Drejt apo Gabim

pinkparadise

Forumium maestatis
Re: Drejt, gabim, ndoshta...

Drejt, si dje /pf/images/graemlins/laugh.gif

por ama edhe ti..te njejtin motivacjon paske /pf/images/graemlins/laugh.gif

hello /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> Helou mistrecke /pf/images/graemlins/kiss.gif .

Une kam bere ca pune deri tani. Nderkohe qe shkruaj ketu punoj /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Ty te pihet nje kafe tani /pf/images/graemlins/laugh.gif (se EBM-ja u trem /pf/images/graemlins/lol.gif )
</font>

pinkparadise

Forumium maestatis

Drejt, une jam duke e pire..kam i legen te modh para vetes /pf/images/graemlins/laugh.gif keshtu qe spunoj dot per momentin /pf/images/graemlins/laugh.gif

ti e frikson gjithmon EBM-n ton te brishte (qe me raft pika /pf/images/graemlins/laugh.gif )

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> S'di gjo Pinko /pf/images/graemlins/laugh.gif. Amon mi sa shpejt tremen kta t'sotmit /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Ty s'te pelqen Aznavour. </font>

eniad

Forumium maestatis

<font color="black">Se s;e mora vesh mire une, te pelqen apo jo? (m'duket s'e lexove mir ate qe kisha shkrujt mo siper /pf/images/graemlins/laugh.gif)

La Boheme eshte nje prej tyre. Me pelqen shume "Comme il disent"

Ti e njeh kete kenge.

</font>

Daniel H

Primus registratum

Ndoshta, por nuk e kam te fiksuar.

Ju ndiheni komod ne shoqerine e njera-tjetres.

P.S. Tempo scaduto, kafja u pi /pf/images/graemlins/shrug.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

SB, e korrigjova /pf/images/graemlins/laugh.gif kur skam koke kam kembe ...truni vize skam ci bej /pf/images/graemlins/laugh.gif
ej, jo nuk e njof ket kengen ....

EBM, shyqyr qe e pive pa mu, mizerje /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

ti di te lexosh filxhan /pf/images/graemlins/laugh.gif

Daniel H

Primus registratum

Gabim, s'pi kafe turke ndonjehere.

Ti ende s'ke votuar per Shqiperine. /pf/images/graemlins/mad.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

ej, Drejt, po ngaqe nuk i lexoj te gjitha temat...se kam iden per ca po flet ...

ti tani do me shpjegosh per ca bohet fjal, qe te votoj edhe una per albanian /pf/images/graemlins/laugh.gif

Daniel H

Primus registratum

E drejt, eshte nje site ku secili mund te votoj shtetin qe pelqen me shume dhe ate qe s'pelqen me shume. Serbet jane ne vend te pare, ndersa ne jemi te tretet nga fundi duke lene pas Francen tende dhe Armenine. Tani duhet votuar sa me shume qe te ndryshojne keto raporte.

Une gjykoj se ti e kuptove ceshtjen. /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

Drejt, e kuptova, votova dhe u rregjistrova ...si sdoli nanjoni me na mbrojt ke tema jone mer jahu...

ti mendon shyqyr qe vajte ti, me na ngrit lart nderin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Daniel H

Primus registratum

Gabim, une s'kam vajt gjekundi /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ti u kepute ne bxth me 1 vote qe i dhe. /pf/images/graemlins/tipsy.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/laugh.gif per i vot e fitoi sala mer dreq /pf/images/graemlins/laugh.gif 1 vote ben ndryshimin /pf/images/graemlins/laugh.gif po ku di gjo ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

ti je me mua jo me ariun /pf/images/graemlins/laugh.gif

Daniel H

Primus registratum

E drejt, per aq kohe sa nuk eshte ariu ne xhiro /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ti e di se ku ka shkuar ariu /pf/images/graemlins/laugh.gif.

pinkparadise

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/laugh.gif Drejte, si degjenerat qe me duket, do ket ik me naj arushe

ti ke nje ide tjeter me siguri /pf/images/graemlins/laugh.gif

Daniel H

Primus registratum

Ndoshta, por s'jam i sigurte. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ti e di qe ariu e ka orar pushimi tani 1:00 me 2:00. /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/laugh.gif gabim, se dija qe sindikata arinjeve i detyronte per te bere pushim ne dreke /pf/images/graemlins/laugh.gif

ti do kishe qef te kishe nje ari te vogel ne shpi per te lozur /pf/images/graemlins/laugh.gif

Daniel H

Primus registratum

Ndoshta, po te ishte per verteti. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ti do doje te ishe ne vend te atij ariut te vogel qe permende pak me siper /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

Gabim, /pf/images/graemlins/laugh.gif me pelqen me shume pantera nese do mund te zgjidhja....

AAAAGGGGRRRRR sta mban me tani /pf/images/graemlins/laugh.gif