa

Primus registratum

Me mua e kishe ti shoqe?? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ti je zgjuar me humor te mire sot...

pinkparadise

Forumium maestatis

Kondra, se diiiiiiiiii...ose ke kodra pas bregut /pf/images/graemlins/laugh.gif

Poster, une kur te shof ty ne mjes , detyrimishtjam ne humor te mire /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lub, Gabim, fiton me kopili /pf/images/graemlins/laugh.gif

ju do me thoni kush fitoi per bashkin e Tirones tone /pf/images/graemlins/laugh.gif se se di akoma

pppppaa

Primus registratum

Poster, me rreth 55% te votave... Kondre ka rreth 45% /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ti gezohesh per kete.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

..gabim, un jam tu u hedh pupthi nga kenaqesia e tejkaluar, biles prit...po iki ti fus ii te puthme shefit nga ekstaza /pf/images/graemlins/laugh.gif

ti dukesh puntor i dalluar /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> Po ty mi, t'kon ngarku me perzgjedh robt qe do vihen ke tabela nerit eeeee? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Gjessssss /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Ti s'e ke care fare koken per zgjedhjet ne Shqiperi /pf/images/graemlins/laugh.gif
</font>

pppppaa

Primus registratum

Te henave jam me i miri.... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ti ke nejt gjithe naten jashte dje se kishe pune..

pinkparadise

Forumium maestatis

SB, qe ta filloj diten mire duhet me te /pf/images/graemlins/smash.gif ...tani qe kjo u be /pf/images/graemlins/laugh.gif ...te them Gabim, plako, shqiptaret knej, zihen mes tyre edhe kur shofin ne TV zgjedhjet ne Shqiperi /pf/images/graemlins/laugh.gif keshtu qe desha sdesha une /pf/images/graemlins/laugh.gif dje i ndoqa /pf/images/graemlins/laugh.gif

P, gabim, jena rob te mbledh ne /pf/images/graemlins/laugh.gif ... home sweet home...

ti je duke rimendu per te rifilluar shkollen...

ados

Primus registratum

real weekend..
satelite, zgjedhjet online, grosh me ullinj dhe presh..
cte reja kemi sot..do kemi nje shqiperi pink-kuqe apo blue , sa per mu te dyja ngjyrat jane eksituese /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/lol.gif E pse kaq e llunshme surrati tat sot? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Drejt, po e mendoj seriozisht (megjithate, jam ne faze planesh /pf/images/graemlins/laugh.gif )

A- Sa do doja qe pyetja te shtrohej ndryshe!

Ti je ca si e lodhme sot /pf/images/graemlins/laugh.gif.

pinkparadise

Forumium maestatis

SB, gabim mi gru /pf/images/graemlins/laugh.gif , jam ne versjon serjoziteti...cudi ne fakt ...edhe vet po me frikson ...kushedi ca ondrrash beterr do kem pa naten, edhe sot ne mjes subkoshenca ime i ka cfarrosur nga memorja qe mos kisha pasoja traumatike /pf/images/graemlins/laugh.gif por gjithsesi ka vene ne levizje mekanizmin e serjozitetit, qe finte gjum ne brendesim time /pf/images/graemlins/laugh.gif

A-sdi gjo vallaj, edhe un ate po i pys, por spo me trego njeri /pf/images/graemlins/laugh.gif

Putain, e hena eshte gjithmon un jour de merde /pf/images/graemlins/laugh.gif