Drejt apo Gabim

S

Scorpion

Guest
Re: Drejt, gabim, ndoshta...

Drejt. Nuk e pi.

Ulesh ne lokal dhe paguan gjithmone ti. Ti pi kafe e te tjeret Martini etj... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Qerratai

Primus registratum

Pelqimi i ngjyrave tregon nje mospelqim per te bardhen dhe te zezen ( sepse keto nuk jane ngjyra /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Te pelqen kur te thithin buzet, jam i sigurt /pf/images/graemlins/grin.gif

S

Scorpion

Guest

Ndoshta, edhe ndodh dhe kjo, sikurse e zeza jashtme, ka nje shumellojshmeri ngjyrash brenda /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ti ke ke ngelur te pakten njehere ne provimet ne shkolle.

Qerratai

Primus registratum

Gabim, pi aq saç kam qejf /pf/images/graemlins/smile.gif

Ti i ke breket e zeza tani.

pinkparadise

Forumium maestatis

Gabim...

bonzhur /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: EBM, je bo per mall...SB po cfryn ke une gjith nervat e mungeses tende /pf/images/graemlins/laugh.gif

ti je shume harraq/e

S

Scorpion

Guest

Drejt, kam 100 pune ne mendje. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ti vdes per te pire pije alkoolike ne mbremje /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

...per te vdek jo /pf/images/graemlins/laugh.gif por Drejt qe qefi ma ka /pf/images/graemlins/laugh.gif

alkoliket anonim pranojne akoma pjesmarres /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Drejt po them, nuk e kapiskova fort mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ti i ben me pertese punet e shtepise /pf/images/graemlins/tonguee.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

Gabim, si bej fare /pf/images/graemlins/laugh.gif

ti do propozohesh vullnetar per te mi bere /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Ndoshta, vallaj ti goce, duhet dhe noi shperblim se gjithe ajo lodhje e pune, me pastru, e me shkund shtepine tate /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Gabeli, sa hap PC, ikonen e pare qe shef, eshte Recycler Bin /pf/images/graemlins/tonguee.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

Ndoshat, sjam gabele /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe nuk i frekuentoj /pf/images/graemlins/laugh.gif keshtu qe nuk e di...pyt naj tjeter si Posterin/Shiron/shembullorin/Dahlian/Lipsin/Arcon/kondren/Lymin/toi meme /pf/images/graemlins/laugh.gif etc...zgjidh e merr /pf/images/graemlins/laugh.gif

ti do me thush, ca shperblimi do per punet (mos harro qe e kam te vogel shpin eee /pf/images/graemlins/laugh.gif )

S

Scorpion

Guest

Drejt, do ta them /pf/images/graemlins/laugh.gif Pastaj te them shperblim ne natyre bie per ters, shperblim financiar prape o e rond /pf/images/graemlins/tonguee.gif Keshtu po mendohem njehere dhe po ti paraqes kushtet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ti do me thush, se kam me te la dhe intimot po deshe shperblim /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/laugh.gif do me me la edhe intimot ttttttiiiiiiii /pf/images/graemlins/smash.gif u bone ti eeeee /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

supozoj se po ti dhash me i la /pf/images/graemlins/laugh.gif nuk do i fusesh ne lavatrice por do i lash me dore si njehere e nje kohe /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Drejt, me doreza /pf/images/graemlins/lol.gif e me garze, nape ne fytyre e syze saldimi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ti e ke oreksin marshallah kohet e fundit /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

Ndoshta, varet per oreksin qe po flet /pf/images/graemlins/laugh.gif se ka oreks e oreks...

nga pergjigja qe me dhe me siper, po i bej pytjen vetes : ca lesh femrash paske frekuentuar me pare /pf/images/graemlins/laugh.gif ...nejseeeeeee..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ti me je bo marshalla kohet e fundit /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Drejt, e kam mbajt veten, e trajtu mire, ha pi rri, rri ha pi dhe ndonjehere ndonje pune ekstra. /pf/images/graemlins/laugh.gif

sa pergjigjen qe me dhe per pyetjen qe te dhashe me siper, po te them se kam frekuentu lloj lloj, edhe zoti na ka rujt /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ti do marresh pushimin e drekes tani ose do drekosh /pf/images/graemlins/laugh.gif