Drejt apo Gabim

Legjionixx

Forumium maestatis
Re: Drejt, gabim, ndoshta...

Gabim
jo mi, '' jom muslimon fundamentalist, i betuar ne qytetin tim ka 35 xhami''

u pelqen ngjyra pink ??
-------------------------------

pppppaa

Primus registratum

E keni vene re qe keni ngaterruar teme... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
(e mos gjuni se ika,ika vazhdoni ju... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif )

pinkparadise

Forumium maestatis

jo jo...un u thava fare ti thu fresket /pf/images/graemlins/laugh.gif

gjesi.. per ty siper /pf/images/graemlins/kiss.gif ...edhe per ate qe do vij me poshte /pf/images/graemlins/kiss.gif

ti streson shume kur pret dike me pa durim...

Daniel H

Primus registratum

Mqse une qe isha siper jam dhe poshte po te kthej borxhin dyfish /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

E vertete Pink, fjala padurim qe i ke shtuar nga pas deshmon dhe per rendesine e personit qe eshte objekt i pritjes /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ju keni inat te filozofoni qe me nate. /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

Gabim, kam aq qef, saqe mjes drek dark, nuk lodhem /pf/images/graemlins/laugh.gif

ke fillu me m'analizu fjalet e shof /pf/images/graemlins/laugh.gif

ej, o trendy, /pf/images/graemlins/laugh.gif hajt pim i kafe se se kam pi hala une....

Daniel H

Primus registratum

Ndoshta, por sapo e mbarova nje legen me kafe tani /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ti e pi me filxhan caji kafen.

pinkparadise

Forumium maestatis

Gabim, edhe une me legen /pf/images/graemlins/laugh.gif filxhni normal nuk me mjafton /pf/images/graemlins/laugh.gif

mos ma kthe, se me kthehet burri /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smash.gif mizerje /pf/images/graemlins/laugh.gif

ti ke ftoht aty ke zyra (me xhaket e pallto veshur je ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif )

ujku81

Primus registratum

vallahi jam tuj merdhif (s'ka as nje emoticon per ftohtin ktu) /pf/images/graemlins/mad.gif /pf/images/graemlins/mad.gif

Ti je e nxehte sonte /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

un kam afer ate kutin telekomanduse te ajrit te kondicjonuar, kur se kan keta menjen e coj 28 grade, sa iki un ne banjo, keta e ulin ke 22-23 /pf/images/graemlins/laugh.gif

...drejte...dhe jo vetem sonte /pf/images/graemlins/laugh.gif ....

ti e paske leshu veten fare mesa shof une... /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> Mos ia fut kot tashi qy m'pik t'mjesit /pf/images/graemlins/laugh.gif.

M'bon veshet mu, apo m'kishte vjedh njoni i t'puthme icik mo siper /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Shiaooooooo /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sot keni nje mal me pune.
</font>

ujku81

Primus registratum

Sot e gjithe muajin /pf/images/graemlins/frown.gif

Ti do shkosh ne shkolle sot

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> Ndoshta, po me duhet nje parapergatitje e fuqishme psikologjike njehere.

Zgjedhjet (ne pergjithesi) jane gjithnje te veshtira.
</font>

pinkparadise

Forumium maestatis

gabim, u anullua plani.. /pf/images/graemlins/frown.gif

SB, gabim, vetem dje e kisha /pf/images/graemlins/laugh.gif sot jam per jete note me ty tani ne forum /pf/images/graemlins/laugh.gif
SB, sigurisht....drejte, ca zgjidhje jan vendimtare per te ardhmen..stress plako...

ti je tip qe kur nuk je dakort me dicka do te impozosh mendimin tend

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> Nuk eshte tamam imponim. Derisa nuk bie dakord, domethene qe argumentet e mia ende qendrojne.

Bindjet jane te ndryshueshme.
</font>

pinkparadise

Forumium maestatis

Drejt, ktu eshte nje shprehje qe thote : Il y a que les cons qui ne changent pas d'avis. (vetem trapat/budallenjte nuk ndryshojne mendje...)

kur ndryshon shpesh here mendje apo opinion, mund te quhesh instable...

ps: you still nuk vuoi ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="black">Ndoshta po, ndoshta je ende ne kerkim te bindjeve/opinioneve qe bejne per ty.

Aj non dua akoma /pf/images/graemlins/laugh.gif

Te paqendrueshem quhen ata qe shkojne nga fryn era.
</font>

pinkparadise

Forumium maestatis

Gabim, ata i quaj servila /pf/images/graemlins/laugh.gif ...
jo me "te paqendrushem" quaj ata te cilet ndryshojne mendije sa here qe dikush i paraqit disa argumenta (+/- bindese) dhe qe fillojne te binden cdo here qe bashkiseduesi ne fjale ka te drejte.

te nderrosh opinion (dmth cdo here te mendosh dicka tjeter) shpesh mund te quhet munges personaliteti

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> Cdo gje eshte relative, e thashe edhe me siper. Nese opinionin e nderron se je ne kerkim te dickaje me bindese eshte gje tjeter dhe ta nderrosh sepse keshtu duan te tjeret tregon mungese personaliteti.

Ka ca parime qe nuk ndryshojne kurre.
</font>