Re: Drejt, gabim, ndoshta... e drejte, po dhe rremujen e kam qejf ty te ka marre malli per Fyerin
L ladouce2005 Primus registratum 5 Jan 2007 #3,881 Re: Drejt, gabim, ndoshta... e drejte, po dhe rremujen e kam qejf ty te ka marre malli per Fyerin
P pppppaa Primus registratum 5 Jan 2007 #3,882 Re: Drejt, gabim, ndoshta... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Po pra... gjynaf qe sot s'ka asnje nga Fyeri Ti mashtron jo vetem per pune...
Re: Drejt, gabim, ndoshta... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Po pra... gjynaf qe sot s'ka asnje nga Fyeri Ti mashtron jo vetem per pune...
L ladouce2005 Primus registratum 5 Jan 2007 #3,883 Re: Drejt, gabim, ndoshta... /pf/images/graemlins/lol.gif e drejte vetem ti e di per cfare e perdor une mashtrimin /pf/images/graemlins/tipsy.gif
Re: Drejt, gabim, ndoshta... /pf/images/graemlins/lol.gif e drejte vetem ti e di per cfare e perdor une mashtrimin /pf/images/graemlins/tipsy.gif
P pppppaa Primus registratum 5 Jan 2007 #3,884 Re: Drejt, gabim, ndoshta... Gabim... Status i munguar ne ket pike.. Ti lufton dhe kur e di qe s'ke te drejte.... anzi me egerrr...
Re: Drejt, gabim, ndoshta... Gabim... Status i munguar ne ket pike.. Ti lufton dhe kur e di qe s'ke te drejte.... anzi me egerrr...
L ladouce2005 Primus registratum 5 Jan 2007 #3,885 Re: Drejt, gabim, ndoshta... /pf/images/graemlins/lol.gif e drejte ti ke fillu me me njoft mire /pf/images/graemlins/tipsy.gif
Re: Drejt, gabim, ndoshta... /pf/images/graemlins/lol.gif e drejte ti ke fillu me me njoft mire /pf/images/graemlins/tipsy.gif
P pppppaa Primus registratum 5 Jan 2007 #3,886 Re: Drejt, gabim, ndoshta... Gabim....tani te kam njohur tashme.... Ti do te shijosh me plot kuptimin fundjaven..
Re: Drejt, gabim, ndoshta... Gabim....tani te kam njohur tashme.... Ti do te shijosh me plot kuptimin fundjaven..
L ladouce2005 Primus registratum 5 Jan 2007 #3,887 Re: Drejt, gabim, ndoshta... shume e drejte ti e lufton inatin me humor te hidhur /pf/images/graemlins/wink.gif
Re: Drejt, gabim, ndoshta... shume e drejte ti e lufton inatin me humor te hidhur /pf/images/graemlins/wink.gif
P pppppaa Primus registratum 5 Jan 2007 #3,888 Re: Drejt, gabim, ndoshta... /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/rolleyes.gif... Gabim.... Ti shpeshhere percepton gjerat gabim...
Re: Drejt, gabim, ndoshta... /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/rolleyes.gif... Gabim.... Ti shpeshhere percepton gjerat gabim...
L ladouce2005 Primus registratum 5 Jan 2007 #3,889 Re: Drejt, gabim, ndoshta... gjithmone /pf/images/graemlins/shrug.gif ti s'i ndihmon te tjeret te kuptojne me qarte
Re: Drejt, gabim, ndoshta... gjithmone /pf/images/graemlins/shrug.gif ti s'i ndihmon te tjeret te kuptojne me qarte
dahlia Grupi i të çmëndurve! 5 Jan 2007 #3,890 Re: Drejt, gabim, ndoshta... e vertete...te pakten e pranoj... ti trishtohesh kur nuk ka bore...
R ^Res-Cogitans^ Primus registratum 5 Jan 2007 #3,891 Re: Drejt, gabim, ndoshta... drejt, ste pelqejn njerzit stravagant ...
L ladouce2005 Primus registratum 5 Jan 2007 #3,892 Re: Drejt, gabim, ndoshta... ka ca qe shijojne mire /pf/images/graemlins/laugh.gif ti je bere per mall
Re: Drejt, gabim, ndoshta... ka ca qe shijojne mire /pf/images/graemlins/laugh.gif ti je bere per mall
P pppppaa Primus registratum 5 Jan 2007 #3,893 Re: Drejt, gabim, ndoshta... po ke bar me mire... eshte me relaksues... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti ke hequr dore nga te ligat e botes
Re: Drejt, gabim, ndoshta... po ke bar me mire... eshte me relaksues... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti ke hequr dore nga te ligat e botes
L ladouce2005 Primus registratum 5 Jan 2007 #3,894 Re: Drejt, gabim, ndoshta... gabim, une bej keq cdo 10 min /pf/images/graemlins/tonguee.gif ti s'ke ballkon
Re: Drejt, gabim, ndoshta... gabim, une bej keq cdo 10 min /pf/images/graemlins/tonguee.gif ti s'ke ballkon
P pppppaa Primus registratum 5 Jan 2007 #3,895 Re: Drejt, gabim, ndoshta... Drejt...ne dhome te gjitha /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti s'ke bufe 16 mijshe..
Re: Drejt, gabim, ndoshta... Drejt...ne dhome te gjitha /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti s'ke bufe 16 mijshe..
L ladouce2005 Primus registratum 5 Jan 2007 #3,896 Re: Drejt, gabim, ndoshta... /pf/images/graemlins/lol.gif e drejte ti do me shesesh tenden
R ^Res-Cogitans^ Primus registratum 5 Jan 2007 #3,897 Re: Drejt, gabim, ndoshta... kam /pf/images/graemlins/lol.gif dhe s'kam /pf/images/graemlins/tonguee.gif ti e ben hapin e vogel dhe me shpejtsi kur ecen...
Re: Drejt, gabim, ndoshta... kam /pf/images/graemlins/lol.gif dhe s'kam /pf/images/graemlins/tonguee.gif ti e ben hapin e vogel dhe me shpejtsi kur ecen...
P pppppaa Primus registratum 5 Jan 2007 #3,898 Re: Drejt, gabim, ndoshta... e drejte....shyqyr qe s'the "dhurosh"... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif diku me lart kishe te drejte per punen e inatit me humor te hidhur... po une nuk te kuptova qe ne fillim... /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti me fal qe te keqkuptova....
Re: Drejt, gabim, ndoshta... e drejte....shyqyr qe s'the "dhurosh"... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif diku me lart kishe te drejte per punen e inatit me humor te hidhur... po une nuk te kuptova qe ne fillim... /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti me fal qe te keqkuptova....
L ladouce2005 Primus registratum 5 Jan 2007 #3,899 Re: Drejt, gabim, ndoshta... gabim, se kam idene per cfare e ke fjalen /pf/images/graemlins/tonguee.gif ti nuk dhuron kurre se je Gjirokastrit
Re: Drejt, gabim, ndoshta... gabim, se kam idene per cfare e ke fjalen /pf/images/graemlins/tonguee.gif ti nuk dhuron kurre se je Gjirokastrit
P pppppaa Primus registratum 5 Jan 2007 #3,900 Re: Drejt, gabim, ndoshta... Jo... une nuk dhuroj sepse jam ekonomist... Ti nxjerr gjuhen dhe kur thua "Sa eshte ora...?"..
Re: Drejt, gabim, ndoshta... Jo... une nuk dhuroj sepse jam ekonomist... Ti nxjerr gjuhen dhe kur thua "Sa eshte ora...?"..