Re: Drejt, gabim, ndoshta... mire e bo
L llapaqeni Primus registratum 4 Jan 2007 #3,803 Re: Drejt, gabim, ndoshta... deri diku ti meresh me politik
A ALTIN Primus registratum 4 Jan 2007 #3,804 Re: Drejt, gabim, ndoshta... me hyp nervat sme pelqen fare
A ALTIN Primus registratum 4 Jan 2007 #3,806 Re: Drejt, gabim, ndoshta... politika jone politika e kur.ave e vertete?
L llapaqeni Primus registratum 4 Jan 2007 #3,807 Re: Drejt, gabim, ndoshta... qamet e vertet qeke me nerva me duket
A aristokratja Forumium praecox 4 Jan 2007 #3,808 Re: Drejt, gabim, ndoshta... Gabim. Jam gjithmone e qete. Ju keni ngelur vetem meshkuj ketej!
V VoGeLuShI Primus registratum 5 Jan 2007 #3,810 Re: Drejt, gabim, ndoshta... ...... ktu s'ka kembe robi /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
D Daniel H Primus registratum 5 Jan 2007 #3,813 Re: Drejt, gabim, ndoshta... Gabim, po te nderhyjne ne teme ca e ca i dihet ngordhja kesaj pune. Ti nuk di asnje program dizajnimi.
Re: Drejt, gabim, ndoshta... Gabim, po te nderhyjne ne teme ca e ca i dihet ngordhja kesaj pune. Ti nuk di asnje program dizajnimi.
M Mortal Guest 5 Jan 2007 #3,814 Re: Drejt, gabim, ndoshta... Drejte, shume madje /pf/images/graemlins/laugh.gif. Ti po merr pushimin e drekes tani.
Re: Drejt, gabim, ndoshta... Drejte, shume madje /pf/images/graemlins/laugh.gif. Ti po merr pushimin e drekes tani.
P pppppaa Primus registratum 5 Jan 2007 #3,815 Re: Drejt, gabim, ndoshta... Jo tamam tamam "pushimin" po nje gje te perafert qe behet ne dreke... Ti nuk e dashuron marrezisht punen..
Re: Drejt, gabim, ndoshta... Jo tamam tamam "pushimin" po nje gje te perafert qe behet ne dreke... Ti nuk e dashuron marrezisht punen..
A antip Primus registratum 5 Jan 2007 #3,816 Re: Drejt, gabim, ndoshta... Ca thu ti re ktu o err /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti nuk i njeh brezat e ores
Re: Drejt, gabim, ndoshta... Ca thu ti re ktu o err /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti nuk i njeh brezat e ores
D Daniel H Primus registratum 5 Jan 2007 #3,817 Re: Drejt, gabim, ndoshta... Poster e vertete. Zakonisht jam larg absolutes ne te gjitha fushat. Lubo, di vetem Shqiperine qe eshte -1. Ju mungon inisiativa.
Re: Drejt, gabim, ndoshta... Poster e vertete. Zakonisht jam larg absolutes ne te gjitha fushat. Lubo, di vetem Shqiperine qe eshte -1. Ju mungon inisiativa.
A antip Primus registratum 5 Jan 2007 #3,818 Re: Drejt, gabim, ndoshta... JO Ti nuk mban me shume se 15 min /pf/images/graemlins/laugh.gif
M Mortal Guest 5 Jan 2007 #3,819 Re: Drejt, gabim, ndoshta... Gabim, kam shume. Nuk pelqen macet. (po shikoja macen qe kemi ne pune prandaj me ra perment)
Re: Drejt, gabim, ndoshta... Gabim, kam shume. Nuk pelqen macet. (po shikoja macen qe kemi ne pune prandaj me ra perment)
L ladouce2005 Primus registratum 5 Jan 2007 #3,820 Re: Drejt, gabim, ndoshta... gabim, i kam xhan /pf/images/graemlins/laugh.gif sidomos te egrat tek ti bie shi
Re: Drejt, gabim, ndoshta... gabim, i kam xhan /pf/images/graemlins/laugh.gif sidomos te egrat tek ti bie shi