Re: Drejt, gabim, ndoshta... skam asgje per dreke ndaj skam cte te them. Ti ke uri qe tani.
^^MIA^^ Forumium maestatis 31 Jan 2007 #5,961 Re: Drejt, gabim, ndoshta... skam asgje per dreke ndaj skam cte te them. Ti ke uri qe tani.
R random Primus registratum 31 Jan 2007 #5,962 Re: Drejt, gabim, ndoshta... gabim, por po ta them: patatine besoj.. juve keni iluzjone madheshtije
^^MIA^^ Forumium maestatis 31 Jan 2007 #5,963 Re: Drejt, gabim, ndoshta... Mbase dhe kam ku i dihet. Ty te drejtoi dikush te kjo teme.
R random Primus registratum 31 Jan 2007 #5,964 Re: Drejt, gabim, ndoshta... gabim, e nuhata vet. ju jeni zgjuar me fytyre nga muri sot.
P pinkparadise Forumium maestatis 31 Jan 2007 #5,965 Re: Drejt, gabim, ndoshta... Gabim, lips, sa hangra nje molle... AT- gabim, sjam edhe aq ambicjoze... ju keni me shume se 1 celular...
Re: Drejt, gabim, ndoshta... Gabim, lips, sa hangra nje molle... AT- gabim, sjam edhe aq ambicjoze... ju keni me shume se 1 celular...
A ana karenina Primus registratum 31 Jan 2007 #5,966 Re: Drejt, gabim, ndoshta... Drejt, perdor dhe ate fiksin si te ishte cel Ty te ka ardhur ne maje te hundes nga e perditshmja
Re: Drejt, gabim, ndoshta... Drejt, perdor dhe ate fiksin si te ishte cel Ty te ka ardhur ne maje te hundes nga e perditshmja
R random Primus registratum 31 Jan 2007 #5,967 Re: Drejt, gabim, ndoshta... gabim, e perditshmja m'duket shume interesante ti ke probleme me organizimin /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Drejt, gabim, ndoshta... gabim, e perditshmja m'duket shume interesante ti ke probleme me organizimin /pf/images/graemlins/laugh.gif
A ana karenina Primus registratum 31 Jan 2007 #5,968 Re: Drejt, gabim, ndoshta... Gabim, une s' kam organizim fare Ty s'te shqeteson kaosi im besoj /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Drejt, gabim, ndoshta... Gabim, une s' kam organizim fare Ty s'te shqeteson kaosi im besoj /pf/images/graemlins/laugh.gif
R random Primus registratum 31 Jan 2007 #5,969 Re: Drejt, gabim, ndoshta... drejt, me shqeteson vetem ti, jo kausi ju sapo hengret nje dreke te shpifur.
Re: Drejt, gabim, ndoshta... drejt, me shqeteson vetem ti, jo kausi ju sapo hengret nje dreke te shpifur.
zoulou ElB@S@N 31 Jan 2007 #5,970 Re: Drejt, gabim, ndoshta... gabim (ishte shume eshishme ) ti u zgjove me dhimje koke sot
R random Primus registratum 31 Jan 2007 #5,971 Re: Drejt, gabim, ndoshta... gabim, u zgjova shume mire ne fakt ti i ben petullat me uj
A ana karenina Primus registratum 31 Jan 2007 #5,972 Re: Drejt, gabim, ndoshta... pse vetem sot? ti nuk e identifikon dot veten me nje personazh te vetem
R random Primus registratum 31 Jan 2007 #5,973 Re: Drejt, gabim, ndoshta... as drejt as gabim, varet ty t'pelqen t'besh si detektiv policie
A ana karenina Primus registratum 31 Jan 2007 #5,974 Re: Drejt, gabim, ndoshta... Gabim, une jam! Ti je mashkull
A antip Primus registratum 31 Jan 2007 #5,975 Re: Drejt, gabim, ndoshta... ku t'shkoka mendja /pf/images/graemlins/laugh.gif ti rri shume kohe i/e mbyllur ne shtepi
Re: Drejt, gabim, ndoshta... ku t'shkoka mendja /pf/images/graemlins/laugh.gif ti rri shume kohe i/e mbyllur ne shtepi
zoulou ElB@S@N 31 Jan 2007 #5,976 Re: Drejt, gabim, ndoshta... gabim ti je femer /pf/images/graemlins/grin.gif
P pinkparadise Forumium maestatis 31 Jan 2007 #5,977 Re: Drejt, gabim, ndoshta... ndoshta....ke noj menyre qe ta provosh ... /pf/images/graemlins/laugh.gif kurjoziteti vrau macen ...apo jo...
Re: Drejt, gabim, ndoshta... ndoshta....ke noj menyre qe ta provosh ... /pf/images/graemlins/laugh.gif kurjoziteti vrau macen ...apo jo...
A ana karenina Primus registratum 31 Jan 2007 #5,978 Re: Drejt, gabim, ndoshta... Jo, macja nuk diti te menaxhoje situaten /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti e di c'do besh ne 10 vitet e ardhshme
Re: Drejt, gabim, ndoshta... Jo, macja nuk diti te menaxhoje situaten /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti e di c'do besh ne 10 vitet e ardhshme
R random Primus registratum 31 Jan 2007 #5,979 Re: Drejt, gabim, ndoshta... gabim di vetem c'do bej neser ngjyra juaj e preferuar eshte bluja (si trecereku i botes)
Re: Drejt, gabim, ndoshta... gabim di vetem c'do bej neser ngjyra juaj e preferuar eshte bluja (si trecereku i botes)
P pinkparadise Forumium maestatis 31 Jan 2007 #5,980 Re: Drejt, gabim, ndoshta... gabim...skam noj dhunti te vecante per te pare te ardhmen...shpresoj te jetoj hala... gja e pare qe ben ne mengjes eshte te shofesh telefonin dhe e-mailet.
Re: Drejt, gabim, ndoshta... gabim...skam noj dhunti te vecante per te pare te ardhmen...shpresoj te jetoj hala... gja e pare qe ben ne mengjes eshte te shofesh telefonin dhe e-mailet.