Drejt apo Gabim

eniad

Forumium maestatis
Re: Drejt, gabim, ndoshta...

<font color="black"> Jo, mendoj se jane njerezit po braktisin idealet duke kushtezuar rrymen.

Klasikja mbetet gjithnje e kohes.
</font>

Daniel H

Primus registratum

E vertete /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sec kam nje fiksim qe ti e ke vesh nje gje te kuqe sot. /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> Gabim /pf/images/graemlins/laugh.gif, vetem buzekuqi eshte i kuq (me tamam /pf/images/graemlins/laugh.gif). Pse ere, cdo dite toreadoren do luaj une? /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Ti nuk ke shume pune sot /pf/images/graemlins/laugh.gif.
</font>

pinkparadise

Forumium maestatis

Gabimmmmm

gjesi kalamoja /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

ti nuk me beson qe sot i kam corapet,bluzen,trikon, dhe lidheset e kepuceve roze /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> Gjes mistrecke /pf/images/graemlins/kiss.gif

Jo mi, te besoj qe c'ke me te. Eshte ky siper qe eshte ca mosbesues /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Ti je bere si beb sot /pf/images/graemlins/laugh.gif.
</font>

pinkparadise

Forumium maestatis

AAAAAARRRRRRRRRReeeee...... mjauuuuuuuuuuuu.... /pf/images/graemlins/laugh.gif Drejt /pf/images/graemlins/laugh.gif me mungon i fjongo ke koka /pf/images/graemlins/laugh.gif

ti mendon se bebat me cigare ne goj prishin reputacjonin e bebave te tjere te mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> Ncuq, mendoj se e vetmja gje qe vuan eshte shendeti dhe asgje tjeter.

Ti po mendon kohen e femijerise tani.
</font>

pinkparadise

Forumium maestatis

Gabim, po menodsha mbi shkrimin tend ke nje teme tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif

un te kam munguar keto 3-4 dite qe skam shkrujt ... (e di e di, do me konfirmosh /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif )

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> /pf/images/graemlins/lol.gif Ncuq /pf/images/graemlins/laugh.gif (nderkohe po me zgjatet hunda si e pinokut /pf/images/graemlins/laugh.gif)

Ti mendon se shkrimi im te tema tjeter eshte ca i ashper.
</font>

pinkparadise

Forumium maestatis

Gabim, absolutisht i drejt... skemi qene ndonjehere kaq te te njejtit mendimit sa ne ate shkrim ...

te rrime shtremet e te flasim drejte....gjithmone....

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> Edhe pse eshte relative, mjaft qe te jete pikenisja.

Te jesh realist s'do te thote te besh 'kukuvajken'
</font>

pinkparadise

Forumium maestatis

...hmmm...ca dmth te besh kukuvajken??? /pf/images/graemlins/pickellonja.gif
/pf/images/graemlins/confused.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> Do te thote qe te ndjellesh keq, te lajmerosh fatkeqesi.

Sot, budallenjte i dine te gjitha.
</font>

pinkparadise

Forumium maestatis

aha...oqejjjj...

Drejte, biles biles eshte ai qe di me mire gjithshka /pf/images/graemlins/laugh.gif

atje ke ty ka fillu bora (ke un sot ne mjes plot ...e urrej boren /pf/images/graemlins/smash.gif )

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> Gabim; ka kohe qe s'e kam pare Tiranen mbuluar me bore.

Bukuria mund te jete e shemtuar.
</font>

ados

Primus registratum

te rrime shtremet dhe te flasim drejt, te besh kukuvajken... Vras mendjen nese kane lidhje keto te dyja..Mund te them, vetem nese kukuvajka rri ne peme te shemtuar dhe te shtremet..atehere mund te flasim drejt per kukuvajken.. Nje pyetje ..eshte kukuvajka ajo qe ben kukukuku ne maj te pemes .. /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

o ados /pf/images/graemlins/laugh.gif mos na destabilizo mein liebe /pf/images/graemlins/laugh.gif kishim alamet shpejtesie konstante /pf/images/graemlins/laugh.gif

SB - shm e drejte...relative edhe bukuria si shume gjera te tjera...
(me kujtove nje mikun tim qe thoshte, non e bello quello che e bello, ma e bello quello che piacce)

ti je pak e acaruar tani...

ados

Primus registratum

ohh schatz ....long time no see...une destabilizues...oh cherry..ma no..une vetem love dergoj..:D

pinkparadise

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/laugh.gif me je bo si united colors of benetton /pf/images/graemlins/laugh.gif me fut 10 gjuhe ne nje fjali me 3 fjale /pf/images/graemlins/laugh.gif

ti po te ishe ketu do me pysje : pink ca ben ajo shishja e veres mbi tavolinen tende /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> Jo e acaruar, pak e indinjuar, por shume e ftohte. Me bezdis shume kjo menyre zvetenimi, eshte veteshkaterruese; ose e bejme veten shume me te mire sesa jemi, ose shume me te keqij sesa jemi. Jane te dyja sjellje te skajshme dhe skajet bashkohen (rezultati eshte po ai).

Jo Pink /pf/images/graemlins/laugh.gif, do te thoja te me mbushje nje gote (gjithnje nese eshte vere e mire).

Edhe ti je pak e bezdisur nga keto shkrime te herepashershme.
</font>