Drejt apo Gabim

eniad

Forumium maestatis
Re: Drejt, gabim, ndoshta...

<font color="black"> Ca t'i boj un qe ti pyt kur ka maru orari i pritjes me popllin /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Prap nuk t'kapish un ty mo siper /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif .

Ke fillu me u koklavit ene ti /pf/images/graemlins/laugh.gif. </font>

^^MIA^^

Forumium maestatis

Une dje u fala iher nkishe,me eci mire,sot do kaloj prap mvone ,menja me shkon po duhet me prit te vi prifti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ti je ndjeksja me e rregullt e ketyre gjerave /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

Io j'adore kolovarset /pf/images/graemlins/laugh.gif
mi piacce propio beaucoup /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lipso, Amen plako /pf/images/graemlins/laugh.gif ...jo jo i ndjek nojhere sipas motit sot dhe kohes per neser /pf/images/graemlins/laugh.gif

ti je qamet kurjoze te shofesh ekranin e kolegeve te tjere...me mor vesh ca pislliqesh bojne, e sa perversa jane /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/lol.gif E sigurt qe thashe kolovitje une mi, se kom fillu mos me i besu mo as vetes /pf/images/graemlins/lol.gif .

Jo mi shoqe, me mjafton ekrani im /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif .

Ti ke inat te te prekin te tjeret kompjuterin.

pinkparadise

Forumium maestatis

Varet, kur nuk kam naj gjo per te fshehur..nuk me bezdis /pf/images/graemlins/laugh.gif kur kam ca kufoma per te varrosur...e kam vdekje /pf/images/graemlins/laugh.gif

e pra...e shef ti se kisha vene re une...qe ti the gje tjeter, e un mora vesh gje tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif subkoshenca... /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

ej, subkoshenca te ben, te besh, gjera qe as nuk i kupton dot vete....(si me siper mnjf /pf/images/graemlins/laugh.gif ) gjo e keqe...

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> S'di gjo /pf/images/graemlins/laugh.gif.

E ku i gjete kufomat ti mi; cop kalamoni tjetra, kom kufoma thot /pf/images/graemlins/laugh.gif.
</font>

pinkparadise

Forumium maestatis

...aaahhh, medet, kalamojt e sotem, sjane ata qe kane qene dikur /pf/images/graemlins/laugh.gif (deja vu kjo shprehja..kush e di kush ma ka thone /pf/images/graemlins/laugh.gif ).... villon kriminaliteti qe ne martenitet miiii shoqeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif ....edhe pastaj 18vjetet i feston ne qeli me 1yll /pf/images/graemlins/laugh.gif tu bo fest me uj e me oriz /pf/images/graemlins/laugh.gif

putain, ej, me ka marr malli per hashure....se di pse mu kujtu tani /pf/images/graemlins/pickellonja.gif ...kur do me besh ti??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> Gabim. nuk osht hidh e prit grure ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Pse mi cer bone n'maternitet ti, sherr me mamine e? /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ti nuk e ben dot vete hashuren /pf/images/graemlins/laugh.gif.

PS. Si ishte ajo puna e ndikimit te eres se veriut qe fryn nga jugu? /pf/images/graemlins/lol.gif
</font>

pinkparadise

Forumium maestatis

Jo, un nuk bej, dhe rrefuzoj te bej vete ashure, /pf/images/graemlins/laugh.gif
...e pse bo kshu ti...per i ashure ..miell me sheqer..imagjino me te kerku me shume /pf/images/graemlins/laugh.gif ...

ti e pi cigaren gjithmon e shoqeruar ... (un kam i kolege ktu...qe me shef nga cepi kompjuterit vet, ke cepi kompjuterit tim, edhe ma bo me sy :kur do ikim te ashtu ne te dyja?! /pf/images/graemlins/laugh.gif )
hajt po e kall 1 per shnetin tat /pf/images/graemlins/laugh.gif gzuar e per te mira e gezime /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> Yllo, je e sigurt qe s'e ke fjalen per muhalebine ti? /pf/images/graemlins/lol.gif

Une e pij cigaren edhe vetem edhe me shoqeri, si te jete /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Ti e pi nje pakete ne dite.
</font>

pinkparadise

Forumium maestatis

Gabim, me eren edhe kjo, kur eshte e ftohte po, por normalisht ne kohe pak a shume te suportushme 1 ne 2 dite /pf/images/graemlins/laugh.gif

cmimi i cigareve andej eshte gati fal fare ...(knej 5euros...info qe ta dish ca te me sjellesh kur te vish /pf/images/graemlins/laugh.gif )

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> Po mi shoqe po, po ene niveli i jeteses fal fare osht /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Shume ankohesh ti goce /pf/images/graemlins/laugh.gif. (pse s'vjeni knej ka patria tina eeeee? /pf/images/graemlins/laugh.gif) </font>

pinkparadise

Forumium maestatis

...smle mami /pf/images/graemlins/laugh.gif ...qafsha t gjith, m ka thon, do t boj lanet me t pa ne shqiperi /pf/images/graemlins/laugh.gif

un patria-n time e kam gravé dans le dos /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> Leji mi numrat ti, jo po t'qis ene shomin me tha lotet se na mallengjeve /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Mos rrej kot, ty mami t'le, po ti s;do vet /pf/images/graemlins/laugh.gif. </font>

pinkparadise

Forumium maestatis

...me kerkon interpoli albanez /pf/images/graemlins/laugh.gif ...jam wanted per vjedhje mistrash ne peze /pf/images/graemlins/laugh.gif

ti me beson nese te them qe se kam iden ku i bi peza /pf/images/graemlins/lol.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> Si s't'besoj mi /pf/images/graemlins/laugh.gif. Un i besoj t'gjitha qe m'thu ti /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Ti s'm'beso muve tashi /pf/images/graemlins/lol.gif . </font>

pinkparadise

Forumium maestatis

per te besu, nuk te besova...

...jo n fakt edhe i here qe e kisha me vertet une...sme beson ti...skam qen nojhere ne peze... /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

ne jemi popull qamet simpatik /pf/images/graemlins/laugh.gif

KoDoShi

Primus registratum

S'e di ndoshta, si kom pa gjith me kaq imtesi sac i ke par ti /pf/images/graemlins/laugh.gif!

Ti je si puna asaj bletes qe vardiset lule me lule dhe ja merr shpirtin /pf/images/graemlins/laugh.gif atyre...

S

Scorpion

Guest

Gabim. Di me shume e me mire se ç'mendon ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ty te dhuruan trendafila dje... /pf/images/graemlins/tongue.gif