Drejt apo Gabim

pinkparadise

Forumium maestatis
Re: Drejt, gabim, ndoshta...

SB, vallaj i cik po /pf/images/graemlins/laugh.gif ...

A- nje dopjo??..mon me ofendo... dopjo qe me mjes /pf/images/graemlins/laugh.gif

ti ke provuar deja caj me arome vanilje

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> S'para e kam qejf cajin.

Ty s'po te punohet fare sot.
</font>

pinkparadise

Forumium maestatis

putain, kam edhe 1 ore per te dorzuar kete qe po bej /pf/images/graemlins/laugh.gif

pse me merr me muhabet ti mua /pf/images/graemlins/smash.gif apo do qe te me pushojne /pf/images/graemlins/smash.gif

po ti se di, po une te vij me valixhe ne shpi /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe te ngec ne dere /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> /pf/images/graemlins/lol.gif Ec miii, kush t'tha gjo ty /pf/images/graemlins/laugh.gif, po duhet me gjet deren iher /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Ty ta ka qejfi vet per muhabet /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/devil.gif .
</font>

Qerratai

Primus registratum

Nuk varet nga valixhet besoj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Fjala bluetooth te pelqen.

pinkparadise

Forumium maestatis

google earth mi /pf/images/graemlins/laugh.gif ku ka bo zoti gjo me te zgjut /pf/images/graemlins/laugh.gif

SB, gabim, un jam /pf/images/graemlins/angel.gif nga natyra ime personale, ne gjendje vetmia...por ne kontakt me element te tjere, bej reaksjon /pf/images/graemlins/laugh.gif

ty te pelqen stili i veshjes ushtarake...

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> /pf/images/graemlins/lol.gif Me shkrive me ate reaksionin /pf/images/graemlins/lol.gif , mizerje /pf/images/graemlins/laugh.gif. I shkreti reaksion thuuuaaaaaaaj kur vihet ne kontakt me ty /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Jo nuk me pelqen e as e kam inat. Thjesht eshte jashte shijes sime.

Ti ngordh per funde te shkurtra /pf/images/graemlins/laugh.gif.
</font>

pinkparadise

Forumium maestatis

Fjala, blutooth, as ftot e as ngroht..asnje lloj ndjenje te vecante.

/pf/images/graemlins/laugh.gif ku e di ti mi???....i kam pik te dobet /pf/images/graemlins/laugh.gif , sha ti boj qe o ftot, se edhe ne dimer fen do i luja /pf/images/graemlins/laugh.gif

po te me shofesh tani te veshur si ushtar do te beja frik /pf/images/graemlins/laugh.gif me siguri /pf/images/graemlins/laugh.gif

Erind

Forumium maestatis

me then drejten, kam arrit deri tek fustanella tradicionale /pf/images/graemlins/smile.gif

ti po i bie tavilones me gisht

VoGeLuShI

Primus registratum

gabim, gishtin e kam cuar me mision tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif

ka lezet nje pace kembe ne sabah /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> Drejt, u be shume kohe.

Po mi po, ke ai krah fli ti, une qe kom frik pri teje /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Ncuq Ers, e kam inat si gjest.

Arco, te keqen, as pasdite (jo me ne mengjes).
Veshja tregon pjese karakteri.

</font>

VoGeLuShI

Primus registratum

jo dhe aq

sipas teje kush nuk ka nje stil veshje s'ka karakter??? /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> Karakteri eshte pjese e njeriut, veshja thjesht tregon nje forme te tij.

Ti nuk je "i modes" ne veshje.
</font>

Qerratai

Primus registratum

Jo Arco, e kuptove gabim. Nje stil veshjeje percakton nje aspekt te karakterit, ne menyra te ndryshme ne varesi te veshjes. Sdq une nuk mendoj se veshja tregon ndonje ane te karakterit, nuk e konsideroj si dicka qe "shfaq" aspekte karakteriale.

Ti i pelqen shume temjanet /pf/images/graemlins/wub.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

nqse te jesh "i modes" do te thote te jesh viktime e modes ekstreme atehere ke te drejte

ti je manjake e pastertise fhe rregullit

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> Drejt, kur behet fjale per veten. Jam pak kaotike ne gjerat e zyres per shembull, po ndihem rehat ashtu /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Ty te pelqen ngjyra e smeraldit.
</font>

Qerratai

Primus registratum

Po Iola, per ato e kisha /pf/images/graemlins/smile.gif
Une zakonisht perdor ato me myshk te bardhe, jane relaksuese ne kulm, plus qe heqin eren e duhanit nga dhoma /pf/images/graemlins/laugh.gif

Smeraldi eshte guri i cmuar qe preferoj. Kam pare nje here nje smerald kolumbian qe me ka lene te mahnitur per shume kohe...

Ti ke pire me nargjile.

VoGeLuShI

Primus registratum

SB nuk eshte ngjyre qe me cmend por me pelqen

M sa te duash, po te kesh 100 arabe e libanese verdalle eshte mese normale /pf/images/graemlins/laugh.gif

shpesh te ze gjumi ne kinema

Qerratai

Primus registratum

Une di ti bie kitarres /pf/images/graemlins/smile.gif ( Le bionde trecce gl'occhi azzurri e poi, le tue calzette rosse... )

Ti me ke share mua.