Re: Drejt, gabim, ndoshta... Gabim ketej verdalle eshte Ti je i merzitur sot?
A ALTIN Primus registratum 16 Jan 2007 #4,861 Re: Drejt, gabim, ndoshta... Gabim ketej verdalle eshte Ti je i merzitur sot?
V VoGeLuShI Primus registratum 16 Jan 2007 #4,862 Re: Drejt, gabim, ndoshta... gabohesh, jam ne qejf /pf/images/graemlins/grin.gif i merzitur me duket se qenke ti /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
Re: Drejt, gabim, ndoshta... gabohesh, jam ne qejf /pf/images/graemlins/grin.gif i merzitur me duket se qenke ti /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
zoulou ElB@S@N 16 Jan 2007 #4,863 Re: Drejt, gabim, ndoshta... E drejte !!! /pf/images/graemlins/frown.gif Ti kalove nje dite te merzitshme pune /shkolle /pf/images/graemlins/frown.gif
Re: Drejt, gabim, ndoshta... E drejte !!! /pf/images/graemlins/frown.gif Ti kalove nje dite te merzitshme pune /shkolle /pf/images/graemlins/frown.gif
S Scorpion Guest 16 Jan 2007 #4,864 Re: Drejt, gabim, ndoshta... E drejte, perdite e njejta rutine... Ti ndjehesh pak si pa qejf sonte.
A aristokratja Forumium praecox 16 Jan 2007 #4,865 Re: Drejt, gabim, ndoshta... Drejt. Nje dite rompiscatole me mire. Ti do flesh vone sonte
I i_own_u Primus registratum 16 Jan 2007 #4,866 Re: Drejt, gabim, ndoshta... se di... varet nga ty /pf/images/graemlins/smile.gif ti gatuan vet
zoulou ElB@S@N 16 Jan 2007 #4,867 Re: Drejt, gabim, ndoshta... e drejte (s'kam akoma kuzhinjere)hi,hi neser ti do zgjohesh heret
dahlia Grupi i të çmëndurve! 16 Jan 2007 #4,868 Re: Drejt, gabim, ndoshta... fatkeqesisht shume e drejte... /pf/images/graemlins/frown.gif ti do me thuash "shko dhe fli" ... /pf/images/graemlins/grin.gif
Re: Drejt, gabim, ndoshta... fatkeqesisht shume e drejte... /pf/images/graemlins/frown.gif ti do me thuash "shko dhe fli" ... /pf/images/graemlins/grin.gif
I i_own_u Primus registratum 16 Jan 2007 #4,869 Re: Drejt, gabim, ndoshta... gabim... ti flen me kuklla
zoulou ElB@S@N 16 Jan 2007 #4,870 Re: Drejt, gabim, ndoshta... ha ,ha Gabim ti fle me çorape /pf/images/graemlins/smile.gif
S shpirto Primus registratum 16 Jan 2007 #4,871 Re: Drejt, gabim, ndoshta... Gabim ti je gjumash /pf/images/graemlins/tonguee.gif
^^MIA^^ Forumium maestatis 16 Jan 2007 #4,872 Re: Drejt, gabim, ndoshta... Gabim,sjam fare,jam perdite me 5-6 ore gjume. Ti do ikesh ne pune neser.
Re: Drejt, gabim, ndoshta... Gabim,sjam fare,jam perdite me 5-6 ore gjume. Ti do ikesh ne pune neser.
S shpirto Primus registratum 17 Jan 2007 #4,873 Re: Drejt, gabim, ndoshta... Drejt,por nga mbasditja /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti do zgjohesh heret neser
Re: Drejt, gabim, ndoshta... Drejt,por nga mbasditja /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti do zgjohesh heret neser
^^MIA^^ Forumium maestatis 17 Jan 2007 #4,874 Re: Drejt, gabim, ndoshta... Drejt,duhet te iki ne biblioteke. ti ke kohe pa vajtur ne nje biblioteke.
Re: Drejt, gabim, ndoshta... Drejt,duhet te iki ne biblioteke. ti ke kohe pa vajtur ne nje biblioteke.
S shpirto Primus registratum 17 Jan 2007 #4,875 Re: Drejt, gabim, ndoshta... Drejt,kam biles shume kohe pa shkuar sepse gati te gjitha cfar me duhen i gjej te google.de /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti besoj se je fotografe
Re: Drejt, gabim, ndoshta... Drejt,kam biles shume kohe pa shkuar sepse gati te gjitha cfar me duhen i gjej te google.de /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti besoj se je fotografe
^^MIA^^ Forumium maestatis 17 Jan 2007 #4,876 Re: Drejt, gabim, ndoshta... Jo por me pelqen shume fotografia dhe te bej foto. Ty te pelqen shume te besh pazar.
Re: Drejt, gabim, ndoshta... Jo por me pelqen shume fotografia dhe te bej foto. Ty te pelqen shume te besh pazar.
S shpirto Primus registratum 17 Jan 2007 #4,877 Re: Drejt, gabim, ndoshta... Besoj se Shoping e ke fjalen..?! Drejt,si shum goca te tjera.. /pf/images/graemlins/laugh.gif Ty te pelqejn pushimet jasht atdheut..
Re: Drejt, gabim, ndoshta... Besoj se Shoping e ke fjalen..?! Drejt,si shum goca te tjera.. /pf/images/graemlins/laugh.gif Ty te pelqejn pushimet jasht atdheut..
^^MIA^^ Forumium maestatis 17 Jan 2007 #4,878 Re: Drejt, gabim, ndoshta... Dhermiun nuk e ndroj me asnje toke tjeter /pf/images/graemlins/smile.gif. Ty te ka marre malli per plazh.
Re: Drejt, gabim, ndoshta... Dhermiun nuk e ndroj me asnje toke tjeter /pf/images/graemlins/smile.gif. Ty te ka marre malli per plazh.
C capuni Primus registratum 17 Jan 2007 #4,879 Re: Drejt, gabim, ndoshta... hic fare! ...le qe s'di not! po me Babrrun ose Qerretin e ndrron Dhermiun?
Re: Drejt, gabim, ndoshta... hic fare! ...le qe s'di not! po me Babrrun ose Qerretin e ndrron Dhermiun?
^^MIA^^ Forumium maestatis 17 Jan 2007 #4,880 Re: Drejt, gabim, ndoshta... Asiher nbot ti ja tirans i katunarizuar /pf/images/graemlins/laugh.gif