Drejt apo Gabim

Erind

Forumium maestatis
Re: Drejt, gabim, ndoshta...

drejt, por jam ne krye te detyres /pf/images/graemlins/laugh.gif

kafen do ta pije tek mumja me kete dite (ose tek taivani me krye bashkiakun)

^^MIA^^

Forumium maestatis

Mumja jashte drejt /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ti mke pare mua duke pire kafe te mumja /pf/images/graemlins/tonguee.gif

mozaiku

Primus registratum

Jo pra mooooo, ishte internacionali apo nderkombetari , se s'e mbaj mend mire.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ti do ikesh andej vitin tjeter me tere mend.

^^MIA^^

Forumium maestatis

jo mi se sme ke pare te rren mendja /pf/images/graemlins/laugh.gif, kam vite qe nuk ulem aty /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ti me zor po prisje te me takoje mua /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

M'kishte ngel ne mendje ai tregimi jot me ate prof. simpatik... troc desha me te taku per interes... /pf/images/graemlins/laugh.gif

E hudhe letren mrena ne kuti me doren e majte apo me te djathten Lipso?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Une jam mengjarashe dhe me zor e hodha voten /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ti me qelpsine do me takosh se sben mua kur te vish /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Po me premtove qe s'do me cosh ne klub familjar ( aty ku gjen edhe karroca kalamojsh tre mujsh /pf/images/graemlins/laugh.gif) , po noj vend keshtu si di ti moooo...

E sigurte qe do jesh atje ti kur te vij une miiiiii...

^^MIA^^

Forumium maestatis

Ta premtoj qe do shkojme ne vende qe ja vlen e sdo pendohesh /pf/images/graemlins/wink.gif.

Kur do vish ti mi...prit se ke pashket mendoje iher.

mozaiku

Primus registratum

Per pashke du me ik anej nga nahija tjeter.... nejse s'i dihet... ti vrej e ve noj karton siper noj tavoline me te shkrujtme (Mozi & Lipsi).. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Lipso, dukem cik si pa kref te ky avatari, po prape , ty s'do te te vije zor te marresh per dore nje 30-vjecare...:D

P.S:Noto ka bo faj mrome te tema urimeve ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Ca ka bere noto mi,mka marr dhe malli per dreqin spo e gjej gjekundi,ja te shof iher cka katranos /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe une qe e pres te erosi me mkomentu breket qe kam vesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Zor ?? na mi ti ,kam pershtypjen qe je shume hot si une /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Ehhhh pune brekesh ishte dhe aty ne fakt, se ai vetem ketyne argumentave i gjemo... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po ti c'ne ne shtepi sot mi, ke me bo detyra keshtu?! /pf/images/graemlins/laugh.gif Apo t'kane lone prape tenxheren dhe patellxhonat qe me i bo bashke... /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

i kan vene ban mi??? mos mbej merak se vec ai mpelqe mua me fol /pf/images/graemlins/frown.gif
une ne shpi mi se po marr veten nga votimi qe bera /pf/images/graemlins/laugh.gif ,isha dje gjithe diten rrubu zhdrupu /pf/images/graemlins/laugh.gif

ca bere dje ,mtrego i cik.

mozaiku

Primus registratum

U ziva cik me njonin... /pf/images/graemlins/laugh.gif thojne qe nojhere duhet... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Jo mi s'i kane bere gje dreqit jo... /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

edhe ti si une rrubu zhdrupu ?? /pf/images/graemlins/laugh.gif duhet mi keq fare biles se coc te hipin ca energji pozitive me pas se mban dot veten nbote /pf/images/graemlins/tonguee.gif

mthuaj cik kur ke ndermend me ardh pa te ardh une aty te te kap prej flokesh e te te sjell ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

... te grepi do vije krrapi... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Masi ti kapim peshqit, do i gatush ti ama, se une s'kap furnele me dore /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

po mi edhe pse mua me pelqen ashtu i gjalle,energjik plot zhdervjelltesi /pf/images/graemlins/laugh.gif mos mthuj qe ty ste pelqen kshu /pf/images/graemlins/tonguee.gif

mozaiku

Primus registratum

Lipso, a do hame dreke ate dite neve , apo do na lesh me ngordh tu majte neper dure ngjala ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Do hame mi po jo ato qe do kapim se sjena msu te hame gjera aq te fresketa direkte /pf/images/graemlins/laugh.gif